Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Снимки.
Модератор: Paublo_Eskobar
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Снимки.
Поради тая причина искам да има условия какви снимки да се пускат в темите.Смятам,че само ще спечлим от тая работа.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Оставете къде, какво и как и защо дават! Въпроса е имаме ли желание да променим нещо в НАШИЯ форум?!
Аз лично съм за определяне на условия на които трябва да отговарят снимките с риби, подкрепям Камен за инициативата и мисля , че темата е важна!
Аз лично съм за определяне на условия на които трябва да отговарят снимките с риби, подкрепям Камен за инициативата и мисля , че темата е важна!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
А защо да не пуснем две успоредни теми в раздел фотогравия за онагледяване на действителността,в едната да се постват красивите снимки в другата грозните неприятни.Така онагледено всеки ще си направи сметка къде и как да снима.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Неделчо няма смисъл.Според мен всеки много добре знае за какво става въпрос.А когато се облече и с дадените условия за постване на снмки+надзор на модовете смятам,че нещата ще се получат.

От известно време се върти в главата ми, идеята да трия месарските снимки в подопечните ми подфоруми, само че още не съм съгласувал регламента. Освен естетиката, трябва да обърнем внимание и на позволените от Закона норми. Имам в предвид снимки на маломерни риби и на количества надвишаващи нормата за тегло на улова, за които е видно, че рибата е мъртва и няма как да бъде върната. Преди време изтрих снимка с кофа маломерна риба от тема на наш колега, а той се разсърди и каза, че там където е ловил рибите те по-големи не стават. Затова смятам, че е нужно да има точно определен регламент за пускането на снимки с риби.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами ето някакви условия
Не се толерира качването на умрели риби, хванати за хрилете, очите, овесене на въже, кантар, замърсени и нахвърляни на земята и на такива направени на всякакви места далеч от естественото местообитание на рибата.
Не се толерира качването на умрели риби, хванати за хрилете, очите, овесене на въже, кантар, замърсени и нахвърляни на земята и на такива направени на всякакви места далеч от естественото местообитание на рибата.
Не може да се снимат умрели риби
е как да снимам една кофа сафрид тогава еееееееееее вие хептен го дадохте Грийнпийс

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Дадох само пример-всичко трябва да се прецени и огледа.И много ви моля прочетете всички мнения преди да пишете.Както казах по горе целта ми е-естетично издържани снимки.Не търся супер фотографии.Не съм и от никакви сдружение за защита на животните.След снимката всеки има право да прави с улова каквото пожелае.zografa написа:Не може да се снимат умрели рибие как да снимам една кофа сафрид тогава еееееееееее вие хептен го дадохте Грийнпийс
- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Добре де ама на мене никой не ми отговори на въпроса:
Или специално за мен ще направите изключение?
Ако нямам възможност да снимам в момента, а държа много да си покажа рибата какво правим?freax написа:Туй значи ли, че трябва да товаря сома в камиона и да се върна до водоема за да го снимам???
Или специално за мен ще направите изключение?
Жеден съм, пък вода не ми са пий.

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Когато хванеш рибата на живота си-обаждаш се по телефона и идват да те снимат,а ако смяташ да хващаш рекордни риби по добре се снабди с телефони на редакции на вестници и списания.
Досега на 100% от гласувалите са ЗА снимките на водоема, аз не правя изключение
.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Разбира се че на водоема!Не винаги може да се хване и водата на снимката,но полянката или горичката около водата е добър фон за снимка. 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Обещавам от утре да си сложа един хубав фото- тапет на задната стена на къщата(че вътре няма майда го изтрая).Но ще е готин с езерце, горичка, плянка с цветя и като се изтапосам от пред ПАК ще има умряла риба пред фотото. НООО пък обктъжаващата среда ще е супер и колегите ще се радват 
Мисля , че така ще стане, даааам ...
Или пък снимките ще са ми супер красиви на водоема около който има безброй торбички, PET бутилки, всякакви опаковки и лайна, и аз като един най-примерен еко-пич ще се изтапосам отпред със замазана прическа, с новите дрешки, със скъпата въдица и най вероятно отново умряла риба в ръка.
Те тка мисля , че ще е по яко да се снимам, а ?
Всичко ни е на ред та по баните на хората жзехме да гледаме.
Дайте пример и на който му хареса , ще го последва, какво е това мърморене и ...
Така мисля аз, който иска да ме съди.

Мисля , че така ще стане, даааам ...

Или пък снимките ще са ми супер красиви на водоема около който има безброй торбички, PET бутилки, всякакви опаковки и лайна, и аз като един най-примерен еко-пич ще се изтапосам отпред със замазана прическа, с новите дрешки, със скъпата въдица и най вероятно отново умряла риба в ръка.
Те тка мисля , че ще е по яко да се снимам, а ?
Дайте пример и на който му хареса , ще го последва, какво е това мърморене и ...
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Няма какво да се съдим-имаш мнение изказваш го.А за това дали всичко не ни е наред-не е оправдание да се направи нещо хубаво.VGS написа: