Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Сдружение "Нариба" ! Защо не!!!!!!!!!!!!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- и господ не е толокова добър
Re: Сдружение "Нариба" ! Защо не!!!!!!!!!!!!
Така е,но като знам колко сме задружни направо не ми се мисли.Ние за една среща където става на въпрос за ядене и пиене,щяхме да се изпотрпем виртуално,какво става ако говорим за изгубено време,работа,нерви и др.Тука някой хора си мислят,че като има здружение и ще има само пари по програми и едене и пиене.Тука присъстващите99% не ни е ясно за какво става на въпрос.А искаме да правим.Аз знам каво ще стане,20000члена и 5 ще ги носят на гърба си,а останалите само ще ревът и недоволстват.Има и още ама да ви чуя първо.GODzillata написа:Според мен е по-добре да си се сдружим ние си само, а не да влизаме във вече готово сдружение. Така няма да има размиване между ангажименти, отговорности и т.н.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
snegk Нека не бъдем песимисти ,а да повярваме ,че можем да се справим .Вече има адвокат който е от Пловдив и наш колега риболовец ,който може да направи регистрацията ,вярвам че има и колеги които ще помогнат и за устава и т.н. 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- разбира нещата
ако го сътворите,ще членувам 

- dobromir_dimov
- научил се да хвърля
Подкрепям напълно!
И аз съм на мнение, че е по- добре да си направим собствено сдружение, дори и това да ни забави във времето с реализация на проекти. А по- нататък различните сдружения ще контактуват помежду си и ще се намерят варианти как членовете им да посещават водоемите на разменни начала или нещо подобно.
И аз съм на мнение, че е по- добре да си направим собствено сдружение, дори и това да ни забави във времето с реализация на проекти. А по- нататък различните сдружения ще контактуват помежду си и ще се намерят варианти как членовете им да посещават водоемите на разменни начала или нещо подобно.
“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
колеги,що се отнася до проекти!!!!! - запознат съм на 100%
БРОИТЕ МЕ И МЕН !
БРОИТЕ МЕ И МЕН !
- krokibg
- учете се от него
Предлагах устава и другите документи,говорех,писах и никой не взе нещата сериозно освен един, двама колеги които получиха от мен пълната документация.Оставаше само да си съберат хора да направят събрание и да учредят сдружението.Останалото го прави юрист.Внася подготвените документи във съда,устав,списък със учредителите и тям подобни документи.Няма нищо сложно.Можехме за два часа на Жребчево да го направим
Сега пак бих помогнал със каквото мога,но вече съм във сдружение "Свети Никола" - Пловдив.Ако може да се членува във две едновременно,ще членувам и във нашето,защото Вие сте ми приятели и Ви уважавам много.Познавам вече нещата във този бранш до болка/има и такива които не знам/но човек се учи,стига да иска.Знам и имам планове за Пловдивското,ще дам съвети и идеи и за новото.Само искам да виждам ентусиазъм и никакви негативни простотий.Трябва да се гледа напред и да копираме това което хората имат навън от години и му се радват.Айде,сега вие сте на ход

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- GODzillata
Ами, супер!
: От Любака ноу-хауто, от други второ, трето и хоп! - Сдружение "НаРиба" ще се роди.
Да дерзаем, пичове!

Да дерзаем, пичове!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Абе колеги вие вярвате ли в задгробния живот .И тая няма да стане със здружението ама нека си почешеме пръстите по клавиатурките.
МОМЧЕТА!!!
ТАКА МАИ НЯМА ДА СТАНЕ, ДАИТЕ АКО МИСЛИТЕ СЕРИОЗНО ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО, ДА СЕ СЪБЕРЕМ НА НЯКОИ ЯЗОВИР И ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ ДЕИСТВИЯ, АКО ЛИ НЕ ПО ДОБРЕ ЗАТВАРЯИТЕ ТАЗИ ТЕМА
ТАКА МАИ НЯМА ДА СТАНЕ, ДАИТЕ АКО МИСЛИТЕ СЕРИОЗНО ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО, ДА СЕ СЪБЕРЕМ НА НЯКОИ ЯЗОВИР И ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ ДЕИСТВИЯ, АКО ЛИ НЕ ПО ДОБРЕ ЗАТВАРЯИТЕ ТАЗИ ТЕМА
- indalo
- фен клуб-скобар
Колега у тая държава нищо нестава, заради мнения като твоето, лъхащи песимизъм. Даже и да си почешем езиците пак е нещо.georgi_sarafov написа:Абе колеги вие вярвате ли в задгробния живот .И тая няма да стане със здружението ама нека си почешеме пръстите по клавиатурките.
Тамън някой се размърда и оп друг се покаже от черупките на мидата си, изака се и пак се затвори на тъмно.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Здруженията е хубаво да бъдат по окръзи,за да може повече водоеми да се зарибяват и контролират.Нашия форум може да направи някаква защитна организация,която да следи работата на държавата и здруженията и да им търси сметка ако не си вършат работата.Незнам дали законово е възможно,просто идея 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Чета мненията на колегите и се сещам за приказката за чашата - дето е наполвина пълна или наполвина празна! Приветствам всички позитивни нагласи и е абсолютно вярно, че за няколко часа ще го родим въпросното сдружение заедно с формалностите и цялата документация. Разбира се - единствено от индивидуалното и колективно усилие, сериозност и съпричастност зависи дали ще има прогресивно развитие организацията. Не знам за вас - ама аз си мисля, че май е дошло време за работна среща и да се почва градежа
Щото само с приказки нема да стане. давайте дата, място и да обсъждаме!
От мен - юридически ще ви предложа всички варианти, които позволява закона и различните възможности за вътрешно организиране и контрол чрез устава, останалото е добра воля и вяра, че заедно можем да променим и направим желаното за любимото ни хоби!
Колкото до
..нека да е след като свършим сериозната част 

От мен - юридически ще ви предложа всички варианти, които позволява закона и различните възможности за вътрешно организиране и контрол чрез устава, останалото е добра воля и вяра, че заедно можем да променим и направим желаното за любимото ни хоби!
Колкото до

- GODzillata
Ами...поне вярваме в дядо Коледа.georgi_sarafov написа:Абе колеги вие вярвате ли в задгробния живот .

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Мен пък като се опитва някой да ме "организира" ( както преди ..няма да ги изброявам колко бяха само задължителните ) се хващам за пищова.Ролята на свободно скитащ трапер най ми допада - без Придседатели..Сикретари,членски вноски ..и тути фрути...