Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Струма 7 декем.
-
- сериозен играч
Re: р.Струма 7 декем.
нема голема файда от снимането,много хора си мислят че това е нормално и скобаро си кълве нормално,не са смо месните с ватенките ,има много с скъпи коли с убави въдици ,има много и са каде четат форомо и ме пцуват че се прайм на бриджит бардо ,обаче требе да се земат некави мерки ,да живнат тия от горското ,кой е видел клипо вижда за що става въпрос ,е нормално ли е да се лови така ,абе откачена работа.
Мисля, че си прав колега но на тези хора с ватенките много трудно може да им се промени мисленето,но мисля че все пак това е правилната насока да разберат ,че това не е правилно.нема голема файда от снимането,много хора си мислят че това е нормално и скобаро си кълве нормално,
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги просто тея симпатяги искат както се казва в Перник винкелот.Няма я държавата не разбрахте ли
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Прав е колегата,могат да се използват от топки ръждясала бодлива тел,пуснати надлъжно на вировете или винкели,или стари циментови колове от лозя......................................какво да се прави като отговорните институции не работят! 

валатът не най-лошото нещо на света