Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Вирус в компютъра-win32.Banker.FS
Модератор: dantho.mihov
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Вирус в компютъра-win32.Banker.FS
Колега ако съчетаеш две антивирусни на една и съща корпорация и естествено са съвместими просто ти давам гаранция,че до твоя комп вирус няма да му доиде на акъла да припари !!! ако ми беше малко по-бърз компа щях да съм с NOD32 и още една руска !! затова не се плашете да слагате по 2 анти вирусни стига да са съвместимиstonny написа:аз съм със NOD professional..за сега не съм имал проблеми от доста време..но си мисля, че повечкото антивирусни са си добри стига да не са пиратски...а в случея повечето сме с някви пиратски..мн важно и да си САМО С ЕДНА антивирусна, щот ако са повече смятай, че все едно си без защита..друга хубава антивирусна, за която знам е Kaspersky.обаче за нея мн трудно се намират "ключове", а и е доста тежичка..за тва според мен трий сичките си антивирусни дето ги имаш от контрол панела слагай един NOD32..слагай я на automatic update и забравяш да се занимаваш с вируси

А па таз глупост която казахте за оргинала,че само той дърпа оргинални упдейти не е вярно мога да ви уверя,че аз не съм много по заплащането на програми и темподобни а програмите ми са половината и повечето с оргинални ъпдейти номера е да знаеш къкво прави и как го правиш ако ме разбирате

Без риболов няма любов !
дамз..ама до там не съм запознат толкова мн с антивирусните програми..кои са съвм.и кои не..ама не мисля, че повече от една ще работят по-добре от колкото една...а както каза колегата най-добре и сигурно си е купеният софтуер...но за жалост живеем в един пиратски свят 

- Feral
- новобранец
Колегата питаше как да си изчисти гадината без да преинсталва Windows-а! Ако може някой да му помогне нека го светне, а иначе по въпроса коя антивирусна е най добра мненията ще са поне колкото програмите. Иначе спор няма,че е най-добре да имаш лицензионен софтуер /поне така ни убеждават производителите на софтуера...
/

ПРЕИНСТАЛИРАИ НЯМА ДА СЪЖЕЛЯВАШ !!!! 

Колега дръпни това
http://www.regnow.com/trialware/downloa ... iate=52822
дава ми го точно за тоя троянец.Ако искаш пробвай,
на твоя отговорност.Трябва да я инсталираш и да сканираш.
Ако пробваш,кажи после има ли полза от тази програма.

дава ми го точно за тоя троянец.Ако искаш пробвай,
на твоя отговорност.Трябва да я инсталираш и да сканираш.
Ако пробваш,кажи после има ли полза от тази програма.

еми аз съм се сблъсквал с тоз проблем както споменах...и според мен най-добре си е преинсталирването..щото със сигурност система му е яко наблъскан с вирусчета, а и програмките му...а иначе ако иска може да си кара и така то тва са някви "червеи", заровени яко в системата му...тъй че и за стръв няма да стават

- cslav*Цветослав
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Сапунджиев , моля те не ме пращай на платения НОД , ползвам го от 4 години безплатно , както и Windows HP SP2, няма лошо в плащането , бе Кроки , ама не помага....sapuna написа:Поясни на колегите де:Javor написа:Eset Smart Security:
http://www.eset.com/download/free_trial ... ad_int.php
Кийове си взимаш периодично от:
http://www.for-ever.cn/nod32/
Съкращението . ФС трябва да говори нещо на знаещите...
Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...
- gotinbg
- научил се да хвърля
направи си проверка в save mode menu
става като му дадеш рестарт и почваш да натискаш F8.
излиза досовско меню.
1то е - save mode.
натиакаш - enter.
зарежда WINDOWS ВИРТУАЛНО И СТАРТИРАШ ТВОЯТА АНТИВИРУСНА ПРОГРАМА.
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ГО ХВАНЕШ Е МНОГО ГОЛЯМА ПРЕДИ ДА СЕ Е АКТИВИРАЛ.
ДАНО ДА САМ ТИ БИЛ ПОЛЕЗЕН. УСПЕХ !
става като му дадеш рестарт и почваш да натискаш F8.
излиза досовско меню.
1то е - save mode.
натиакаш - enter.
зарежда WINDOWS ВИРТУАЛНО И СТАРТИРАШ ТВОЯТА АНТИВИРУСНА ПРОГРАМА.
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ГО ХВАНЕШ Е МНОГО ГОЛЯМА ПРЕДИ ДА СЕ Е АКТИВИРАЛ.
ДАНО ДА САМ ТИ БИЛ ПОЛЕЗЕН. УСПЕХ !

- krokibg
- учете се от него
Вий сте големи момчета и можете да си правите каквото си искате.Аз ви казвам за моите наблюдения.Да кажа на колегата че преди да почна да си купувам програмите и Операционните системи,много добре се справях и с нередовните такива.Разликата е огромна - повярвайте ми.На всичкото отгоре,никой на сила не карам да си ги купува.Всеки да си прави каквото иска.Айде,силно збогом,за мен темата е приключила
Дано Веско да намери лек за болката и ако ли не- преинстал и толкова !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- gotinbg
- научил се да хвърля
ПОВЕЧЕТО ОТ ВИРУСИТЕ СА УМНИ .
ТОЕСТ ТЕ СЕ АКТИВИРАТ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ И ПАК СЕ ДЕАКТИВИРАТ.
ЗАТОВА НЯКОИ АНТИВИРУСНИ НЕ ГИ ХВАЩАТ ОТ ПЪРВИ ПЪТ
А ТИ СИ МИСЛИШ ЧЕ СА ЛОШИ.
И ЗАТОВА ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ ПРОВЕРКА ПРИ ВИРТУАЛНО ЗАРЕДЕН WINDOWS

ЗАТОВА НЯКОИ АНТИВИРУСНИ НЕ ГИ ХВАЩАТ ОТ ПЪРВИ ПЪТ

И ЗАТОВА ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ ПРОВЕРКА ПРИ ВИРТУАЛНО ЗАРЕДЕН WINDOWS

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз сьм Авира...безплатна версия-има и тук таме по некой анти троян и ашампо вин оптимайзер-за сега сьм доволен.пробайте авирата-след хиляди нодове,авгьта и нортьни,кьде се бьркат вьв всичко на това се спрях.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
вирусите са като на младеж пъпките,каквито и мазила да ползваш ,те пак излизат ,който неразбира /преинсталира?
А пробва ли да възстановиш системата?
лично, АЗ!, немога да осмисля защо като си купиш компютър за една шепа злато,трябва да плащаш и за Прозорци,то нещо като хладилника купуваш си го ,пък после да плащаш за пълненето му, ма за кражба на яйца и сиренйе ще лежиш в некой зандан, а за програма все още не ,"у нас "
има и ЛИНУКС,но кой ще се занимава, имам и платен ,но крадения е по -някакси душевно извисен ,друго си е да употребиш "КРАК" ,ръка в абревиатурен символ
за нещо което ти гепва огромна част от живота и убива всичко детинско в теб,разваля ти секса със жената щото ти дава куик достъп до любовници и нататъка според въображението ,а !мойто е голямо ,най хубавото нещо на компютъра ,това сте вие ,връзката с вас ,демек личноста пак пре....еба системата,ДОНТ СЕНД.
А пробва ли да възстановиш системата?
лично, АЗ!, немога да осмисля защо като си купиш компютър за една шепа злато,трябва да плащаш и за Прозорци,то нещо като хладилника купуваш си го ,пък после да плащаш за пълненето му, ма за кражба на яйца и сиренйе ще лежиш в некой зандан, а за програма все още не ,"у нас "
има и ЛИНУКС,но кой ще се занимава, имам и платен ,но крадения е по -някакси душевно извисен ,друго си е да употребиш "КРАК" ,ръка в абревиатурен символ

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
да те еба па и тебе...бе КОЙ ебе жена си
)))))КРАК му е майката
)))))

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бае правите се на знаещи ми я да ви запитам някои зане ли че във всеки фаил които сваля(с малки изключения) има по едно вирусче било то троянче,cooky,червейче и темподобни дори в една смахната песен има .....
лично с един пловдивски лектор по компютърни технологии сме разглеждали много файлове с едни програми и като видях и паднах от стола възнак

лично с един пловдивски лектор по компютърни технологии сме разглеждали много файлове с едни програми и като видях и паднах от стола възнак

Без риболов няма любов !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ех,младежоExTaZzY написа:Бае правите се на знаещи ми я да ви запитам някои зане ли че във всеки фаил които сваля(с малки изключения) има по едно вирусче било то троянче,![]()

за троянците сьм си сложил троян ремувер.за бисквитки и регистри-ашампоо уин оптимайзер..+авирата тая комбинация ми изнася-не е истина колко мегабайти(понякога и гига) с боклук се сьбират за една седмица и товарят ненужно компа.а моя вече е старичьк и гледам редовно да го чистя и дефрагментирам-вервйте ми-има разлика след което