Глоби по закона за движение по пътищата.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
EGOR
новобранец
новобранец

Re: Глоби по закона за движение по пътищата.

Мнение от EGOR »

И кой ште спира да глобява?Някой може ли да каже колко има служители на КАТ в България , и каде са те? По пътишта пълен беспредел, няма спазване на ограничения и знаци, няма и КАТ, не съм чул че има осъден някой за катастрофа с тежки последствия
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

eminem94 написа:Ако ще и по 1000 да направят за превишена скорост немога да ги хванат сичките газари ....Има един вариянт но няма кой да се сети ... Коли под прикритие.С вградена камера и радар и да видите колко хора ще изгорат.
Ами то ги има отдавна :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Да бе верно ... Не съм сигорен ... Още не са ме виканали на работа .... :lol: :lol: :lol:
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Gan4eff »

dimitur_dv книжката нека си е в тебе лошо яма ама талона каде ти е в КАТ нали ,предполагам да .Казваш имаш акт и караш с него ОК лошо няма ама ей тва ни е кофтито на Българите че не четем Проятелю Акта ти важи 1 месец от датата на издаването му след този месец отиваш в КАТ да провериш ако ти е излязла глобата плащаш и зимаш талона или не плащаш не зимаш талона и ако те барнат нов АКТ ако не ти е излязла глобата още ти удължват срока през който можеш да караш с АКТ за още 1 месец .Само да ти кажа че при удължаването на срока има печат така че нестава да си напишеш датите сам .Така че по добре си го плати лошо няма в това след като нарушаваш закони и са те барнали тряя да имаш дупе да си понесеш последствията
Последно промяна от Gan4eff на Чет Яну 29, 2009 6:06 pm, променено общо 1 път.
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от MITAKA_STZ на Чет Яну 29, 2009 3:17 pm, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

Gan4eff написа:dimitur_dv книжката нека си е в тебе лошо яма ама талона каде ти е в КАТ нали ,предполагам да .Казваш имаш акт и караш с него ОК лошо шма ама ей тва ни е кофтито на Българите че не четем Проятелю Акта ти важи 1 месец от датата на издаването му след този месец отижаш в КАТ да провериш ако ти е излязла глобата плащаш и зимаш талона или не плащаш не зимаш талона и ако те барнат нов АКТ ако не ти е излязла глобата още ти удължват срока през който можеш да караш с АКТ за още 1 месец .Само да ти кажа че при удължаването на срока има печат така че нестава да си напишеш датите сам .Така че по добре си го плати лошо няма в това след като нарушаваш закони и са те барнали тряя да имаш дупе да си понесеш последствията
Малко трудно го прочетох :lol: :lol: :lol: :lol:
П.П Сори за спама .
П.П.2 Колега В-то е на мястото на W ,aпак Ч е тук под ESC :) :P На мястото на Y :D
Последно промяна от MITAKA_STZ на Чет Яну 29, 2009 3:16 pm, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

А ъ-то къде е :idea: :idea: :wink:
Последно промяна от петко стоянов на Чет Яну 29, 2009 3:39 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

ъъъъъyyyyyъъъъщy-един и същи бутон 3 букви латиница:Y,фонетична:Ъ,лексика:Щ
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Gan4eff написа:dimitur_dv книжката нека си е в тебе лошо яма ама талона каде ти е в КАТ нали ,предполагам да .Казваш имаш акт и караш с него ОК лошо шма ама ей тва ни е кофтито на Българите че не четем Проятелю Акта ти важи 1 месец от датата на издаването му след този месец отижаш в КАТ да провериш ако ти е излязла глобата плащаш и зимаш талона или не плащаш не зимаш талона и ако те барнат нов АКТ ако не ти е излязла глобата още ти удължват срока през който можеш да караш с АКТ за още 1 месец .Само да ти кажа че при удължаването на срока има печат така че нестава да си напишеш датите сам .Така че по добре си го плати лошо няма в това след като нарушаваш закони и са те барнали тряя да имаш дупе да си понесеш последствията
Че аз не възразявам за глобата-наистина бях с превишена скорост и си поемам последствиятя....Не виждам къде е проблема...Нарушил съм правилата и ще си платя за това,а ти сигурно никога не си бил с над 50 км/ч. в града?
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

а пък мен миналата седмица ме спряха в Унгария на Околовръстното на Будапеща и за 21кмч превишение (101 вместо 80кмч) на развален руски ми казаха, че в София ще получа "честитка" за 120Евро за пращане заедно с данъците :shock:
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

10 -20лв не е глоба а подигравка с народа .Тук за неправилно паркиране или паркиране във време на забрана на знака е 42$ след 30 дни става двоино , ако изкаш .Аз като взех книжка набързо направих 2 акта и да видиш как се научих ( да не чуе дявола). В България имам да плащам актове от 95 г. :oops:
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
snegk

Мнение от snegk »

valeri написа:10 -20лв не е глоба а подигравка с народа .Тук за неправилно паркиране или паркиране във време на забрана на знака е 42$ след 30 дни става двоино , ако изкаш .Аз като взех книжка набързо направих 2 акта и да видиш как се научих ( да не чуе дявола). В България имам да плащам актове от 95 г. :oops:
Ама все хубаво сравянвате с навънка.Що не сравните заплатите,или колега да си ги разминим,и аз ще плащам такива глоби. :lol: :wink:
петър василев

Мнение от петър василев »

EGOR написа:И кой ште спира да глобява?Някой може ли да каже колко има служители на КАТ в България , и каде са те? По пътишта пълен беспредел, няма спазване на ограничения и знаци, няма и КАТ, не съм чул че има осъден някой за катастрофа с тежки последствия
Братушка,аз си бях лятото във България и ми направи впечетление ,че има твърде много катаджии,полицаи.За останалото си напълно прав.Пък за осъжданията,,,,,,, :roll: :roll: :wink:
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

snegk написа:
valeri написа:10 -20лв не е глоба а подигравка с народа .Тук за неправилно паркиране или паркиране във време на забрана на знака е 42$ след 30 дни става двоино , ако изкаш .Аз като взех книжка набързо направих 2 акта и да видиш как се научих ( да не чуе дявола). В България имам да плащам актове от 95 г. :oops:
Ама все хубаво сравянвате с навънка.Що не сравните заплатите,или колега да си ги разминим,и аз ще плащам такива глоби. :lol: :wink:

Да така е за заплатите прав си ,но и мен ме боли като ги давам пустите му пари щото с труд ги вадя.
Имам предвид ако се вдигне нивото на събираемост по някаква схема дали ще нарушаваме толкова много закона макар ис малки заплати и малки глоби ...
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Глобите в България се събират на 100%,говоря за случаите когато ти вземат талона.Не ти го дават ако не прдставиш бележка за превод в банката.Проблема е общ.Ние не спазваме закона,полицията не си върши работата,държавата също.Има абсурдни маркировки,знаци,закони и т. н.Пътищата са в плачевно състояние.Да не говорим,че пътищата са пълни с хора които са си купели в истенския смисъл книжките.За това казвам,че проблема е цялостен.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”