Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Избор м/у няколко влакна.
Модератор: sapuna
Re: Избор м/у няколко влакна.
Извинявам се че вземам отношение , но явно някои колеги или са пристрастни или просто говорят глупости. Визирам конкретно колегата СНЕГ. За кое зелено влакно на стрен става въпрос колега ,че нещо не мога да си спомня да сме внасяли такова. http://www.vidrax-fishing.com/catalog/a ... ords=stren . Това е което внасяме от тази фирма. Някой да вижда зелено???? Дане би да бъркаш нещо с марките или си попаднал на някой фалшификат . Напоследък от Румъния нахлуха доста. А за биг Гейма съм просто тотално изненадан. Това влакно е хит и никой до сега не се е оплакал , ти си първия . Ако се разгледаш в форума има доста добри отзвуци за това влакно. Няма нищо лошо да имаш други предпочетания , но доводите са ти смешни . Как тъй бръкна в торбата и разбра ,че е пресукано ????
Мисля ,че колегите разбират раздразнението ми . Моля ако има и други недоволни да ми пишат. А на колегат които пита ще кажа ,че което и влакно от изброените да избере - няма да сгреши. И знаете ли защо - Защото Американските влакна просто са хубави и с истински показатели.
Последно- Искам за последно да стане ясно ,че влакното което се продава в Германия е същото което се продава и в България/ Имам предвид продуктите на Pure Fishing/ за това залагам името си . Това съм го видял с очите си и го гарантирам. А ако има проблем , то и от Франция да го купите , може да се случи.
Мисля ,че колегите разбират раздразнението ми . Моля ако има и други недоволни да ми пишат. А на колегат които пита ще кажа ,че което и влакно от изброените да избере - няма да сгреши. И знаете ли защо - Защото Американските влакна просто са хубави и с истински показатели.
Последно- Искам за последно да стане ясно ,че влакното което се продава в Германия е същото което се продава и в България/ Имам предвид продуктите на Pure Fishing/ за това залагам името си . Това съм го видял с очите си и го гарантирам. А ако има проблем , то и от Франция да го купите , може да се случи.
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
http://www.vidrax-fishing.com
-
- и господ не е толокова добър

Последно промяна от snegk на Пон Мар 23, 2009 1:44 pm, променено общо 1 път.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Илия,не си прав ама много,мълчах досега,но ти май трябва да идеш в завод за корди да работиш,щом ги усещаш само с пипане пресуканите.Няма да ти казвам технологията на направата ,но фабрично пресукано няма,освен ако е пренавивано в бг гаражи,както доста от популярните влакна от ниския клас, но не и посоченото.А за Мичела и аз бих поспорил,защо ли,ами ползвам две мач-макари два мача на тази фирма и не ми стоят в гардероба и само да ги бърша от праха,а са на много километри и ако река да ги продам,няма да разберете,че са експлоатирани изобщо.А колкото до това,че вносител на някаква си марка от време навреме се намесва в темите е от полза и то без зомбиране към определена марка, като един друг вносител,заради който намразих марката и публично си запалих шапката с логото на фирмата.Сори,но е така.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
Ице,съжалявам,но ги използвам тез влакна и затова говоря.Не бих си позволил да говоря за влакно кето не съм използвал.Вички марки до 40лв.съм ги използвал.И мисля,че и другите имат право на мнение,не само опредилени хора.Всички влакна ги мерим с микромер,проверявам ги на опън с електронен кантар който при скъсване и показва последния резултат.Лека ви вечер 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
ок.на мен ми дойде в повече всичко,но за това са споровете да изясним истината,не съм имал намерения да омаловажа на никой мнението.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Моето скромно мнение на това показаното от теб,и предвид скорошното ми закупуване на влакно на Berkley-последното не ми обра овациите поради факта че е много слабо в началото,средата и края и се къса без много усилия-0.38...този факт ми беше споделен и от един колега от Казанлък...може би сме попаднали на ''добра Румънска партида"..затова наблегни на -Strentodoroshko написа:Смятам да си подменя влакната на дънните пръчки и още се колебая.Ето моито предпочитания:
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=733
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1037
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1293 Тука иам въпрос - 30 либри са равни на 13.6 кг. нали така ?
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1394
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=732 - и Това ми се наби на око,но ми се струва,че 0.35 ще ми е тънко,искаше ми се поне 0.40 да беше.
Кажете си мнението.Кое според вас е най-добро и защо?
п.п иначе съм благодарен на фирмата...тазгодишното ми оборудване е от тях

-
- учете се от него
Айде да се самоцитирам:

Пак да обърна внимание на ходещите по ТЕЦ-ове, има специализирани влакна ( по-скъпи о тези по горе), за 5-6 %-ни разтвори на солна и сярна киселина, каквато е водата тамIDA написа:kaloyan-stz написа:Колега,препоръчшам ти colmic norge 0.35 и забравяш за всичко!много здраво и качествено влакно!!![]()
![]()
![]()
Colmic POWER, също е супер добро влакно - ролки 1000м. , едно че е много здраво и трайно и второ при "колмиците" няма чак толкова много "нюанси" с диаметрите на влакната

- krokibg
- учете се от него
ИДА е прав за това че във водата на Овчарица плува цялата менделеева таблица и ище столкова непознати
за науката химикали и т.н.Нормално е да се зтомнясват бързо влакната !!! аз както карловския колега,от години ползвам немското влакно Строфт и него навивам на мачовите макари и си правя от 0.20 мустаците на тековете,когато ловя шаран на дъно.До сега,просто по-добро влакно не съм намирал,а и спрях да търся,защото ми омръзна.Има много ментета и от него,но трябва да се внимава и да се купуват влакна дамо от коректни вносители а не от всеки срещнат !!!Успех в избора на влакно 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
Твърде е възможно,да е от водата на тецатова,че при мен влакната не издържат толкова време както при някой колеги.Ще наблегна на разговорите с рдовни колеги по тецовете да споделят мнението си за влакната които използват.Явно Сарфикса има някаква защита понеже не на две години и се къса в момента,но както други влакна на 3 риболова. 

-
Така днеска ходих в Бургас и обиколих магазините където пазаря.Оказа се,че влакното което съм взел наистина е менте с лепенка на стрен.Повече няма да купя нищо от тях.Иначе ходих при Мишел и човека ми показа каталога на стрен там няма такова влакно.Има зелено но е съвсем друго.Колегата Видракс е прав за това,че няма такова влакно.Извинявам му се,но и аз не съм виновен,че има ментаци.За показателите мисля,че той също не носи вина,понежене ги пише той. 

Ужас е !
Със сегашната компютърна техника фалшифицират перфектно.Няма управия.
Има де - еBay все още е добра алтернатива......докога ли ??
Със сегашната компютърна техника фалшифицират перфектно.Няма управия.
Има де - еBay все още е добра алтернатива......докога ли ??
-
- сериозен играч