Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Сървайвър
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: Сървайвър
Нямах много време да гледам ама много ме кефеше касапина евала!
Много ги накъсвам... кордите!
- krokibg
- учете се от него
Момчета,сървайвър е игра на нерви,хитрост,находчивост,лъжи,лицемерие и каквото друго ви дойде на акъла.Аз също харесвах играта на Николай и през цялото време се кефих на находчивостта му.Държеше ги през цялото време в шах и от началото до края,крояха планове за отстраняването му,но така им го начука с последната си победа,че се видяха в чудо.Ако дават кадри след всяко състезание със скрита камера,щяхте да видите страха и ужаса при споменаването на името му.Да е жив и здрав,заслужи си парите и нека да си ги харчи с здраве !!!За първи път,човек спечели на 100 процента с подкрепата на цяла България. На предните сървайвъри,винаги сме биле със съмнения за далавера и подредени неща,но този път,всичко си беше редовно.Айде с здраве !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Аз пък не харесвам надмените,лъжливи,нагли типове.Той не може да губи,не може да разговаря с някой и да не се изтъкне,той е един лицемерен мръсник който даже и един огън неможа да запали,въпреки,че шмекерува.90% от хората във форума ще се представят по този начин.Това все пак е една игра и Спас се забавлява и игра като пич
Стана още по долен когато Силвето си ракървави целите ръце опитвайкисе да запали вътре в кофата хем знае,че не пичели нищо,нагляра искаше вънка да го запали и не можа.Това дали България е гласувала за него само те си знаят.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тъй като Николай се изцепи накрая ,че е вдигнал много високо летвата и за Сървайвър 4 ,продуцентите трябва сериозно да внимават за кастинга ми дойде една идея :
Знам ,че има колеги в форума ,които също са си дали заявките за участие и този сезон ,но не са били одобрени .
Лично аз много съжалявам за Сапуна ,че не е бил одобрен,затова че предлагам да си направим някакъв вътрешен кастинг в форума и да изпратим най-добрия според нас .Ако трябва да се подложи и на гласуване.Но кандидата после да бъде подкрепен по-някакъв начин от нас (един вид протекция от Най-високо място
) ,като съберем подписи или атакуваме продуцентите с писма и т.н.
Един подкрепен от много други хора кандидат мисля ,че ще предизвика в по-голяма степен вниманието на журито !
КАжете моля какво мислите по въпроса ,защото кастинга вече започна .
Да действаме !
Всички знаете ,когато сме единни какво постигаме !
Знам ,че има колеги в форума ,които също са си дали заявките за участие и този сезон ,но не са били одобрени .
Лично аз много съжалявам за Сапуна ,че не е бил одобрен,затова че предлагам да си направим някакъв вътрешен кастинг в форума и да изпратим най-добрия според нас .Ако трябва да се подложи и на гласуване.Но кандидата после да бъде подкрепен по-някакъв начин от нас (един вид протекция от Най-високо място

Един подкрепен от много други хора кандидат мисля ,че ще предизвика в по-голяма степен вниманието на журито !
КАжете моля какво мислите по въпроса ,защото кастинга вече започна .
Да действаме !
Всички знаете ,когато сме единни какво постигаме !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- сериозен играч
Уменията му да оцелява не оправдават държанието му като на "ГЪЗ"
Много Силни физически хора отпадат поради това ,че като гледам освен оцеляване в течки диви условия се оцелява и в едно "ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО"
Да бъдеш толерантен не означава непременно да си гъзоблизец.За лъжите няма какво да говорим.
Много ми хареса мнението на бащата на Спас.Като беше толкова ербап защо не остана в племето ? Върна се от страх.Нали е много уверен в себе си...
Противоречива личност.Аз незнам кой трябваше да спечели .Но знам ,че Нколай показа и недостатъци , които е жалко да се толерират..
Много Силни физически хора отпадат поради това ,че като гледам освен оцеляване в течки диви условия се оцелява и в едно "ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО"
Да бъдеш толерантен не означава непременно да си гъзоблизец.За лъжите няма какво да говорим.
Много ми хареса мнението на бащата на Спас.Като беше толкова ербап защо не остана в племето ? Върна се от страх.Нали е много уверен в себе си...
Противоречива личност.Аз незнам кой трябваше да спечели .Но знам ,че Нколай показа и недостатъци , които е жалко да се толерират..
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Този "Сървайвър" беше много поучителен за всички , дето зобат анаболи и стероиди като се помпат. Та изводът е: "Дечица ,не зобкайте,че ще ви се счупят зъбките и ще ви атрофира мозъчния мускул"!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- кандидат преподавател
Бях за Ники естественно .Вече се каза " Спас - победителя на жени"Ники беше по добър от него във всяка игра.Относно , че ги послъгваше ми те що правиха коалиции да го изгонят.Още от самото начало той им пречеше щото се доказа като добър играч.Естественно всеки си има трески за дялане.Нека ако някой познава перфектния човек дето никога не е поскривал истината и т.н. да ми каже да се запозная с него и да му се поклоня.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- и господ не е толокова добър
Всеки един който е живял някога в по "селско общество" ще се представи по добре от Николай.Аз незнам какво показаха на тези състезания,немогат да издържат да стоят прави 2часа,Та аз изкарвам по 12ч.клекнал(ако някой мисли че е лесно да пробва един час)
За пореден път се убеждавам,че нашето общество толерира,лъжци,крадци,страхливци,надменици,това е Ники.Нищо лично към никой,това е моето виждане

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За първи път в този сезон имаше двама,които разбираха от риболов-и ефекта се видя.Смятам,че Сапуна ако успее да се класира ще е силен играч,но силен играч бе и Филип,а какво стана...Според мене 90% от играта е лицемерие.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- Диканаров
- кандидат преподавател
Спас не го запомних с нещо положително, а само с простотии! Да се тъпче с две ръце, да си тъпче двете бузи, да повръща, да се уригва, да прави пред жените разни треперливи движения гол и т.н. Не виждам и нищо мъжко да се договаряш с жените там за да се избуташ на върха и да си делнеш наградата с тях. Поне да бе имал достоинството да понесе загубата, а не да се изниже на вън за да си рони сълзите. Беззащитен хлапак, с непокриващо се желание и възможности. Николай е безсполно мислещ и действащ човек! Не лежащ и разчитащ на другите! Работлив , изобретателен, със самоконтрол и доста знания и умения! Това не значи, че го приемам еднозначно. Арогантността му, ехидниченето, безпределното му его и голямата доза коварство ме карат да не го харесвам, като човек! Но това е игра за оцеляване! Особено като си сам срещу обединения.
Съжалявам, че на финалът не бяха със Здравко! Просто други истински сървайвъри аз не видях!
Продуцентите се бяха престарали да правят шоу с атрактивни, но безпомощни мацки по бикини и разни нещастници, дето вместо да нададат някое кило в тази благодат, се чувстваха горди с килата дето са отслабнали и плетеха женски интриги. Ако ги бяха оставили всичките на самостоятелни острови да оцеляват 52 дни съм абсолютно сигурен, че 95% от тях щяха да дават мило и драго да ги върнат в България преди финалът на състезанието.
За следващият сървайвър поне половината от нашите членове биха могли да бъдат успешни кандидати. Та нали, ако там бяха Сапуна, Кроки, Кърцата, Киро, Сампо или Пабло целият сценарии им отиваше на кино. Те там разчитат на гласуването с есемеси за да си правят милионите! Как Карамазчето иначе ще си купи нов апартамен в София от този сървайвър?
За това не съм много оптимист за нашите членове, но съм готов да подкрепя участието на един отбор от нашите хора, който да участва в кастинга! Хайде на слука на тях!
Съжалявам, че на финалът не бяха със Здравко! Просто други истински сървайвъри аз не видях!
Продуцентите се бяха престарали да правят шоу с атрактивни, но безпомощни мацки по бикини и разни нещастници, дето вместо да нададат някое кило в тази благодат, се чувстваха горди с килата дето са отслабнали и плетеха женски интриги. Ако ги бяха оставили всичките на самостоятелни острови да оцеляват 52 дни съм абсолютно сигурен, че 95% от тях щяха да дават мило и драго да ги върнат в България преди финалът на състезанието.
За следващият сървайвър поне половината от нашите членове биха могли да бъдат успешни кандидати. Та нали, ако там бяха Сапуна, Кроки, Кърцата, Киро, Сампо или Пабло целият сценарии им отиваше на кино. Те там разчитат на гласуването с есемеси за да си правят милионите! Как Карамазчето иначе ще си купи нов апартамен в София от този сървайвър?
За това не съм много оптимист за нашите членове, но съм готов да подкрепя участието на един отбор от нашите хора, който да участва в кастинга! Хайде на слука на тях!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- разбира нещата
Диканаров написа:За следващият сървайвър поне половината от нашите членове биха могли да бъдат успешни кандидати. Та нали, ако там бяха Сапуна, Кроки, Кърцата, Киро, Сампо или Пабло целият сценарии им отиваше на кино.

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- krokibg
- учете се от него
Искам да попитам,защо се гледа само държанието на Николай ???Само той ли беше лицемерен,само той ли лъжеше,само той ли се държеше арогантно и т.н.Всички до един се опитваха да излъжат другите и да си създадат спокойствие и да не ходят на номинаций/племенните съвети/.Защо Николай да е бил само лицемер,крадец и лъжец ??? Другите какви бяха,да не стояха тихи и кротки без да правят сплетни,интриги и коалиций !?!?!?Николай просто ги остави на светлинни години зад себе си и показа и находчивост,построй на измикярите заслони и измисли какви ли не неща,за да може да спят на сухо/до колкото беше възможно/ и да имат покрив над главите си.Как да разбирам думата "АРОГАНТЕН - НАДМЕНЕН" Ами той просто се подиграваше с тях,като ги разбра колко са безпомощни и нещастни.Няма да ви казвам,колко рев е било зад кадър и колко уговорки са правени със манекените дето ги бяха събрали.Николай си ги победи най-безцеремонно по всички показатели,без коалиций и уговорки/е,уговорки може би малко/ с всички позволени от играта средства.Един път не предаде хората с които беше приятел,на това ли му викате лицемерие и надменност !?!? Аз на това му викам КОРЕКТНОСТ !!! Колкото и да не го харесват някой колеги,просто са безпочвенни твърденията че бил такъв или онакъв.Цяла България си даде вота за него и ако не се лъжа беше около 93-94%.Всички ли сме кьорави/защото и аз съм в тези 93%/ или тъпаци та да си дадем гласа за него !!! Дадохме си гласовете за това,че ги наби безцеремонно и си заслужава да е надменен.Те пред него са като мравки,толкова бяха лъжливи,лицемерни и подмолни че той в това отношение е като новородено бебе.Смея се и на още нещо,а то е че САМО РОДИЛЕН ДОМ дето не им построй 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!