Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Марица скубари!!!
- djokoriboloveca
- разбира нещата
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Марица скубари!!!
Браво на вас !
Аз няколко пъти опитвам обаче така и не мога да му свикна на този речен зимен риболов

Аз няколко пъти опитвам обаче така и не мога да му свикна на този речен зимен риболов

-
- ще става разбирач
Чудесни риби колега,евала !

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво момци за страхотниа излет 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Браво Рузба..Добре сте се представили...

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Евала,направили сте си кефо 

-
- вече хвърля и на тежко
браво колега 

- RUZBATA
- ще става разбирач
Днес след дълго обикаляне към 11,30 пак се узовахме на моста на Харманли !!
Имаше доста хора но за наш късмет няколко колеги си тръгнаха и пак хванахме добри места
Не даваше като вчера , но пак си хванах доволно скубари !! Не мина без изненади
Колегата до мен бе изкарал едно маломерно сомче , което за съжаление бе задържал
Другата изненада бе че изкара и толостолоп към 2-2,5 кг закачен за едната перка !! Други пък колеги видях да изкарат не една и две каракуди на стръв в по тихата вода до колоните на моста
При мен изненадата бе една платика към 0,300 гр. която си взе на торен червеи , както и всичката друга риба която улових . За разлика от вчера когато си вземаше на жъладов с две пинки .
Завърших с около 15 добри скубара няколко морунажа един кефал и първата ми платика на Марица
Съжалявам че нямам снимки , но забравих фотоапарата а имаше интересни неща за снимане!!
Поздрави

Имаше доста хора но за наш късмет няколко колеги си тръгнаха и пак хванахме добри места

Другата изненада бе че изкара и толостолоп към 2-2,5 кг закачен за едната перка !! Други пък колеги видях да изкарат не една и две каракуди на стръв в по тихата вода до колоните на моста

При мен изненадата бе една платика към 0,300 гр. която си взе на торен червеи , както и всичката друга риба която улових . За разлика от вчера когато си вземаше на жъладов с две пинки .
Завърших с около 15 добри скубара няколко морунажа един кефал и първата ми платика на Марица

Съжалявам че нямам снимки , но забравих фотоапарата а имаше интересни неща за снимане!!
Поздрави

Ей на това му се вика "мешана скара". Браво на вас колеги. Такова рибно разнообразие по това време на годината си е направо прецедент.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко