Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Р.Осъм - 02/01- Лед, студ и кефал
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Р.Осъм - 02/01- Лед, студ и кефал
Абе требвало е само снимките да пуснеш
Голем си stoianoff

Голем си stoianoff

-
- кандидат преподавател
Бравос,елитни командоси в риболова!Щом е нямало банда мангали от Александрово наоколо,начи положението е било катострофически арктическо,или речено по-нормално: кучи студ.Всеки може да си занесе гъза на риболов лятото в хубаво топло време -елитните риболовци са всесезонни,ледоразбивачи и въобще сървайвъри!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това е невероятен репортаж.
те такова чудо няма как да стане при мен
Не забравяите все пак ,че с леда шега не бива

те такова чудо няма как да стане при мен

Браво за кефалите.Все по-луди репортажи чета 

-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега това "кривината" ли е?
Последно промяна от sudjuka на Пет Яну 02, 2009 10:40 pm, променено общо 1 път.
- karadjov77
- ще става разбирач
- Николай Неделков
- учете се от него
dekata написа:Браво за кефалите.Все по-луди репортажи чета
Мислех , че моя ще е "НАЙ-ЛУД" в тая снежна бурия и виелица , ама минах на второ място

Сигорно за десети път ти чета репортажа и с все по-голям интерес.
Отново , БРАВО колега

- stoianoff
- научил се да хвърля
Това е на около 500 м.под "Газта" и около 150-200 м. над по-долния праг. "Кривината" може би е това, на което му викаме "Газта" заради т.н. "Газодобивен участък" - такава табела имаше доскоро там. Иначе този вир се оформи преди 3-4 години, когато реката отнесе всичко надолу и промени на много места коритото си. дълбок е на някои места до 2.50 м., че може и повече.sudjuka написа:колега това "кривината" ли е?
-
- вече хвърля и на тежко
Кривината е малко по-нагоре-преди"Газта"отбиваш в дясно и около километър надолу-и там са 2-3 хубави вира.Иначе на 31-ви бях на Йоглав и пълно капоstoianoff написа:Това е на около 500 м.под "Газта" и около 150-200 м. над по-долния праг. "Кривината" може би е това, на което му викаме "Газта" заради т.н. "Газодобивен участък" - такава табела имаше доскоро там. Иначе този вир се оформи преди 3-4 години, когато реката отнесе всичко надолу и промени на много места коритото си. дълбок е на някои места до 2.50 м., че може и повече.sudjuka написа:колега това "кривината" ли е?
- Бисо
- сериозен играч
Тая лудост умора нема

-
- учете се от него
Колега, направо повеждаш класацията " Сървайвър-2009"

- stoianoff
- научил се да хвърля
А аз вчера, на 1-ви, бях около Йоглав, на онова място, където някога беше Йоглвската каманица. Ама също бях капо. По-късно се преместих на днешния вир и се записах с една малка уклейка. Днес ми е 2-ри риболовен излет за 2009-та!sudjuka написа:Кривината е малко по-нагоре-преди"Газта"отбиваш в дясно и около километър надолу-и там са 2-3 хубави вира.Иначе на 31-ви бях на Йоглав и пълно капоstoianoff написа:Това е на около 500 м.под "Газта" и около 150-200 м. над по-долния праг. "Кривината" може би е това, на което му викаме "Газта" заради т.н. "Газодобивен участък" - такава табела имаше доскоро там. Иначе този вир се оформи преди 3-4 години, когато реката отнесе всичко надолу и промени на много места коритото си. дълбок е на някои места до 2.50 м., че може и повече.sudjuka написа:колега това "кривината" ли е?
-
- вече хвърля и на тежко
А аз вчера, на 1-ви, бях около Йоглав, на онова място, където някога беше Йоглвската каманица. Ама също бях капо. По-късно се преместих на днешния вир и се записах с една малка уклейка. Днес ми е 2-ри риболовен излет за 2009-та![/quote]
Под кланницата ли си бил?
Под кланницата ли си бил?
- stoianoff
- научил се да хвърля
Под кланницата ли си бил?sudjuka написа:А аз вчера, на 1-ви, бях около Йоглав, на онова място, където някога беше Йоглвската каманица. Ама също бях капо. По-късно се преместих на днешния вир и се записах с една малка уклейка. Днес ми е 2-ри риболовен излет за 2009-та!
Не, под моста за Тепава на около километър. Там са едни тънки вирчета, но ми се струва, че малко да омекне времето и ще стане хубав риболов. Има един вир, широк около 25-30 м., дълбок около 60-80 см., играе там доста дребна риба, но съм убеден, че има и добър кефал.
браво колеги