Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Палатка - покупка - Къде? Каква ? и т.нат.
Модератор: Ачо ♣
Re: Палатка - покупка - Къде? Каква ? и т.нат.
Еминемчо,виж мойто момче,разсъждаваш като 15 годишен.eminem94 написа:И като завали дъжд ще съм ; номер 1 в класацията прогизнал петел ....
Ако си семеен каква палатка ще си избереш да ти е удобно на теб и на половинката

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хмммм .Верно бе не се бях сетил .... значи ще си взема 3-местна ....
- tamerlangd
- новобранец
Колега виж тук има палатки от различен ценови диапазон както и разни къмпинг дреболии
http://www.eshop-gorgona.com/catalog/?language=bg

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз пък с риск да оспамя и да ме помислят за 15 годишен ще кажа, че ми трябва или едноместна или триместна.
Веднага казвам
Ходя за риба или сам по чукарите с малко багаж и много ходене или с някой си друг и много багаж.

Веднага казвам
Ходя за риба или сам по чукарите с малко багаж и много ходене или с някой си друг и много багаж.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
не лъжи калпазанино, ти си имаш личен понтон, а там освен директен, друг багашшш ти не требва...chirusa_bg написа:Аз пък с риск да оспамя и да ме помислят за 15 годишен ще кажа, че ми трябва или едноместна или триместна.
Веднага казвам

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- разбира нещата
Аз пък имам китайка 5-местна за 50 лв. Щом издържа 7 дена на Жребчево на потопа без да пусне вода значи е супер. Вътре четирима човека могат да си пият и играят карти и да си спят на широко. И това само за 50 лв.

-
- новобранец
добре а височината от значение ли е ?
В смисъл някъде четох, че като е около 1,80м имало опасност при вятър
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От големо значение е височината(влизаш си вътре прав а не на коленца и още куп плюсове)vladofinta написа:добре а височината от значение ли е ?
Тва за ветъро не е верно,изключение само да нете завари смерчо на Доспат че тогава нема спасение,пред очите ми дигна три палатки като наилонови торбички.
Аз си бех харесал е тая,даже я поръчвах ама е свършила

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Всеки ден съм минавал покрай магазин на тоя тип, га ходя за работа. Чак днес го забелязах

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- учете се от него
Ето и от мен,може да ви хареса нещо http://www.yakobg.com/vmchk.html
И някакви намалени http://palatki2.hit.bg/html/tents.html
И някакви намалени http://palatki2.hit.bg/html/tents.html
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Понеже палатките са част от живота на семейството от много години, гледам да съм винаги в час с пазара на тези неща. В последните години 2 пъти си взимам палатка на Кемп от един и същ модел ( Нагоя III) и съм много доволен. Понеже имам проблем с гръбнака и ме срязаха на 2 нива, вече трудно се навеждам и ще се наложи да я продавам. По този повод съм преровил всички сайтове в нета и открих палатките на HIGH PEAK. В момента са с най-доброто съотношение цена-качество и се спрях на модела ANCONA 4. С нетърпение чакам да стане май.
strijok е пуснал линк към разпродажба на Кулман. Това са добри 3 сезонни палатки, но са за по-сух климат. Конструктивно са малко по-открити и при страничен вятър има голяма вероятност да навява дъжд под горната тента. Иначе за 300 лв чисто нов Кулман си е далавера. Това ми е фаворита: Ozark Trail 2 Rooms Pentagonal Dome Tent Размери: 3.9m x 3.0m x 1.8m

strijok е пуснал линк към разпродажба на Кулман. Това са добри 3 сезонни палатки, но са за по-сух климат. Конструктивно са малко по-открити и при страничен вятър има голяма вероятност да навява дъжд под горната тента. Иначе за 300 лв чисто нов Кулман си е далавера. Това ми е фаворита: Ozark Trail 2 Rooms Pentagonal Dome Tent Размери: 3.9m x 3.0m x 1.8m
Ако пък и кълве... Още по-добре!
-
- научил се да хвърля
Колеги,някой знае ли дали на изложението в София ще се продават палатки? Благодаря предварително.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега,кога ще е това изложение ?вълк1 написа:Колеги,някой знае ли дали на изложението в София ще се продават палатки? Благодаря предварително.
-
- научил се да хвърля
Изложението е от 08.04 до 12.04 в Интер експо център.