Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

Мухарски риболов през зимата
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Мухарски риболов през зимата
Ц ... има ...asen_mc написа:Май май няма много желание за ловене с мухаркта през зимата.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
И при мен ефекта беше саштия само лед и замразнали пръсти , важен е опита.
- muharcheto
- вече хвърля и на тежко
http://www.youtube.com/watch?v=jZ76l7xTUik.asen_mc написа:Май май няма много желание за ловене с мухаркта през зимата.
http://i2.ytimg.com/vi/EVxZIqQ924M/default.jpg
Oпитаи поне с това

Човек и добре да живее,рано или късно се жени.
Привет и НАСЛУКА!!!
Привет и НАСЛУКА!!!
- muharcheto
- вече хвърля и на тежко
Дай да видиме де,покажи я и мухата,тояги се сме вижда ли

Привет и НАСЛУКА!!!
Привет и НАСЛУКА!!!
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ще ги видиш и мухите - на премиерата на филма 
Къде точно си виждал такава тояга?

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Аре ся па ти . Не стига че не си сложил надпис билдър Велев па и тормозиш хората с трудни въпросиРосен написа:...Къде точно си виждал такава тояга?

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- muharcheto
- вече хвърля и на тежко
ПО-спокойно колега,по-кротко,не само такива тояги съм виждал,виждал съм и живи АмериканциРосен написа:Ще ги видиш и мухите - на премиерата на филма

Не сам казал нищо лошо за сопата-даже им дават и доживотна GARANTIA.Имат ги FILSTAR,a с тях работя от години

А за мухата,щом трябва ще изчакам премиерата,няма проблем

Привет и НАСЛУКА!!!
Привет и НАСЛУКА!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Пич , без да се връзваш ама ... Филстар ги няма тез геги ако и да е представител на Ст. Кроа за БГ . Не друго ами тази гегичка си е вързана лично от Роската с бланка която К и К не са вкарвали а и немат намерение да вкарват в БГ и кит който СТ. Кроа не предлагат та ...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не, не, Павка, тази си е фабрична от Филстар. Другата си е друга бира
Просто ми стана интересно, къде е виждал понеже доста рядко се среща мухар с Кроа по реките, за разлика примерно от Сейджа - Сейджове да искаш. За съжаление Кроато не потръгнаха тук и Филстар спряха да ги внасят, но пък за това спининзите им са страхотна мода - тук по Дунава всичко лови със Сен Кроа. То не е точно мода - просто са добри.
А за мухите - при групирани кефали точната дума за работещите мухи е "Атрактор" - златни глави, червени дупета, айс-дъбинг и т.н. Всички знаем как се лови с чувалите от местните "на мънисто". Ето няколко мухи набързо:

А за мухите - при групирани кефали точната дума за работещите мухи е "Атрактор" - златни глави, червени дупета, айс-дъбинг и т.н. Всички знаем как се лови с чувалите от местните "на мънисто". Ето няколко мухи набързо:

muharcheto, понеже все още не се познаваме лично няма как да знаеш, че аз никога не се паля от форумите и винаги съм ужасно добронамерен - все пак това са места за разпусканеmuharcheto написа: ПО-спокойно колега,по-кротко ...

- tiktak
- ще става разбирач
[quote="Росен"][/quote]
А как се лови с атракторите - водят ли се по някакъв начин, или по-скоро като изтичане на леко?
А как се лови с атракторите - водят ли се по някакъв начин, или по-скоро като изтичане на леко?
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В интерес на истината групирани кефали винаги съм ловил на возене (изтичане), но през Ноември тези нимфи ги дърпах бързо като стримери и това ги дразнеше много. После още повече захладня и вече вземаха по-бавно движещите се мухи. Предполагам, че сега в снега (ако успея да отида) ще ловя само на изтичане 
Поздрави!

Поздрави!
- tiktak
- ще става разбирач
Благодаря за разяснението.
- muharcheto
- вече хвърля и на тежко
Няма за какво да се връзвам,та нали тук сме се събрали да обменим опит и да разменим мнение.Да понаучим нещичко,.......Ако можем с нещо да си бъдем полезни един на друг-та нали сме от една гилдия!!!Винаги смятал,че мухарството е начин на живот......А за тоягата ми дължиш извинение,не сам много сигурен,но предполагам,че е Triumph 6 клас:DПавел Иванов написа:Пич , без да се връзваш ама ... Филстар ги няма тез геги ако и да е представител на Ст. Кроа за БГ . Не друго ами тази гегичка си е вързана лично от Роската с бланка която К и К не са вкарвали а и немат намерение да вкарват в БГ и кит който СТ. Кроа не предлагат та ...

Последно промяна от muharcheto на Сря Дек 22, 2010 3:15 pm, променено общо 3 пъти.
Привет и НАСЛУКА!!!
Привет и НАСЛУКА!!!
- muharcheto
- вече хвърля и на тежко
О.К.Аз също винаги съм бил настроен добре,ще се радвам ако се запознаем лично и по мухарстваме заедноРосен написа:Не, не, Павка, тази си е фабрична от Филстар. Другата си е друга бираПросто ми стана интересно, къде е виждал понеже доста рядко се среща мухар с Кроа по реките, за разлика примерно от Сейджа - Сейджове да искаш. За съжаление Кроато не потръгнаха тук и Филстар спряха да ги внасят, но пък за това спининзите им са страхотна мода - тук по Дунава всичко лови със Сен Кроа. То не е точно мода - просто са добри.
muharcheto, понеже все още не се познаваме лично няма как да знаеш, че аз никога не се паля от форумите и винаги съм ужасно добронамерен - все пак това са места за разпусканеmuharcheto написа: ПО-спокойно колега,по-кротко ...

p.s. Мерси за мухите!!!!

Привет и НАСЛУКА!!!
Привет и НАСЛУКА!!!