Мотори и моторджии

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Има ли моторджии?

Мнение от Краси_поборника »

25000 евро за АТВ :shock: :shock: :shock: за тея пари знаеш ли каква яхта ще си купя. :wink:
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Да се включа и аз ,че нещо тръпката се обади щом видях темата.Карал съм много модели мотори.Още от малък съм на мотора.В казармата взех 10 дена отпуск затова че запалих мотор от втората световна война .Той палеше на бензин а после работи на светилна газ.След това минаха много соц мотори .И така че времето ми мина и не можах да се пробвам на класиката в момента.Няма да забравя думите на съпругата ми че не ходя само в тоалетната с мотора П.П Карал съм 1км.мотор с кош и коша е във въздуха ,мотора е иж.
Последно промяна от djokoriboloveca на Сря Авг 05, 2009 7:41 pm, променено общо 1 път.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

icko написа:
Дано дъъъълги години да си говориш с колегите тук.
Това малко не му схванах смисъла ма карай! :roll: :roll:
Да си жив бе младеж,да не се утрепеш някъде.
Само да знаеш колко паметника има на 8-10км разстояние до селото ми......
Пътищата не са писта,разберете го това.Ще свърши лимита на сайта,ако почна да описвам действията на твоите връстници.
Затова ти писах,да ме надживееш,и да пишеш дълго тук.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
icko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от icko »

Да си жив бе младеж,да не се утрепеш някъде.
Само да знаеш колко паметника има на 8-10км разстояние до селото ми......
Пътищата не са писта,разберете го това.Ще свърши лимита на сайта,ако почна да описвам действията на твоите връстници.
Затова ти писах,да ме надживееш,и да пишеш дълго тук.
Мерси братле,моето мнение е,че трябва да се кара и бързо и донякъде разумно ако въобще могат да се съчетаят тези две неща! :D
Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Братя аз имах предвит от тия дето са по 2000-3000 лева 150 кубиковите....
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

icko написа: Мерси братле,моето мнение е,че трябва да се кара и бързо и донякъде разумно ако въобще могат да се съчетаят тези две неща! :D
Не можеш,там е грешката на вашето поколение.
Няма такива пътища в тази България,където можеш да насучеш масура.
А и все още няма направени писти.Толкова пари за глупости се хвърлиха,как един не направи една хубава писта,да могат и коли и мотори да си правят кефа както те си знаят.
Е,вероятно срещу заплащане,но кеф цена няма.
Просто,не ви одобрявам действията по пътищата.2 пъти,трябваше аз да се хвърлям в банкета,за да не зачерня някоя ваша майка.
Кво ли пиша,не можеш да ме разбереш.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
georg

Мнение от georg »

icko написа:трябва да се кара и бързо и донякъде разумно
Пич,незнам на колко години си,но това не е шега и колкото по-бързо го осъзнаеш,толкова по-дълго ще си пишеш с Киро!!!!!!
Имах съсед,младо момче като тебе!Много разбран и печен пич!Купи пистов "Сузуки Срад"....-звяр!!!
Подсмихваше се,като му казвах да кара бавно!Може да си е казвал -"Тоя е карал "Балканче",а аз съм яхнал вятъра"
Минах 2минути след удара,познах мотора и полицаите ми казаха,че е в болница.....-зле! Сутринта щяхме да ходим в Сливен да даваме кръв!!!!
Нямаше на кого :idea:Замина на 24г.!!!!!Вечна му памет!!!

Може да е гадно ,но го пиша за да се замислите,кое е по-важно 8)
FishBone
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от FishBone »

Не мога да не се убадя и аз :D Просто е заложено в ДНК ми :D Какво да кажа Карал сам от 50cc до 1100cc няма да описвам разлика също и ATB сам карал но само 250cc Тръпката на две колела за мен е нещо неуписуемо :D Сега ще карам следващия месец курс (листовки за М-кат.) :D Тъи като януари навършвам 16 и искам да сам правоспособен на пътя ... Не като някои газарчeта които не знаят че на стоп не се спира... малко с надсмешка но .. всичко е истина повечето от 50 % в моя град карат мотори без книжки което според мен означава безотговорни РОДИТЕЛИ!!! Истината е такава че поставените закони в България не се спазват масово ,не говоря за отделни случеи а като цяло и по принцип ! Винаги сам питал каква даржава сме , но никога не сам получавал отговор , ако може някои от вас да отговори ще сам много щастлив :D Ако някои има нещо против написаното нека го напише в по долните редове :wink:

Винаги караите с каски и евентуално някво дебело яке не пренебрегваите тези неща, мислете какво правите на пътя можеби разсъдака в повечо ситуации ще ви спаси :!: :!:
Rapala vs UglyDuckling
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Аз мога да ти отговоря на въпросите...България е една много пропаднала държава в това отнушение.ЗАКОНИТЕ ЗА ДВИЖЕНИЕ никой не ги спазва...Аз лично съм чел стари правилници за движение и нови...Новите има много по-малко неща,а и има много излишни на листовките...пр;бащами миналата година кара С категория и на листовките е имало:какви документи,му трябват,да кара крави...Какво го интересува това него?Аз съм на 15 незнам защо е толкова тъпо...Напълно правоспособен съм да карам мотопед до 50 Кубика...Ок нямам М категория но може да мина някакви листовки...Смисъл да проверят че знам сички знаци и правила,но това го няма в България...Ако съм сгрешил ме поправяйте!
georg

Мнение от georg »

eminem94 написа:?Аз съм на 15 незнам
:wink: :smt023
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

аз веднъж падах от един иж-ок и от тогава се зарекох само на 4 колела . . между другото пътя до мойто село почти всяко дърво около пътя си има малко име ;/
късмет работа . .
FishBone
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от FishBone »

Аз ще те поправя на 15 -си значи си в наршение следователно ставаш от тези без книжка с МПС .... :D и аз сам на 15 е какво от това хората са го преценили :wink: че на 16 като станеш тогава мотор .. какви са тия правоспособен сам няма такива неща на пътя без книжка си НИКОИ ! Запомни го !! Надявам се колегите са сагласни с мен :!:
Rapala vs UglyDuckling
FishBone
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от FishBone »

Аз ще те поправя на 15 -си значи си в наршение следователно ставаш от тези без книжка с МПС .... :D и аз сам на 15 е какво от това хората са го преценили :wink: че на 16 като станеш тогава мотор .. какви са тия правоспособен сам няма такива неща на пътя без книжка си НИКОИ ! Запомни го !! Надявам се колегите са сагласни с мен :!:
Rapala vs UglyDuckling
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Ок без съм но има тапанари :!: на 17-18 години дето имат книжка пък незнаят правилата...Като си изкарам напримерно листовките и знам правилата защо да не съм правоспособен ...?
FishBone
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от FishBone »

си изкарам напримерно листовките и знам правилата защо да не съм правоспособен ...

Ще ти обесня просто направиго го това отиди при някои инструктор тои ще прецени :D Впрочем при него се карат листовки и правилника за движение по пътищата да го знаеш целият :!:

Защото тези които не знаят нито листовки и правилник ... им виждам плочите по пътя да чукнем на дърво да не става ,но нали знаеш че едно отнемане на предимство може да доведе до фатален краи не само този които не ги знае правилник+листовки а и невинен човек заради грешката на неправоспособен без книжка не си сам на пътя :D
Rapala vs UglyDuckling
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”