shimano-разликите между японското и малоазийското

Модератор: sapuna

Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Re: shimano-разликите между японското и малоазийското

Мнение от Pedro »

....черното аеро ......Грубо е, със заден аванс, а много хора не го кльопат задния( а не е лош)
А и виж какво грубо копче-плъзгач има над аванса....Другите две са по "изгладени" като форма... и има
хора, дето това - макарите, да изглеждат на външен вид добре по ги привлича...
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

е да,но цените са бая различни,а и старите имат и нумизматична стойност.С две думи,трябва да имаш и от едните,и от другите :D
Изображение
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

Pedro е това е лошото не само на днешните макари,коли и т.н.-гледат много да ги докарат на външен вид а чаркалъците отвътре не са като едно време-здрави,не че сегашните Шимана са лоши но старите им макари бяха по-здрави от сегашните,за Дайва пък да не говорим... :cry:
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Така е - всички се изтарикатиха да правят икономии ( и става... .ширпотреб).
Май руснаците не правят икономии и карат на дебело и здраво - ама те пък нищо не правят освен бомби..
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

milo69 написа:ама те пък нищо не правят освен бомби..
:lol: :lol: :lol: Аааааааа и ВОДКА!
Най-добрата!
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

бе за водка незнам,преди години пиех само водка,после по незнайни причини минах на джин,сега основно съм на ракия и мастика ма нищо не пречи да мина пак на водка :D я кажи добра руска водка да взема да я пробвам...малее темата накъде отиде :oops:
Аватар
enduro51
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от enduro51 »

СмирноФ :lol: :lol:
Мен ме интересува ме ценовата граница на Шиманата до къде стига в разликите за БГ като един TWIN POWER e 500 лв.(в общи линии) и САЩ примерно или другите европейски съседки :wink: :?: ако някой е наясно или има инфо нека сподели ще съм благодарен
:roll:
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

enduro51 написа:СмирноФ :lol: :lol:
Мен ме интересува ме ценовата граница на Шиманата до къде стига в разликите за БГ като един TWIN POWER e 500 лв.(в общи линии) и САЩ примерно или другите европейски съседки :wink: :?: ако някой е наясно или има инфо нека сподели ще съм благодарен
:roll:
Влезни в ибей и сравнявай цените!
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

В ebay цените може да ги сравниш,когато изтече аукциона.Иначе има и макари,които не се купуват с наддаване,а веднага на твърда цена.Лошата подробност,обаче е че регистрациятя в ибей изисква куп подробности,а и 70% от продавачите не изпращтат продукти до България.Друг е въпроса,че рискуваш да ти дойде макарата от Америка без проблеми по пътя,да не говорим и че ти слагат мито в БГ.
Изображение
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Досега не съм имал никакъв проблем с доставките.
Купувал съм си и въдици и макари и влакна.
Веднъж ми объркаха доставката на едно Пауър про и за компенсация ми изпратиха безплатно едни смазки за макари.
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

Ами в ebay.de почти на всички стоки пише "nach Bulgarien keine angabe' което значи,че не доставят до бг.Може би трябват преговори :D
Изображение
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

revox написа:Ами в ebay.de почти на всички стоки пише "nach Bulgarien keine angabe' което значи,че не доставят до бг.Може би трябват преговори :D
Пращат си до Бугарско,та се кинат!!!!!Поръчвал съм доста неща от Америка,Австралия,Хонг Конг,до сега проблемация не е имало,но ако имаш претиснение,застраховай продукта!
milo69 написа: я кажи добра руска водка да взема да я пробвам...малее темата накъде отиде
Примерно :arrow: Залатое калцо,Юрии долгоруки,Руски стандарт,Царско село и т.н.
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

За втората употреба специално от Германия и от Австрия мрънкат,като ги питам за Бг,макар че профила ми е 100% позитивен.От Америка не съм пробвал покупка още.Иначе новите неща от магазин...няма проблем.
Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

revox написа:Здравейте колеги.Някои да си даде мнението голяма ли е разликата между японските и малоазийските макари?От каде се намират японски?
Според мен разликата е че Малоазийските ги правят наистина по-непретнециозни къмто отношение което не е нищо друго освен огромен + за тях ! Примерно гледам че най се коментира Шимано в случаята та да направя съпоставка - Японският ми Биомастер умря след като поседя съвсем малко в опесъчена вода докато си вадя една тройка от между пръстите докато Малоазийският ми Туйн Пауър умря след като без да искам го настъпих в тинята докато примерно Малоазийската ми Дайва СОЛ е топена освен в тиня и в нормален морски пясък както и в суперфинен черен такъв на Канарските острови като освен че беше заровена в него децата притичаха няколко пъти отгоре и и след изтръскване и изплакване с вода нищо и нямаше ! Имам и в момента и Японски и Малоазийски Дайви ( Шимано вече не ) и като че ли давам предимство на Малоазийските !
Бутник да те запитам след като прочетеш наново за какво се отнася темата на каква база правиш забележка на малкият Жоро а на Мило 69 не ???
revox написа:Ами в ebay.de почти на всички стоки пише "nach Bulgarien keine angabe' което значи,че не доставят до бг.
Това го пишат основно продавачите по немечко благодарение на което от там почти не пазарувам ! По широкият бял свят обикновенно пращат до България без проблем в 85% от случайте като това дали ще плащаш мита и пр. си зависи само от това какви договорки ще направиш със съответните селъри :wink:

пп - Руски водки препоръчвам - "Белуга" , "Руский стандарт Платинум" , "Юрий Дулгорукий" , "Сокровище Рус" и други :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Pedro написа:....черното аеро ......Грубо е, със заден аванс, а много хора не го кльопат задния( а не е лош)
А и виж какво грубо копче-плъзгач има над аванса....Другите две са по "изгладени" като форма... и има
хора, дето това - макарите, да изглеждат на външен вид добре по ги привлича...
Ако беше ловил с него,може би щеше да ти е друга приказката.За мач-риболов задния аванс на моделите на Шимано е по-удобен,въпреки,че се повтарям-аз не ползвам аванс,по друг начин ловя.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”