Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Браво на ИАРА-Пазарджик
Модератор: bobopeli
- borislav58
- сериозен играч
Re: Браво на ИАРА-Пазарджик
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!! Как се не наядоха то че е криза криза но защо ни лишават и от рибата която уш зарибяват . Така е когато нямаме закони ; дърварите ги затегнаха горските с конфискуване и затвор защо не може така и с бракониерката напас.Пясъка в момента се таражи с всичка сила.Нестига че кормораните нападнаха рибата ами и бракониерската напас го таражи всяка нош.На Малкия Беглик пуснаха от ИАРА малко риба преди година Батачани се насраха все едни и същи хора по 24 часа нон стоп неседнаха на гъз докато не изловиха рибата.Е това е то ; на Широка поляна пуснаха пастървета зимата преди година и кво стана като замръзна на дупка изловиха пъстърветата.Бях в ИАРА Пазарджик и им казах но ми казаха че са били там 4 дена ( к- _аму янко) мои приятели от Пазарджик ми казаха как са попелявали пъстарветата помежду костура. Предполагам че все некой ще се сети как миналата година се скъса садка от ледохода и кво стана от20 тона риба свърши за 5 дена защото пуснаха големите мрежи с километри Добре де защо им разрещиха на тях обраха си рибата аиде де .Пепел на рибарите в очите така трябва да е почти всеки ден но на ИАРА Пазарджик им отпускат по 30 литра бензин но не на ден а на седмица.Колеги и да им се обаждаме на Иара те винаги идват или не идваткогато трябва .Трябва нов закон и то по строг за бракониерите но квато ни държавата такива са и законите БРАВО НА ИАРА ПАЗАРДЖИК те наистина си гледат работата но да им предоставят повече гориво за да могат повече да обикалят опоменатите водоеми.НАСЛУКА на всички РИБОЛОВЦИ и рибарите да знаят че не всичката риба става за ядене и риболов............
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
БРАВО на хората, които си върщат работата
Ама трябва и контол по магазините да има,например трябва да има актове и глоби и за търгаши, които продават ПАРАШУТИ,МРЕЖИ ,ЦАПАЛА и др. бракониерски атрибути

YOU LL NEVER WALK ALONE

Миналата год. бях на Голям Беглик и едни пичове опъваха едни комбайни като луди през деня,и като гледам изобщо не им пукаше. Според мен ако нямаш гръб не би си го позволил. Така че с българската шуро - баджанащина оправия нема. За да пускаш мрежи трябва да си местен и съответно в тези райони почти всички се познават помежду си ( включително и с хората от ИАРА ). Все пак живеем в България и нищо не се случва както трябва ( освен нарушаването на закона ).
- това е за всички които позволяват това да се случва.

-
- научил се да хвърля
Единственото решение според мен е внезапни проверки от командировани звена на ИАРА по други окръзи,които задължително да стават без знанието на местната структура и то нощно време.Ако искат и два дни да не работят след това,така тези 3.4 км ще ги извадят само от един от споменатите язовири

и рибата има душа-бракониера не
"ДА,АМА НЕ".както казва един голям български журналист!Бракониерството по язовирите" Батак","Голям беглик","Широка поляна" и" Доспат" си продължава с"пълна"сила!?Правят се само по една-две показни акции,за да се отчита някаква дейност
Празнословие и нищо друго!Бракониерите направиха почтенните риболовци-
-Дано новото правителство промени нещата.
:Нужна е и по-голяма активност от наша страна!Сигнали,мнения и снимков материал да се изпращат и на следния сайт: http://www.nafa-bg.org/BG/EDemocracy/vi ... p?f=1&t=46