За и против бънговете!!!
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: За и против бънговете!!!
Kong е добър ластик,няма да влизам в излишни спорове с Бисо.1.4мм ти е варианта,аз пъk съм чувал лоши отзиви за VESPE,има една руска поговорка-Па вкус и па цвет -таварищи нет.Аз съм само с Престън,а сега мисля да си сложа един на Камасан.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Бисо
- сериозен играч
Ицо,за спорове и дума да не става,личен опит.Една нощ,на едно язовирче,като ме подкараха едни амури и тулупи,напраих целия гьол само светулки,барабар с такъмите.1.8 ластик от тоя пращеще като конец,а беше нов,1.4 същата работа.Докато не смених ластика,нямах изкарана риба.Та за това казвам така на колегата.А за Престънските ластици съм слушал добри неща,просто не съм попадал на тях.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Колеги някой от вас да е плзвал някакви други ластици освен тези плътните (кух или хидро) и някакъв съвет че скоро ще си копувам и се чудя какъв да си взема. Благодаря предварително. 

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Върха се скъсява доста поради двойно по-големия диаметър.И задължително да има луфт във втулката и ластика,че навън излиза лесно,нали е разтегнат,но обратно
Ловил съм с кух още като ги пуснаха,даже сефтето ми беше в Толедо-rio Tajo,голяма борба имах с тамошните шарани,номера ли не бях улучил ,повече се разтягаха ли.От тогава имам едно на ум към тях,ловя с плътни,за хидрото нищо не мога да кажа,не съм ловил и няма да е скоро.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....