Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Глоби по закона за движение по пътищата.
Модератор: dantho.mihov
Re: Глоби по закона за движение по пътищата.
И кой ште спира да глобява?Някой може ли да каже колко има служители на КАТ в България , и каде са те? По пътишта пълен беспредел, няма спазване на ограничения и знаци, няма и КАТ, не съм чул че има осъден някой за катастрофа с тежки последствия
-
- и господ не е толокова добър
Ами то ги има отдавнаeminem94 написа:Ако ще и по 1000 да направят за превишена скорост немога да ги хванат сичките газари ....Има един вариянт но няма кой да се сети ... Коли под прикритие.С вградена камера и радар и да видите колко хора ще изгорат.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да бе верно ... Не съм сигорен ... Още не са ме виканали на работа ....

dimitur_dv книжката нека си е в тебе лошо яма ама талона каде ти е в КАТ нали ,предполагам да .Казваш имаш акт и караш с него ОК лошо няма ама ей тва ни е кофтито на Българите че не четем Проятелю Акта ти важи 1 месец от датата на издаването му след този месец отиваш в КАТ да провериш ако ти е излязла глобата плащаш и зимаш талона или не плащаш не зимаш талона и ако те барнат нов АКТ ако не ти е излязла глобата още ти удължват срока през който можеш да караш с АКТ за още 1 месец .Само да ти кажа че при удължаването на срока има печат така че нестава да си напишеш датите сам .Така че по добре си го плати лошо няма в това след като нарушаваш закони и са те барнали тряя да имаш дупе да си понесеш последствията
Последно промяна от Gan4eff на Чет Яну 29, 2009 6:06 pm, променено общо 1 път.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
-
- разбира нещата

Последно промяна от MITAKA_STZ на Чет Яну 29, 2009 3:17 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Малко трудно го прочетохGan4eff написа:dimitur_dv книжката нека си е в тебе лошо яма ама талона каде ти е в КАТ нали ,предполагам да .Казваш имаш акт и караш с него ОК лошо шма ама ей тва ни е кофтито на Българите че не четем Проятелю Акта ти важи 1 месец от датата на издаването му след този месец отижаш в КАТ да провериш ако ти е излязла глобата плащаш и зимаш талона или не плащаш не зимаш талона и ако те барнат нов АКТ ако не ти е излязла глобата още ти удължват срока през който можеш да караш с АКТ за още 1 месец .Само да ти кажа че при удължаването на срока има печат така че нестава да си напишеш датите сам .Така че по добре си го плати лошо няма в това след като нарушаваш закони и са те барнали тряя да имаш дупе да си понесеш последствията

П.П Сори за спама .
П.П.2 Колега В-то е на мястото на W ,aпак Ч е тук под ESC

Последно промяна от MITAKA_STZ на Чет Яну 29, 2009 3:16 pm, променено общо 1 път.
А ъ-то къде е

Последно промяна от петко стоянов на Чет Яну 29, 2009 3:39 pm, променено общо 1 път.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
ъъъъъyyyyyъъъъщy-един и същи бутон 3 букви латиница:Y,фонетична:Ъ,лексика:Щ
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Че аз не възразявам за глобата-наистина бях с превишена скорост и си поемам последствиятя....Не виждам къде е проблема...Нарушил съм правилата и ще си платя за това,а ти сигурно никога не си бил с над 50 км/ч. в града?Gan4eff написа:dimitur_dv книжката нека си е в тебе лошо яма ама талона каде ти е в КАТ нали ,предполагам да .Казваш имаш акт и караш с него ОК лошо шма ама ей тва ни е кофтито на Българите че не четем Проятелю Акта ти важи 1 месец от датата на издаването му след този месец отижаш в КАТ да провериш ако ти е излязла глобата плащаш и зимаш талона или не плащаш не зимаш талона и ако те барнат нов АКТ ако не ти е излязла глобата още ти удължват срока през който можеш да караш с АКТ за още 1 месец .Само да ти кажа че при удължаването на срока има печат така че нестава да си напишеш датите сам .Така че по добре си го плати лошо няма в това след като нарушаваш закони и са те барнали тряя да имаш дупе да си понесеш последствията
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
а пък мен миналата седмица ме спряха в Унгария на Околовръстното на Будапеща и за 21кмч превишение (101 вместо 80кмч) на развален руски ми казаха, че в София ще получа "честитка" за 120Евро за пращане заедно с данъците 

- valeri
- разбира нещата
10 -20лв не е глоба а подигравка с народа .Тук за неправилно паркиране или паркиране във време на забрана на знака е 42$ след 30 дни става двоино , ако изкаш .Аз като взех книжка набързо направих 2 акта и да видиш как се научих ( да не чуе дявола). В България имам да плащам актове от 95 г. 

-
Ама все хубаво сравянвате с навънка.Що не сравните заплатите,или колега да си ги разминим,и аз ще плащам такива глоби.valeri написа:10 -20лв не е глоба а подигравка с народа .Тук за неправилно паркиране или паркиране във време на забрана на знака е 42$ след 30 дни става двоино , ако изкаш .Аз като взех книжка набързо направих 2 акта и да видиш как се научих ( да не чуе дявола). В България имам да плащам актове от 95 г.

Братушка,аз си бях лятото във България и ми направи впечетление ,че има твърде много катаджии,полицаи.За останалото си напълно прав.Пък за осъжданията,,,,,,,EGOR написа:И кой ште спира да глобява?Някой може ли да каже колко има служители на КАТ в България , и каде са те? По пътишта пълен беспредел, няма спазване на ограничения и знаци, няма и КАТ, не съм чул че има осъден някой за катастрофа с тежки последствия

- valeri
- разбира нещата
snegk написа:Ама все хубаво сравянвате с навънка.Що не сравните заплатите,или колега да си ги разминим,и аз ще плащам такива глоби.valeri написа:10 -20лв не е глоба а подигравка с народа .Тук за неправилно паркиране или паркиране във време на забрана на знака е 42$ след 30 дни става двоино , ако изкаш .Аз като взех книжка набързо направих 2 акта и да видиш как се научих ( да не чуе дявола). В България имам да плащам актове от 95 г.![]()
Да така е за заплатите прав си ,но и мен ме боли като ги давам пустите му пари щото с труд ги вадя.
Имам предвид ако се вдигне нивото на събираемост по някаква схема дали ще нарушаваме толкова много закона макар ис малки заплати и малки глоби ...
-
Глобите в България се събират на 100%,говоря за случаите когато ти вземат талона.Не ти го дават ако не прдставиш бележка за превод в банката.Проблема е общ.Ние не спазваме закона,полицията не си върши работата,държавата също.Има абсурдни маркировки,знаци,закони и т. н.Пътищата са в плачевно състояние.Да не говорим,че пътищата са пълни с хора които са си купели в истенския смисъл книжките.За това казвам,че проблема е цялостен.