Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Лодка за захранване
Модератор: emo vasilev
- ioska70
- научил се да хвърля
Re: Лодка за захранване
Браво, личи си добрата работа на профисионалист.
Хареса ми идеята за тримаран и подаването на жива сръв .
Въпросът ми е на малкото езеро на "Текето" има едни плаващи водорасли, как се справя с тях винто рулевата група и още
един въпрос ме мъчи може ли да се вкарва във висока водна растителност[ папур ,трстикаи др.].
Питам ,просто от лично любопитство.
Хареса ми идеята за тримаран и подаването на жива сръв .
Въпросът ми е на малкото езеро на "Текето" има едни плаващи водорасли, как се справя с тях винто рулевата група и още
един въпрос ме мъчи може ли да се вкарва във висока водна растителност[ папур ,трстикаи др.].
Питам ,просто от лично любопитство.
Наслука.
Кажете как да си направим-аз мисля да се пробвам,ако разбера как де

-
- ще става разбирач
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Много добра работа.Радвам се,че ти си поредния който доказва.Че сме способна НАЦИЯ.
- hristo_shampiona
- научил се да хвърля
дай телефон за връзка или пиши дали правиш или продаваш, че се интересувам от такова нещо
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И в Габрово ги правятhristo_shampiona написа:дай телефон за връзка или пиши дали правиш или продаваш, че се интересувам от такова нещо

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега и от мен един въпрос. Корпуса ти ли го прави? Ако не, дай адрес на пройзводител.
-
- новобранец
Аз ги правя, в полиестерен калъп. Става бавно, но при тези минусови температури изобщо не ми е до работа с полиестерна смола. Температурата за втвърдяване на смолата трябва да е минимум 16 градуса, иначе остава лепкава и не втвърдява добре. Ако някои проявява интерес към този корпус това е телефонът ми : 0884034429 Иван.
гр.Русе
ПП. За предпазване от водорасли по винта се поставя предпазител на винта и руля, който е от мрежа на въздушен филтър от камион
гр.Русе
ПП. За предпазване от водорасли по винта се поставя предпазител на винта и руля, който е от мрежа на въздушен филтър от камион

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Това нема нищо общо с горепосоченото.kodek написа:виж това:
http://www.zigifly.com/index.php?page=s ... 7&vmcchk=1
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
- idkedikov
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз имам такава лодка , но не върши работа.При нея задвижването става посредством две водометни турбини и като влезе на 20-30 метра и кордата почва да и прави доста съпротивление и почва буквално да "буксува"
И аз съм се заел да я модифицирам с изкаран от вън винт. Относно лодката на колегата - много добре се е получило и искам да те питам какви части си исползвал 
Поздрави.

Поздрави.
idkedikov написа:Аз имам такава лодка , но не върши работа.При нея задвижването става посредством две водометни турбини и като влезе на 20-30 метра и кордата почва да и прави доста съпротивление и почва буквално да "буксува"И аз съм се заел да я модифицирам с изкаран от вън винт. Относно лодката на колегата - много добре се е получило и искам да те питам какви части си исползвал
Поздрави.
Колега пусни снимки на лодката да видим за какво иде реч,сигурен съм че ще намерим решение за проблема
-
- вече хвърля и на тежко
Защо една такава тема за лодка която според мен е много добра, няма никакво развитие. Аз съм решил да правя почти такъв кораб и търся какви недостатъци може да има. Моля дайте мненията си за такъв тип корито