Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Дискусия
Модератор: nkolev66
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Дискусия
...ха-ха-ха ...баси старата тема ....аре малко да я съживя ...
....АКО СИ БЕЗ БУЙ , НЕ ПРЕМИНАВАЙ БЛИЗО ПОКРАЙ МЕН ....щото :

-
- разбира нещата
Ма твоя де го бре Митак?????
Ма твоя де го бре Митак?????
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
...ей го на :

-
- научил се да хвърля
От автора:
Ха ха, излиза, че нищо не можеш да откриеш а?
Аз лично не мога да разбера къде точно си намерил да се топнеш,така че горното да е изпълнено.
->
Приятелю, бил съм в пустинята и сметам, че там говната трудно може да ги намериш, но у нас - уви!
ПС
Иначе дано си си попълнил правилно кръстословицата, щото въпросът ти както спомена Юстинян подлежи на критики, обиди и нападки.
->Тази година се топнах на същите места, но - ужас - всичко изтралено, като пустиня, даже миди няма...
Ха ха, излиза, че нищо не можеш да откриеш а?
Аз лично не мога да разбера къде точно си намерил да се топнеш,така че горното да е изпълнено.
->
Приятелю, бил съм в пустинята и сметам, че там говната трудно може да ги намериш, но у нас - уви!
ПС
Иначе дано си си попълнил правилно кръстословицата, щото въпросът ти както спомена Юстинян подлежи на критики, обиди и нападки.
Русалке нещо не мога да се светна какво пишеш, искаш нещо да кажеш , ама не се разбира какво.
Пашата обича смелите.
-
- научил се да хвърля
Нещо такова, приятелю:
http://www.youtube.com/watch?v=xlCmQcRP ... re=related
Но обстоятелства не ми позволяват да бъда по-конкретен.
Тва, акъл криви пръсти и общо физическо състояние. Знаеш...
http://www.youtube.com/watch?v=xlCmQcRP ... re=related
Но обстоятелства не ми позволяват да бъда по-конкретен.
Тва, акъл криви пръсти и общо физическо състояние. Знаеш...
@Булти: наборе ако това ти е буя, като си дойда октомври имаш един буй от мен. Стар и използван и може и пукнат да е, но ще си го залепиш, поне ще имаш буй.Че стоя чувал си като някой ..... не става така. 

Е незнам защо Булти я съживи тая тема ама:
Когато курортите ни бяха бунгала в гора и вместо паркинги с коли, тук там каручка със магаренце седи.
Когато нямаше и PVC тръби, та всеки кой каквото построи в морето да заусти и така сега да го зарежда с лайна. И колко в повече е построено по-добре е заредено. Та така колеги харпунджии имам да ви съобщя 1 лоша и една добра за нас новина:
1. Лошата, но неизбежна новина е че сега ще стреляме не по риби, а по лайна. И с мъка на сърцето като пресушите всиките сълзи що са стекли по лицето, се пригответе и добрата новина да разберете. Да ви стане топло, благо на сърцето и с желание да гмуркате в морето.
2. А добрата новина е че за всяка и една стрела на опитен гмуркач или на начинаещ топчо, независимо от дълбочина или на плиткото дали е, лайна се стелят в пълно изобилие.
Въпреки, че трябва да е смешно хем ми се реве, хем ми се и плаче
На мен много , много ми се чини, че Русалката с носталгия си спомня нещо от "старите" години. Когато попчетата се ловяха с ръце и рибата гъмжеше в нашето море. Когато на плажа Атлиман си беше пуста дестинация и не беше нужно за посещение за плаж да имаш резервация. Когато в заливчетата тихи в скалите стояха лодки на рибарите от Китен, а ний децата по брега с влакно и кукичка в ръка, ловяхме попчета на поразия със стръв от мида и в бистрата вода поднасяйки я в попадийската уста.baretata написа:Русалке нещо не мога да се светна какво пишеш, искаш нещо да кажеш , ама не се разбира какво.
Когато курортите ни бяха бунгала в гора и вместо паркинги с коли, тук там каручка със магаренце седи.
Когато нямаше и PVC тръби, та всеки кой каквото построи в морето да заусти и така сега да го зарежда с лайна. И колко в повече е построено по-добре е заредено. Та така колеги харпунджии имам да ви съобщя 1 лоша и една добра за нас новина:
1. Лошата, но неизбежна новина е че сега ще стреляме не по риби, а по лайна. И с мъка на сърцето като пресушите всиките сълзи що са стекли по лицето, се пригответе и добрата новина да разберете. Да ви стане топло, благо на сърцето и с желание да гмуркате в морето.
2. А добрата новина е че за всяка и една стрела на опитен гмуркач или на начинаещ топчо, независимо от дълбочина или на плиткото дали е, лайна се стелят в пълно изобилие.

Въпреки, че трябва да е смешно хем ми се реве, хем ми се и плаче

Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Парите не решават всички проблеми, но повечото проблеми са решават с пари
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Парите не решават всички проблеми, но повечото проблеми са решават с пари
yavorsub написа:@Булти: наборе ако това ти е буя, като си дойда октомври имаш един буй от мен. Стар и използван и може и пукнат да е, но ще си го залепиш, поне ще имаш буй.Че стоя чувал си като някой ..... не става така.

...ае наборе от колко време се познаваме (задочно и малко лично

...бъзикам се ве ...

...но в интерес на истината , тва е бил буя на някой ....намерих го на Маслен нос...

П.С. на подаръци не отказвам па ако ще и пукнати да сЪ
@ Кози
...
...всъщност оригиналния виц е : че събрал индианския вожд племето и им казал : Хора мои , имам две новини - едната лоша и една добра , коя искате първо...добре , лошата е : че от днес ще ядем само л...а , а добрата е : го..на има в изобилие ...

...всъщност оригиналния виц е : че събрал индианския вожд племето и им казал : Хора мои , имам две новини - едната лоша и една добра , коя искате първо...добре , лошата е : че от днес ще ядем само л...а , а добрата е : го..на има в изобилие ...
- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Акула, честит рожден ден! Наздраве.
Владо , честито и тука !!!