Излезе наредбата за язовирите !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Излезе наредбата за язовирите !!!

Мнение от krokibg »

Това не знам как ще стане да се накарат Напоителни системи да не дават водоемите си под аренда !!!Много пари ще загубят ако не ги дават под наем а държавата няма да налива повече пари.Ще изчакаме и ще видим какво е имал в предвид законодателя със това "Любителски риболов",много ми е интересно какво ще се случи,макар че знам евентуално какво ще стане, но няма да го коментирам че ще стане пак мазало, като се намеси някой пециалист :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Я да видим кво е станало с Кокаляне???
18. Кокаляне - любителски риболов
Не е и в списъка за питейно-битово водоснабдяване, проверих , 12 язовира са .
Лани беше със същия статут ,ама се охранява от милиционери , които не разрешават риболова . :roll:
На платено не одим !
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Точно заради тези проблеми трябва едно голямо здружение,да им търси сметка на такива :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

Добре, вий казахте че това е една част от водоемите, другата част която не е в списъците (копюрите) какво ще се случи с нея ? дали ще има допълнение според вас или божа работа?
късмет работа . .
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Какво означава "допълнения" че нещо не мога да схвана :o :idea: :?: Нещата са прости :idea: :idea: :idea: Или се дава на сдружения или отива под аренда и се плаща за да се лови :idea: Няма друга алтернатива :!: :!: :!: Нещата съм ги казал още преди година и половина :idea: Явно че става това което предвидих,плащаш и ловиш,както е навсякъде :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Krokibg написа: Явно че става това което предвидих,плащаш и ловиш,както е навсякъде
Де да знам ,ама май саи е баш така у европата.. 8)
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
the peasant
новобранец
новобранец

Мнение от the peasant »

lovo написа:
Krokibg написа: Явно че става това което предвидих,плащаш и ловиш,както е навсякъде
Де да знам ,ама май саи е баш така у европата.. 8)
Тъй , разправят че било, плащаш и ловиш.Собственоста и контрола са различни, няма да изброявам, няма еднакви правила, няма и да има.
Много е важно на кого, на кои , се плаща, и дали ,как и колко ще усвоят/присвоят парите, и дали обществото в държавата е гражданско или с грубо селско влияние :wink:
Верно е има хора дето знаят отдавна какво и на кого ще се случи :wink:
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

Аз доколкото разбрах с две думи-риболова с досегашния билет е разрешен във всички язовири,които са със статут"Любителски риболов" и не се стопанисват от сдружение/за тях ще се иска и билет на съответното сдружение/плюс тези които са със статут за стопански риболов и аквакултури но нямат издадено разрешително за извършване на стопански риболов и отглеждане на риба...
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Сдружението е едно-БЛРС и то ръчка нещата с цел да вземе възможно повече водоеми, а от там и да си върне голяма част от членската маса.Естествено ,както спомена колегата ще има и членски карти към него за тези които искат да спортуват на водоемите стопанисвани от тях.За сега обещават велики неща,ма като знаем номенклатурата която управлява гореупоменатото сдружение ,съм силно скептично настроен.
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

Krokibg написа:Какво означава "допълнения" че нещо не мога да схвана :o :idea: :?: Нещата са прости :idea: :idea: :idea: Или се дава на сдружения или отива под аренда и се плаща за да се лови :idea: Няма друга алтернатива :!: :!: :!: Нещата съм ги казал още преди година и половина :idea: Явно че става това което предвидих,плащаш и ловиш,както е навсякъде :idea:
СЪГЛАСЕН,ама тогава няма защо да си плащам и за билет!!!!на две пости да плащаш,нещо не върви май :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: А гледам язовира във село ПОРОИ любителски,чудно ми е какво търси там оня арендатор със лодките му и мрежи още там!!!!!!!И ли просто всичко е мижи кьорчо да те лажем!!!Съсипаха и малкото останала риба тия АРЕНДАТОРИ :axe: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

E,на някои може и да му изнася мнението ми ,ама от това което виждам по арендованите язовири,е поголовна сеч до като има послее.....само жаби и сланчак остава,по-добре тия на които си плащаме билети да започнат да си вършат работата :idea: ,на Стамболийски ми стана кеф като гледах как хората от ИАРА нощно време обикалят и търсят мрежи ,ама не на всякъде е така за съжаление :( :( :( :evil: :evil: :evil:
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

сандански карп написа:,на Стамболийски ми стана кеф като гледах как хората от ИАРА нощно време обикалят и търсят мрежи ,:
Дано са били със сериозни намерения,щото до сега язовира се мародерстваше с тяхна помощ :evil: ,но дано нещата са се променили.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

сандански карп написа:...на две пости да плащаш,нещо не върви май ...
Щеш , не щеш , това е единственният вариант в който ще има вариант да има и риба от другата страна на линията както е тръгнало , вервай ми :idea: Инак за туй по Европата си я има рибата , не за другото ами щот са го осъзнали туй още преди 30-40 години и си плащат на две а в доста случаи и на повече пости колкото и да ти е неприятно :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Павел Иванов написа:Европата си я има рибата , не за другото ами щот са го осъзнали туй още преди 30-40 години и си плащат на две а в доста случаи и на повече пости
И те така. :smt023 :smt023 :smt023 :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Стояне , а честит ти ник и догодина да почерпиш кат мина па през тебе обезателно :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”