Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

1.02.2009г компанията е важна-4.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Стара Видра
- ще става разбирач
Re: 1.02.2009г компанията е важна-4.
Предавам се бийп! човече
ужас приби мъ 
пп.Къде на Богров ли я хвана

пп.Къде на Богров ли я хвана

-
- сериозен играч
Стига сте спамели бе уоооууууу.Ае вървете на фитнес.Абе нема ли модернизатори у тоа раздел бре.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Преди години на същото място съм се откопавал половин ден, добре че бяхме трима, та некакси издрапахме с една"джетичка" през нивите...с дни вадех кал от всевъзможни места по мен и колатаСтара Видра написа:Очуди ме возията и същевременно какво прави в пресечен теренMITKO70 написа:Хубав излет,добър репортаж,всичко се е получило както трябва.А,за възможностите на колата не се учудвай,този терен не би трябвало да е проблем за Ауди А6 куатроАз ,карам чисто/без куатро/Б4 и не ме е оставяло.
запръв път се возя на такава маши,ана джипове съм се возил,ама все пак на тях основното им предназначение е друго.
разбирам много добре УЧУДВАНЕТО ти!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- Стара Видра
- ще става разбирач
Щом казвашMarco Polo написа: Предполагам точно така е изглеждал и Наполеон пред Панчарево!
бийп!

Ма без да са сърдиш
и да ма заплашваш, ма ти отива

Последно промяна от Митев на Чет Фев 05, 2009 7:29 am, променено общо 1 път.

Абе тука е бахти купона, ше заразвам спама и стаам спинингист.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да си Спинингист Значи Риболовец 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Божидар написа:Да си Спинингист Значи Риболовец

Разбрал съм го аз тоа факт и затва ше стаам спинингист. Даже и нов метод за ловене съм измислил -
Dedy написа:... Нема аз да меткам като изоглевен, не съм толко тъп, па и къф е смисъла да фърлиш ворбела и после да го прибираш. Начи разпиням щеката на 14.50, връзвам за ластико парче корда дълго според зависимос от дълбочината, на него хакам един ворбел от тия убавите и такъмчето е готово. Следва вкарване на подмамката на дължината на колецо и правене на плавни движения, първо у лево и после у десно от 10 до 2 часо (като на часовнико де). Целия гяволък е, че нема цел ден фърляне и вадене като при обикновените спинингисти, а само си разнасяш ворбела налево-надесно с кюнеца, докато хишнико не го атакува. Тарикатско а!
-
- ще става разбирач
Деди това е страшна идея... 

Като по-проз искам да попитам.Dedy написа:Dedy написа:... Нема аз да меткам като изоглевен, не съм толко тъп, па и къф е смисъла да фърлиш ворбела и после да го прибираш. Начи разпиням щеката на 14.50, връзвам за ластико парче корда дълго според зависимос от дълбочината, на него хакам един ворбел от тия убавите и такъмчето е готово. Следва вкарване на подмамката на дължината на колецо и правене на плавни движения, първо у лево и после у десно от 10 до 2 часо (като на часовнико де). Целия гяволък е, че нема цел ден фърляне и вадене като при обикновените спинингисти, а само си разнасяш ворбела налево-надесно с кюнеца, докато хишнико не го атакува. Тарикатско а!
А как ще се ловят по-близките от 14.50 м. рибки.
Само с топсет ще стане ли номера или се искат спомагателни компоненти.
При случаен удар на 30 кила сом, щеката ще устиска ли

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- Стара Видра
- ще става разбирач
Пишете пишете,скоро ще се чудите от кой сайт да свалите снимки,че да стане четим и интересен форума.Не казвам,че аз съм този който пуска най-хубавите снимки и най-много в този форум,но от днес и аз ще съм от тия дето непускат никакви.
Владе, ти репортажи пускай пак! Те са полезни за всички. Не видях някой да каза нещо против, или да е останал недоволен от темата ти. Но ти си знаеш, де, само не е хубаво така. Все пак форума е за споделяне. Затова аз
ще си пускам излетите. Ако ще ти олекне, можеш спокойно да коментирш написаното и снимките. Аз не възразявам. И стига с тези засягания. Не намирам, че съм те засегнал с нещо, но ако смяташ така, съм готов да ти се извиня!
ще си пускам излетите. Ако ще ти олекне, можеш спокойно да коментирш написаното и снимките. Аз не възразявам. И стига с тези засягания. Не намирам, че съм те засегнал с нещо, но ако смяташ така, съм готов да ти се извиня!
Последно промяна от Мунчо на Сря Фев 04, 2009 8:48 pm, променено общо 1 път.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Стара Видра
- ще става разбирач
Не е нужно някой да е казал нещо против репортажите ми за да се засегна,повярвай ми!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ми шЪ ви трий адашчето като не спазвате правилата на форума а именно :
А ше ви у мишмуроците ! Биваше ли га цитирате на Владунчо или на Муня постовете да прекопвате изображенията пейснати от тех по неколко пъти ? Като изключим престараването в тая насока сичко друго гледам си е наред начи
2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.
А ше ви у мишмуроците ! Биваше ли га цитирате на Владунчо или на Муня постовете да прекопвате изображенията пейснати от тех по неколко пъти ? Като изключим престараването в тая насока сичко друго гледам си е наред начи

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Не мога да разбера защо запазихте снимката и коментара на Марко за Наполеон Панчеревски, а отрязахте моята снимка - закачка? Или двете трябва да са махнати, защото са във връзка едно с друго, или и двете да си останат, тъй като са свързани комплексно.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;