Съвет за влакно -за ловене на Щука и Бяла риба на Спининг

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Съвет за влакно -за ловене на Щука и Бяла риба на Спининг

Мнение от krokibg »

Много хора нямат възможност да си купуват от скъпите и читави брейдове.Така стават нещата че когато си вземат някаква измислена марка,пробват я и като почнат едни ми ти късания,разбират за какво става въпрос но първо са се изсипали за фалшификата.Има достатъчно изписани страници за тези работи.Намерили сме най-добрите брейдове и от това по-добро за сега няма-поне за сега.П.Про за сега при мен е №1.Извадил съм доста стабилни риби на него и тази година ще пробвам двата брейда доставени ми от Павката.Много я умувате и ги разтягате нещата.Ако 20,30 и нагоре кила сомове не са достатъчен атестат за здравина,може би ще ви трябва стоманено въже за теглене на автомобили :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Fat
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Съвет за влакно -за ловене на Щука и Бяла риба на Спининг

Мнение от Fat »

Ами коментира се много, щото са сравнително скъпи и ако можеш да "пазиш" примамката,
плетеното си отива "по ангелите" каквото и да правиш, когато не е читаво...
Аз поне /като изключа опити да го "вкоравявам" и
да го ползвам за шарански поводи - успешно за сега с по дебелите/,
не знам какво да правя с плетено, което не става за хвърляне. Е, ще си имам за подложки,
както казва г-н Иванов.
Иначе за сомове не знам - коментара е за по-дребни риби и диаметри около 0,14 - 0,18
по видима прилика със съответния монофил /щото плетено 0,12 на опаковка на мен ми изглежда,
като 0,16 примерно ... и шпулата това вика/. Не мога да разчитам на либрите - как да премеря?

Според мен - не пречи да "дъвчем" по темата с влакната. Се нещо ново се пише.
:D
"Щастие за всички, щастие даром!"
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”