Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

ХИТ парад - "СЕЗОН 2008-2009"
Модератор: emo vasilev
-
- разбира нещата
Re: ХИТ парад - "СЕЗОН 2008-2009"
Супер са , с лак за нокти ли ги правиш ?
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
момчета от какво ги правите тези воблери(дърво) и как ги изработвате аз се опитах но нищо не стана моля помогнете
-
- разбира нещата
Мойте да от ДУРАФОРМ , пластмаса , нещо като мн. плътен стериопор.
Дървените , трябва мн. добра защита с лак от водата.
Дървените , трябва мн. добра защита с лак от водата.
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Тези не. Първия е изцяло с фуомастри и отгоре яхтен лак. Втория е намазах с някакво златно покритие нещо като брукат само че не му знам името представлява нещо като лак за никти само че не мерише така, и маркер за СД. А третия има основно покритие от коректор, след това боядисан с маркери и от горе лакtakezo написа:Супер са , с лак за нокти ли ги правиш ?

кьоркефали
А ти от каде се здуби с дураформ, че дървото като го лакирам много потъмнява?chopara написа:Тези не. Първия е изцяло с фуомастри и отгоре яхтен лак. Втория е намазах с някакво златно покритие нещо като брукат само че не му знам името представлява нещо като лак за никти само че не мерише така, и маркер за СД. А третия има основно покритие от коректор, след това боядисан с маркери и от горе лакtakezo написа:Супер са , с лак за нокти ли ги правиш ?
кьоркефали
-
- разбира нещата
Супер , но явно маркерите трябва са са ...не мога да се сетя как се казваха .
Инак при потапяне в лака той ги разтваря обикновенните. И всички цветове стават дюс.
Дураформа ще намериш най лесно в някоя фирма дето прави реклами - повечето рекламни надписи и табелки са от това.
Ше ти разнат едно парче , или питай за изрезки - отпадъци.
Аз от това което изхвърлят ги правя , ленти ...и т.нат.
Инак при потапяне в лака той ги разтваря обикновенните. И всички цветове стават дюс.
Дураформа ще намериш най лесно в някоя фирма дето прави реклами - повечето рекламни надписи и табелки са от това.
Ше ти разнат едно парче , или питай за изрезки - отпадъци.
Аз от това което изхвърлят ги правя , ленти ...и т.нат.
Факт !
-
- разбира нещата
Гледам 2 дена се мотаят тука едни шоколадови ....
Таа реших да използвам и опаковката по рационално .

Нищо не съм рисувал по него , затова двете му страни не са с еднакви шарки но мисля че става .
Само трябва да го довърша отгоре .

На "живо" изглежда мн. по добре тук от светкавицата се вижда всяка неравност , но иначе не е така .
Надявам се и кефалите да не го забележат.
Таа реших да използвам и опаковката по рационално .

Нищо не съм рисувал по него , затова двете му страни не са с еднакви шарки но мисля че става .
Само трябва да го довърша отгоре .

На "живо" изглежда мн. по добре тук от светкавицата се вижда всяка неравност , но иначе не е така .
Надявам се и кефалите да не го забележат.

Факт !
-
- разбира нещата
Добрата новина е че имам материали за още мнооооого 

Факт !
Айде и още едно бомбарче за кефалите, 2.8 см, перфектна игра.

кьоркефали
-
- разбира нещата
Новите ми лопатки :

Тука се виждат по добре .... - зор да са прозрачни (призрАчни) пък сега ...олеле

Тука се виждат по добре .... - зор да са прозрачни (призрАчни) пък сега ...олеле

-
- разбира нещата
След боята - лак няма да има , дали ше го аресат пъстървите

Интересното е че е без лопатка и пак играе - така ше си седи .

Интересното е че е без лопатка и пак играе - така ше си седи .
-
- разбира нещата
Нямам идея защо играе предполагам голямата глава и групирането на тежеста в нея + "тежките" очи , е вЕрно има по "лека" игра .
Но този "пич" беше наречен за попер за костур ...обаче нещо не го докарах и го преработих .Трябваше ми "нещо" поне 5 грама.
В началото изглеждаше така
гадна снимка знам)

Обаче на нищо не идеше...Та от най грозното пате - излезе най красивия ми лебед , нямам по добър модел.Поне визуално , а иначе може хич да не лови знам ли ?
И т.к. телчето вече беше монтирано , беше малко гадничко за каквито и да било корекции .
Та само леко нагрях и извих нагоре ....и после нямаше как да направя разрез за лопатката .
Ама ся ше го мъча с една лопатка почти под 90 градуса (само така ми позволява телчето ) , да "играе" повече - е така за идеята .По добре с нея отколкото без.
Реших да го топна и в лак само на 1 слой - ше пусна снимки .
Не го шлайфах и пълних отдолу - не ми се занимаваше - а и тези тежести бяха "набити" допълнително , за да му оправя баланса , и леко стърчат.Надавам се това да не притеснава рибите и да си вземат подобаващо.
Телчето не монтирам отдолу - а от страни на средната част (почти всички са от 3 части ).
ps.:Нямам нищо против да се видим -дори съм поласкан .Следвам Вас с Вашите идеи : Теб ,Чуролик...,Марко Поло , Атанас Златков ...( да ме прощават тези които пропуснах) от Вас се уча .И "най-лошото" е че съм, "схванато" момче - много бързи схващам
Но този "пич" беше наречен за попер за костур ...обаче нещо не го докарах и го преработих .Трябваше ми "нещо" поне 5 грама.
В началото изглеждаше така

Обаче на нищо не идеше...Та от най грозното пате - излезе най красивия ми лебед , нямам по добър модел.Поне визуално , а иначе може хич да не лови знам ли ?
И т.к. телчето вече беше монтирано , беше малко гадничко за каквито и да било корекции .
Та само леко нагрях и извих нагоре ....и после нямаше как да направя разрез за лопатката .
Ама ся ше го мъча с една лопатка почти под 90 градуса (само така ми позволява телчето ) , да "играе" повече - е така за идеята .По добре с нея отколкото без.
Реших да го топна и в лак само на 1 слой - ше пусна снимки .
Не го шлайфах и пълних отдолу - не ми се занимаваше - а и тези тежести бяха "набити" допълнително , за да му оправя баланса , и леко стърчат.Надавам се това да не притеснава рибите и да си вземат подобаващо.
Телчето не монтирам отдолу - а от страни на средната част (почти всички са от 3 части ).
ps.:Нямам нищо против да се видим -дори съм поласкан .Следвам Вас с Вашите идеи : Теб ,Чуролик...,Марко Поло , Атанас Златков ...( да ме прощават тези които пропуснах) от Вас се уча .И "най-лошото" е че съм, "схванато" момче - много бързи схващам

Последно промяна от takezo на Пон Сеп 28, 2009 8:53 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Ето го след лака , и една " глуповата" лопатка

-
- разбира нещата
Едно насекомо подобно ...

-
- разбира нещата
Ще опитам - никаква философия .
Аз нарочно по така както каза Ти - за ГОЛЕМИ риби
И да е малко по тежичко да мятам повече от 7-8 метра
, имам идея за една "лопатка" челно - да стане попер уж.
Цветовете същите , малко червено само на коремчето и малко тъмно на гърбето - ще има и крила
Тройките , тъмни ше имитират крачета
Аз нарочно по така както каза Ти - за ГОЛЕМИ риби

И да е малко по тежичко да мятам повече от 7-8 метра

Цветовете същите , малко червено само на коремчето и малко тъмно на гърбето - ще има и крила

Тройките , тъмни ше имитират крачета