Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Гласуване за магазина
Модератор: dantho.mihov
Re: Гласуване за магазина
Който има оплаквания от "некоректност" в магазина,сезира/пуска едно ЛС/ на модератора,който вече решава,какво да стане по нататъка!jivas написа:Здравейте колеги.Пазарувал съм от магазина и до сега не съм имал проблем със стоката,обаче има обяви които са видимо подвеждащи,има даже колеги които директно са обвинявали някой в некорекност и след няколко дена същия този някой пуска нови обяви все едно нищо не е станало.Няколко пъти е подхващана тази тема и не е довършвана.Та затова пускам и анкетата нека всеки се изкаже и да видим болшинството какво ще реши.
Благодаря за вниманието.
-
- вече хвърля и на тежко
Не е луд който яде баницата....
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Наи добре е да се пускат стоките с опция виж преди да платиш
Ако някои продавач не се навие ,то може да прецените колко е коректен тои.
Мисля че от такава анкета просто няма нужда,ако някои иска да те измами нищо не му пречи.
Винаги сьм се питал ,ако купя нещо и то ми бьде изпратено без тази опция,отваряш и вьтре примерно морков
да ама какьв морков,примерно на цената на една макара страдик да речем.
Затова се застраховаите предварително,иначе може да има

Ако някои продавач не се навие ,то може да прецените колко е коректен тои.
Мисля че от такава анкета просто няма нужда,ако някои иска да те измами нищо не му пречи.
Винаги сьм се питал ,ако купя нещо и то ми бьде изпратено без тази опция,отваряш и вьтре примерно морков

да ама какьв морков,примерно на цената на една макара страдик да речем.
Затова се застраховаите предварително,иначе може да има

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- вече хвърля и на тежко
Аз теслата вече я гризнах. Как и кога няма да обяснявам. Горд човек съм. Парите не са всичко, а и не вярвам "продавача" да е дръпнал с тези пари. Направих си изводи и реших - за мен този магазин не съществува. Мога да разгледам някоя по интересна обява, но до тук. Некоректни винаги ще има !!! Успех в борбата, и наслука на всички колеги ! 

- carpsliven2
- сериозен играч
Е затва .. най-добре е непознати хора да немогат да пускат обяви .. даже предлагам една година регистрация и 300 мнения и пак ако несе знае кой е от къде е или няма кой да гарантира за него - няма право да пуска обяви 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Защо пък новорегистрирал се да не може да пуска обява...Ако всичко е описано както трябва ...,спазил е всички условия като телефон , местойижеене , снимки и потробна информация за "стоката" нищо не пречи да я пусне ... : )
-
- разбира нещата
"Нищо да не се прави"
П.П. Все ми е едно... аз много рядко пускам или купувам такаче...
П.П.2 Едва ли ще стане реалност - тва не е туко така простичко...

- carpsliven2
- сериозен играч
Всичко може да стане реалност .. пък .. ние само тълкуваме нещатаtodoroshko написа:"Нищо да не се прави"

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да има система за рейтинг
1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- сериозен играч
Ми то големите търговци от далече си личат,как да не си купи нещо човек ,-само като ти види авотарченцето и в миг олеква с паретата.Marco Polo написа:Момчета, аз се РЕГИСТРИРАХ във форума, за да пусна обява...
Коментарите оставям на вас...

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- Живко Василев
- разбира нещата
Така е но защо да го прави някой,ако няма основателна причина за това.Смятам все пак че един списък ще най оптималния вариант(може-би най лесния осъществим)И по-добре със него отколкото без.georg написа:Върви обяснявай,че нямаш сестра!!!jivas написа:Съгласен съм
Поздрави!

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- glarusa
- кандидат преподавател
Живко...напълно те подкрепям...нека човек преди да си купи нещо влезне в списъка и да види какви са отзивите за дадения Риболовец...после вече сам да си решава...аз лично съм пазарувал и съм нямал никакви проблеми,но все пак си избирам от кой да купувам.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- nikikati
- ще става разбирач
Колега, с цялото ми уважение ти заявявам, че имаш проблеми с общуването! Имах предвид, че каквото и да се направи винаги ще има проблем с коректността на българина(колкото и да ми е мъчно да го кажа). Може да е регистриран и от 5 години, ама ако един човек е маскара никакви списъци за коректни и некоректни няма да го спрат! Разбра ли ме правилно?!georg написа:Що не закриете вашия?nikikati написа:Да се закрие!
Според мен темата е безсмислена и ще гръмне![]()
Има хора,които решават кое как ще е и трябва да се съобразяваме с това!
Доколкото това, че други ги решават тези неща си напълно прав! Така че не се изживявай като такъв, щото няма да можеш да ми попречиш да си кажа мнението по който и да било въпрос! Просто казано не можеш да манипулираш хората! И ще те помоля за в бъдеще ако имаш намерение да ме цитираш отново, не ми променяй мнението!
Успех от мен!
Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
Сигурно,затова ще замълча!!!nikikati написа:имаш проблеми с общуването

И на теб успех!

- CrossFire
- разбира нещата
Тук се дават плюсове и минуси за коректни и некоректни съфорумци.
http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=4229
Задължително се пояснява за какво е даден плюса или минуса и през определен период от време някой мод ги обновява в началото на темата, която е направена важна.
Аз от посочения горе сайт съм пазарувал от хора с много плюсове и винаги съм бил спокоен, а и те много коректни.
А що се отнася до коректност, могат да те излъжат и в магазина.
Днес получих по куриер макара поръчана от .......(да не споменавам, че пак ще направя скандална тема) и винта на ръкохватката стискан и надран най-вероятно от клещи и "майстор"!
http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=4229
Задължително се пояснява за какво е даден плюса или минуса и през определен период от време някой мод ги обновява в началото на темата, която е направена важна.

Аз от посочения горе сайт съм пазарувал от хора с много плюсове и винаги съм бил спокоен, а и те много коректни.
А що се отнася до коректност, могат да те излъжат и в магазина.