Истината !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Re: Истината !!!

Мнение от valeri »

Krokibg написа:Тези,които ме познават,много добре знаят че аз никога не бих ласкал някой.Също така обаче,никога небих толерирал и откровените лъжи.Просто се раздразних от факта че се плюе тенденциозно и то хора които няма за какво да се плюят.стотици клиенти минават на ден през магазина и кой за кукичка,кой за нещо друго,всеки си взима по нещо.останах с убеждение/и несамо/,че този колега,пише тенденциозно,защото и в двата форума/тук и в манията/е копирано едно и също нещонаписанов единия и прекопирано в другия.Единственното нещо на което се набляга е обслужването и отстъпките !!!И това се повтаря много пъти,без колегата да се замисли че никой няма право да прережда другия,дори и да иска да направи сметка 500лв.В случая,англичанина е купил нещо за 7лв но нали е клиент.Не знам просто как колегата реши че трябва да обслужат първо него,при положение че е влезнал след англичанина - това не разбрах.Аз,бих посъветвал този приятел,да се научи първо да спазва правилата и да си чака реда,без значение колко ще чака и дали има пари или не.Това е,което имах да казвам и много ми е чудно,дали се е замислил,поне малко че няма право да говори глупости,тъй като той в случая не е правия а има претенций че хората биле не културни.Айде,стига съм писал. Гарантирам за момчетата че са и добри познавачи на матери консумативи.ята - так и Гарантирам също така че и добри колеги - риболовци.Гарантирам че в магазина им се правят такива отстъпки че човек пак да се върне/не само заради отстъпките/ .И в другите магазини е така.На Наско Боянов в магазина също има от пиле мляко,как някой колеги решиха да говорят празни приказки и т.н и т.н.Спирам до тук,и ако някой от колегите тук иска и търси нещо,просто трябва само да каже какво и да даде адрез за да го получе веднага - гарантирам.Ето така работят момчетата !!!
Тук си много прав....

Аз не ги познавам лично тези момета,но съм пазарувал не веднъж от този магазин .И винаги излизам с нещо повече ,от това което съм решил да купя и съвет да опитам нещо по време излета .НО ТАКА Е В ЕВРОПА ПРЪВ ДОШЪЛ ,ПРЪВ ВЗЕЛ .стига комунизам и грандоманщина.
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Пичовете са точни и магазина е добре зареден.Не един и два пъти саме заливали с ПРАВИЛНА информация а не гледат да ми шътнат нещо от което нямам нужда.Присъединявам се към мнението че са коректни.
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Да кажа и аз понеже съм бил и съм от двете страни на реката .. тва е най отвратителния бизнес .. нетрябва да се съдат нито продавачите нито клиентите.. понеже в хранителния магазин всеки ден оставяш пари и те дънат на същите надценки .. ама там нети дават бонуси .. а кат влезеш в рибарски магазин и искаш да купиш нещо много ефтено .. и ако е възможно да е вечно .. и ако може да е оригинално .. и ако може и отстъпка ... и само дет неискат продавача една ... да им напрай. Недай си боже някоя въдица да се счупи от стотина лева.... леле майко .. то се почват клетви .. то се казват че ментета .. ужас. Виждал съм с очите си как познати счупват въдица по тяхна вина и връщат в магазина... друго че, ако има 3 клиента в някой магазин .. непременно единия е сърдит и разочарован .. щото са закъснели да го обслужат , апък той бил много .. еди какво си.. Абе ако някой направи рибарски магазин и нефалира .. лично аз ше го черпа докато е жив .. Все още несъм излезнал от бизнеса ... испълнявам поръчки и за вносители .. и кат ги гледам за 20 години кво са напраили ... и кви кредити имат ..остай остай .. Главните виновни сме ние риболовците .. понеже сме с криви разбирания винаги... Българския манталитет и тва е... :evil:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Няма професия или бизнес,работещи с живи хора и в постоянен контакт с тях,да няма хора които да са недоволни.Има и продавачи,които са такива гьонсурати дето да ти се прииска да им окъснеш топките,но в случая момчетата са и приятели и колеги и си разбират от работата.Много съм горд,че ги имам за приятели и точно това че хора които не ги познават,ги хулят без право.Мисля че темата се изчерпа и няма смисъл повече да се дъвчи.Винаги ще има недоволи,но когато е без повод,просто не е коректно !!!Ако,колегата Крумафф има нещо да добави,моля,ще му отговоря.Ако ли не,просто ключ и да приключваме.Който ги познава,ще пазарува от тях винаги,защото са един от най-заредените магазини и винаги ще намери това което търси,дори ако трябва и да го доставят.Да са живи и здрави и пак да помагат !!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ей голяма реклама на тоя магазин, ще взема да отида инкогнито, да ги испектирам как се държат с новите клиенти!
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Krokibg ,
Аз мисля, че малко пресоли манджата - ама простено ти е.
Какво имам предвид.Ами като участник-купувач в русенски магазини съм виждал просто неземно отношение към купувачи...Продавача едва не върви с метличката пред него и да замита...Той е Някакъв..Купувача.
На мене па и на други никой не им замита...па и ако има малко по-така стока
тя не е за всеки, и питаш..и не я получаваш...айде да не издавам номера..и я получаваш само след 15 минути...навънка...( и ние знаем номера...)
Ами явно си по така като купувач, та затова и отношението.
Говоря по принцип и от личен опит.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

barutchiata © написа:Ей голяма реклама на тоя магазин, ще взема да отида инкогнито, да ги испектирам как се държат с новите клиенти!
Няма как да е инкогнито :lol:
Пробвал съм много пъти :?
Не става :(
Разпознават ме и аз не знам как :lol:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Pedro написа:Krokibg ,
Аз мисля, че малко пресоли манджата - ама простено ти е.
Какво имам предвид.Ами като участник-купувач в русенски магазини съм виждал просто неземно отношение към купувачи...Продавача едва не върви с метличката пред него и да замита...Той е Някакъв..Купувача.
На мене па и на други никой не им замита...па и ако има малко по-така стока
тя не е за всеки, и питаш..и не я получаваш...айде да не издавам номера..и я получаваш само след 15 минути...навънка...( и ние знаем номера...)
Ами явно си по така като купувач, та затова и отношението.
Говоря по принцип и от личен опит.
Като ти чета мненията не се учудвам,че не си VIP клиент,малко по -позитивно бе Педро.На каквото си постелеш,на него ще легнеш.
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Ти остави мене.Аз VIP неща.Съвсем нормално си пазарувам с усмивка и когато ме прецакват, и пак отивам..да ме прецакат.
Кажи за търговеца - нали каканижете как еднакво всички таковал.
И ти ли адвокатееее.....
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Незнам за другите,но аз съм пазарувал дистанционно оттам ,с помощта на Любо и съм много доволен от този магазин,даже при 1 обикновенно тел. обаждане ми дадоха съвет-консулт,който се оказа отличен.И още нещо да добавя-оказа се че нещата които пазарувах от там ми дойдоха по евтино отколкото от офиц.вносител-конкретизирам изк.примамки. :wink:
Wild fur Schnuren!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

lorda написа:
barutchiata © написа:Ей голяма реклама на тоя магазин, ще взема да отида инкогнито, да ги испектирам как се държат с новите клиенти!
Няма как да е инкогнито :lol:
Пробвал съм много пъти :?
Не става :(
Разпознават ме и аз не знам как :lol:

Кой ти каза,че няма да мине номера!?!?25 месеца бях маскировчик в казармата.Първо са напраа на безъб англичанин, после на Сливенски циганин и ако ме обслужат различно ....., направо незнам! :lol: :shock: :lol:
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

ако се направиш на сливенски циганин .. може и да та набият :lol:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Барутчия,аз нали съм им приятелче бре,веднага ще ги светна та да не се усерем.Виж,за твойта приятелка,дето искаше да те врътне с капарото макар да беше виновна и те лъга цял месец няма да я излагаме.Нищо няма да кажем - нали,щот не ни отива и сме пичове а не е хубаво,да се караме с жените,те са за други работи създадени Изображение ИзображениеИзображение

Педро,то верно че минавам като Капитан Петко Войвода през магазините,но какво да направя че ме уважават и поднават хората.Никого не съм нагрубил и никой не съм карал да прави нищо на сила.Прав е Бутника,че си вечно недоволен от нещо,нищо не ти вдъхва доверие,на нищо не вярваш.Ако си постоянно така и в живота,еба си мамата и живот,постоянно да се оглеждаш като лалугер,някой да не те издървари в някой магазин или на пазара с некой лев :shock: Айде малко по ведро и всичко си го слагай на о....я работа.Нали магазините трябва да печелят,иначе ще има фалит на момента.Много важно че ти взели някой лев ся !
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”