Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Дежурен МОДЕРАТОР
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Дежурен МОДЕРАТОР
Колеги айде сега по сериозно по въпроса на ИДА, той не се е номинирал за модератор или какъвто и да било просто иска ред и своевременна намеса на правоимащи в подфорумите и аз го подкрепям. Съгласете се че понякога и на модераторите им писва да се занимават с глупости и малко загърбват правата и задълженията си..............а понякога се иска своевременна и твърда намеса!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Колко ще ми плащате?
-
- разбира нещата
по една 3-ка нето за Никулденsapuna написа:Колко ще ми плащате?

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Баси , предстаам си BZI , IDA и Сапуна на тройка за Никулден

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ами...нищо сериозно не видях в тази тема!За допълнителни ангажименти се подписва и допълнително споразумение!Тук всичко е на доброволни начала-няма договори,няма дежурства,няма заплати!Ако ти отърва-членуваш,ако ли не-адиос амигос!BZI написа:Колеги айде сега по сериозно по въпроса на ИДА
Има трима админи и те решават "кой,как и колко"!/верно,че са малко,но..../
Не си хабете клавиатурите за безсмислени теми,заминаващи в забвението до няколко дни!

Предлагам да се намалят заплатите на модераторите и така да се освободи щат за "дежурния" модератор!
Правата на новия модератор да се разширят и той да има право да наказва провинилите се(а и препилите) съфорумци със:
1.при първо провинение-уборка на плаца и порицание пред строя!
2.повторно провинение-бан за седмица, три непоряда и пеене на химна!
3.при системно нарушаване на реда във форума, провинилият се бива разжалван и изпращан в Афганистан на специализация с тамошните рибари!
Сапуна с тия 2000-3000 иляди европеидни пари заплата(без бонусите под формата на големи амури и шарани!), как няма да твърди че всичко е доброволно, нали си пази хляба...и амурите!!!

Правата на новия модератор да се разширят и той да има право да наказва провинилите се(а и препилите) съфорумци със:
3.при системно нарушаване на реда във форума, провинилият се бива разжалван и изпращан в Афганистан на специализация с тамошните рибари!
Сапуна с тия 2000-3000 иляди европеидни пари заплата(без бонусите под формата на големи амури и шарани!), как няма да твърди че всичко е доброволно, нали си пази хляба...и амурите!!!

Последно промяна от Jechev на Вто Ное 18, 2008 12:17 am, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

-
- учете се от него
http://www.vbox7.com/play:111af47aJechev написа:Прдлагам да се намалят заплатите на модераторите и така да се освободи щат за "дежурния" модератор!![]()

това клипче за Афганистан имах предвид, ама не можах да го намеря

Джоко Росич

Джоко Росич

-
- учете се от него
Сега си го запиши , да има какво да гледаш като дневален втора смяна до като си почиваш от метене на плацаJechev написа:това клипче за Афганистан имах предвид, ама не можах да го намеря![]()

аз, тъй вярно!ссслушм!IDA написа:Сега си го запиши , да има какво да гледаш като дневален втора смяна до като си почиваш от метене на плацаJechev написа:това клипче за Афганистан имах предвид, ама не можах да го намеря![]()
![]()

Джоко Росич

Джоко Росич

Дежурен модератор , това звучи гордо ! Трябва да има сериозна дискусия по темата ! Колегата ИДА не е съвършен , обаче става . Аз много си го харесвам 

-
- разбира нещата
митака ме разбра вероятно, че става въпрос за шаран ................в отговор на турсенето муПавел Иванов написа:![]()
![]()
![]()
Баси , предстаам си BZI , IDA и Сапуна на тройка за Никулден![]()
![]()
![]()
![]()

именно поради тази причина трябва да се разгледа въпроса на ИДА щото не ми е приятно даТук всичко е на доброволни начала
чета в 6 часа сутринта, че всички сме с лява резба

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бройката не е важна дадох я за пример.Същественното е другаде.Павел Иванов написа:Трима да сме по точни , трима ! Що дискриминираш Ванчето не ми е ясно самоbutnik написа:...знам двама които могат да ровят навсякъде...![]()
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Малко пояснение,има неща които модовете ги решаваме в друг раздел,а щом има отзвук ,има ефект.В разделите които съм отговорен да следя си ги предупреждавам на лични,при втора грешка,умишлена или не, трия "без да искам".А не сме на заплата и да стоя нон-стоп с индийски коноп и да дебна за спамери и комплексирани пъпчиви пубери.Да мастурбират повече ,че явно енергията им е в mas 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Предлагам нов раздел и да работим здраво в тази посокаbutnik написа:Спамери и комплексирани, пъпчиви пубери да мастурбират повече!!!

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.