Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Математическа шашма или.......
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
Re: Математическа шашма или.......
makari написа:Виж,че 0,9,18,27,36,45,54,63,72,81 са с едни и същи картинки.Каквото и число да си избереш след като извадиш сбора от цифрите винаги получаваш едно от тези числа/картинки/

Браво ...ще се спи.
хаха много яко и аз се позамислих ама кво погледнах че се пада се картинка която отговаря на нулата като видях че се повтарят картинките и се помъчих да си измисля число което да отговаря на картинка различна от тази която е на нулата ,е неможе да стане така че ....математиката не ми е силна черта никак даже ама виж логиката до извесна стебен ми е понятна .Иначе ми хареса и наистина се стъписах в първия момент възможно ли е това или да 

Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
чиста магия 

- J.P.
- научил се да хвърля
при така зададеното условие ......резултатът е от девет числа. каквото и да намислите и сметнете, ще се получи едно от следните:
9
18
27
36
45
54
63
72
81
това са всички възможни резултати при такова условие.
и когато картинката на тези символи е еднаква....готово
9
18
27
36
45
54
63
72
81
мужчины не собаки - на кости не бросаются
"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
J.P. написа:при така зададеното условие ......резултатът е от девет числа. каквото и да намислите и сметнете, ще се получи едно от следните:
9
18
27
36
45
54
63
72
81