Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Организират чрез интернет протест пред парламента!
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!
е това как го виждаш ,ако съм политик ,ще платя на провокатори от цска и Левски и гледай телевизия после!crazybot написа:Организира се главно от футболни фенове и студенти
бях и в партийния дом (имам си висулка от полилея който падна без да иска

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Дедо ти си умен човек, обикновенно не говориш преди да мислиш. Искам да те питам нещоDedy написа: "Общонационален протест пред парламента в първия му за годината работен ден – 14 януари, организират чрез интернет форуми представители на няколко неправителствени организации"
Аз пък много държа да знам кой точно ме организира!? Пределно ясно е, че все някой ще извлече политически дивиденти от мероприятието, даже мисля, че се досещам за какво иде реч.

Колко години труд си дал на тази Държава?
Не искаш ли да има Българчета?
Искаш ли инвестициите по проектите, които ще изплащаме дълги години първо да ги използваме и после да ги плащаме?
Не искаш ли да ходиш спокоен по улицата?
Какво имаме.... Полиция ли? Здрвеопазвани ли? Образование ли? .........
Не пуснах темата да Ви организирам или провокирам!!! Просто знам, Че съм Българин...
Тия дни ми е много трудно

Не знам дали ще мога да ида да покажа, че не съм равнодушен... че 20 години преход са доста а свършеното е малко

Поздрав
Последно промяна от AL KAPONE на Вто Яну 06, 2009 7:50 pm, променено общо 2 пъти.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- фен клуб-скобар
Аз съм там.Само кажете в колко часа.
Ако не друго , ще се видим и ще пием по едно.
П.П . Едно време и аз като Бовския бях на първа линия ....
Ако не друго , ще се видим и ще пием по едно.
П.П . Едно време и аз като Бовския бях на първа линия ....
AL KAPONE написа:... обикновенно не говориш преди да мислиш. Искам да те питам нещо![]()

Приемам въпросите ти за риторични и подчертавам, че не съм против инициативата. Просто обмислям възможнжстта, в разгара на митинга да се появи някой кмет на бял кон, облечен в костюм на Батман и да поведе народа към светло бъдеще.
Участвал съм във всички подобни мероприятия и сега ще участвам само определете мястото на среща.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- glarusa
- кандидат преподавател
Аз съм за...стига да се събереме повече хора от окръга и да видиме как ще пътуваме.Защото все пак не ми се бият 1000 км на мои разноски за един ден скандирания.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Можи бе ще бъда в София по това време, разберете се за някаква предварителна среща да знам къде да дойда евентуално 

- djokoriboloveca
- разбира нещата
А не може ли да се организираме по места в по-големите градове ,които са далеч от столицата.Например пред кметствата.Не всеки има възможност и средства да участва на протеста в София.А има какво да им кажем,защото в момента са на колене веднъж от САЩ заради икономическата криза и Русия заради газта.Аз съм от Русе в принудителна ваканция съм от 5 12 2008г. и не знам до кога.И затова ми пука.Няма да пиша повече по темата а да действаме,че стомаха ми стана на топка.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- и господ не е толокова добър
По градове ставано трябва организациите които организирват протеста в София да го направят и по градовете.Наче само 5колеги рибари не правим нищо.djokoriboloveca написа:А не може ли да се организираме по места в по-големите градове ,които са далеч от столицата.Например пред кметствата.Не всеки има възможност и средства да участва на протеста в София.А има какво да им кажем,защото в момента са на колене веднъж от САЩ заради икономическата криза и Русия заради газта.Аз съм от Русе в принудителна ваканция съм от 5 12 2008г. и не знам до кога.И затова ми пука.Няма да пиша повече по темата а да действаме,че стомаха ми стана на топка.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Според мен Деди е абсолютно прав! Защото провокатори и нечисти политически сили се стремят да употребят вашият спонтанен и идеалистичен протест за техни користни цели. Спомням си на времето как един агент на ДС-адвокатче, което се издигна до конституционен съдия подкокороса агитката на Левски да обръща кощета и скамейки от Герена , през парка Заимов до градинката около Ал. Невски. След Марков, един друг- Стоянов се опита да предизвика тълпата и полицията в открит сблъсък. Целите са едни- политически дивиденти. По-рано Мавъра дълго се двуоми дали да се появи на чело на протест, но сега вече има оседлан бял кон и ще ми е интересно да видя, кой ще го яхне. Мисля си, че е точно определен човек със свита от маргинализирани партийни вождове! Протестирайте братци, но бъдете трезви и не позволявайте да ви провокират, та с вашите ръце да извадят кестените от жарта и да си ги лапнат. Истината са изборите и дано да е една политическа партия победител за да няма коалиции на голямият компромис, за да се носи политическа отговорност и да няма прехвърляне на вина от една на друга партия. От тези компромиси се храни мафията, защото това е нейната среда- слаба власт и постоянни безпринципни решения в угода на точно определени лица и кръгове. За съжаление повечето от добре охранените "бели" яки са собствениците на футболни отбори, казина, хотели, клиники, топлинносчетоводни фирми, енергийни и строителни акули ивериги от аптеки. И те няма да пожалят някой лев за да ви накарат да избеснеете, да ви провокират да започнете "народен" бунт-метеж. Да има сблъсак и кръв. Та да има хляб за жълти и ВАЦ издания. Аз съм например против тези пиявични изкуствени мафиотски създадени топлинни счетоводители на топлофикационните дружества. Те бяха създадени със закон! Бяха създадени за точно определени хора! Синекурите станаха милионери и никой не ги бара! Защо? Защото един от тройката е този, който на времето ги създаде и ако го натиснеш ще издъни тройката!~ Това ако не е политически шантаж! Пак такива се опитват да яхнат средствата от бюджета за "ин витро", но не за да се създаде възможност за ефтини и ефективни медицински намеси, достъпни за широка част от нуждаещите се, а за да управляват пак със синекури- бюджетните средства ясно в кои клиники. Та отидете братци и употребете правото си на мирен протест, но се пазете от провокаторите! А те няма да са един и два! И не пийте по време на протеста! Много ви моля! Не пийте! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- фен клуб-скобар
Няма да пиеме преди ,а след
Диканаров .....ти няма ли да дойдеш

Диканаров .....ти няма ли да дойдеш

-
- фен клуб-скобар
Аре бе юнаци ,нещо замря темата.
-
- и господ не е толокова добър
Много ми харесва едно лавче на Ники Кънчев"в България има много малки хора" ако ме разбирате какво искам да кажа 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
snegk написа:Много ми харесва едно лавче на Ники Кънчев"в България има много малки хора" ако ме разбирате какво искам да кажа

Saksi, не темата а България е замряла... Да навеждаме глави за пореден път... Да заголим задници и да чакаме някой да ни вкара рибата от....

Дайте да се разприказваме пак за партиите, мафията, кметовете, външната политика и да установим виновника.

Абе кво съм се закъхарил... Та аз си имам всичко Болиме...
Нека си има гладни, безработни, пенсионери, бездетни и всякви видове нещастни!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- фен клуб-скобар
Племеницата, с едномесечно бебе ,вече няма парно.
Диканаров може да ви разправя всичко ,ама не му вярвайте.
Досега кога са били комунистите на власт се е имало кризи.Казвайте час за 14 -ти и къде.
Диканаров може да ви разправя всичко ,ама не му вярвайте.
Досега кога са били комунистите на власт се е имало кризи.Казвайте час за 14 -ти и къде.