Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

вирус
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: вирус
И аз кат Деката след прочит на темата и проба с Spyware doctor
Баси му и мамата ! За четири години с НОДа 2355 инфекции от които 483 троянски магарета 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
А при мен в петък ми заби машината и не ще нищо да прави! Викам си преинстал - да ама защо? Не искаше да отваря нищо отдолу цялата лента беше неактивна и то точно когато качвах снимката на Неделчо до казана! Е не можах веднага! Ресетнах с-та и вина не иска да се зареди! Дръпнах му шалтера и го оставих да "почине 15 мин. После пак старт - еле зацепи, ама мажи като за световно - не ще да ми стартира Аваста, че да я пусна да сканира - тръгва, стига до един файл (още в RAM-а) и до там! Чаках 15-20 мин и хоп - някъв троянец, после продължи и намери още 2 - съответно "местене в клетка", рестарт и сега работи нормално! Получих съобщение по скайпа, че имало някъв вирус, дет се саморазпространява към всички абонати, дето са на линия - казва се "futbolist_95" - Горката Петров ми прати съобщението да го разпространя сред моите абонати, дето бяха на линия в момента. После разбрах, че имало и още такива буболечки, дето минават през скайпа. Колкото е полезен и улеснява комуникацията, толкова и злини може да ти докара, без да ги очакваш!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Я СЕГА МАЛКО ВНИМАНИЕ!
Пазете компютрите – задава се най-мощната вирусна атака....
Хората трябва да са готови да посрещнат най-мощната атака върху компютърните им системи днес, предупреждават специалисти по компютърна сигурност от фирма PC Tools. Атаката е изчислена така, че да съвпадне с коледния бум на покупки по интернет. Според експерти, анализирали атаките с вируси и компютърни червеи на над 500 000 машини, виртуалните престъпници ще пуснат новата зараза.
Пикът на компютърни зарази миналата година бил три дни преди Деня на благодарността и специалистите очакват подобно нещо да се случи и сега, защото хората започват да пазаруват в мрежата като луди за Коледа и Нова година. За хакерите няма по-удобно време, когато драстично нарастват онлайн покупките и много е понижено вниманието на купувачите преди празниците.
Само във Великобритания тази година се очаква да бъдат поръчани стоки за 13,16 милиарда паунда, което е с 15% повече от миналата година. Поради настъпващата финансова криза хората масово ще пазаруват от онлайн магазините заради по-ниските цени. Експертите предупреждават обаче, че по това време трябва да внимаваме не само при покупки в интернет, съобщава БГНЕС.
Пазете компютрите – задава се най-мощната вирусна атака....
Хората трябва да са готови да посрещнат най-мощната атака върху компютърните им системи днес, предупреждават специалисти по компютърна сигурност от фирма PC Tools. Атаката е изчислена така, че да съвпадне с коледния бум на покупки по интернет. Според експерти, анализирали атаките с вируси и компютърни червеи на над 500 000 машини, виртуалните престъпници ще пуснат новата зараза.
Пикът на компютърни зарази миналата година бил три дни преди Деня на благодарността и специалистите очакват подобно нещо да се случи и сега, защото хората започват да пазаруват в мрежата като луди за Коледа и Нова година. За хакерите няма по-удобно време, когато драстично нарастват онлайн покупките и много е понижено вниманието на купувачите преди празниците.
Само във Великобритания тази година се очаква да бъдат поръчани стоки за 13,16 милиарда паунда, което е с 15% повече от миналата година. Поради настъпващата финансова криза хората масово ще пазаруват от онлайн магазините заради по-ниските цени. Експертите предупреждават обаче, че по това време трябва да внимаваме не само при покупки в интернет, съобщава БГНЕС.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- сериозен играч
Пичове некой може ли да ми каже какъв проблем имам.
YouTube - Broadcast Yourself. - [ Превод на страницата ]Този сайт може да навреди на компютъра Ви.
Share your videos with friends, family, and the world.
http://www.youtube.com/ - Подобни страници
На всички саитове ми показва едно и също,ква ли ще да е тази вреда.
Да не е некой грип да го ева.
С MOZILLA нема проблем ,само когато търся с GOOGLE имам тоз проблем,и стана преди 15 минути.
YouTube - Broadcast Yourself. - [ Превод на страницата ]Този сайт може да навреди на компютъра Ви.
Share your videos with friends, family, and the world.
http://www.youtube.com/ - Подобни страници
На всички саитове ми показва едно и също,ква ли ще да е тази вреда.

С MOZILLA нема проблем ,само когато търся с GOOGLE имам тоз проблем,и стана преди 15 минути.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Жули си спокойно!

Проект, поставил си за цел да издирва уеб сайтове, чието съдържание съдържа зловреден код. В него си партнират големи университети като Harvard, Oxford и компаниите Google, Lenovo, Sun Microsystems. Може би Ви се е случвало при опит да отворите дадена уеб страница чрез Google да се появи съобщението "Този сайт може да навреди на компютъра Ви". То е резултат от успешната работа на проекта StopBadware.org. В уеб сайта ще намерите списък с над 200 000 опасни уеб страници и търсачка, с която да се ориентирате по-лесно сред тях. Ако сте собственик на уеб сайт, който е безвреден, но е определен като опасен, трябва да се свържете с екипа на StopBadware.org и да ги помолите да Ви извадят от черния им сисък.
Колеги аз съм с NOD32 но лицензиран (демек плащам си) и компа ми е по чист от девица. Червеи и шпиони ПОНЯКОГА пуска , но вируси и троянци не. А за Avast мога да кажа , че пищи за нищо (кракове и кей - генератори ).