Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Rod Pod
Модератор: sapuna
Re: Rod Pod
е па ти на басеини ли ловиш само
пич купуваи си квото решиш аэ само ти каэвам че тва са 60лв на вятъра

пич купуваи си квото решиш аэ само ти каэвам че тва са 60лв на вятъра

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе хора има секви ама не секи има пари да си ги купи, аз този спорния си го имам на Мичел дето е от, една година и половина.При правилно боравене и настроиване няма никакви проблеми с него.И бури сама гонили и порой не е мраднал и не е разджасал, затова не спорете ами пробваите първо.Като се има предвид че едната буря си беше ораган шатрата ми е направи на парчета, стоиката не мрадна.
ето го в работно положение:

А ей такива убавци не ми бутнаха стоиката цяла година

П.П Знам че има много по добри от тази, на за тия пари за начинаещ риболовец тази ще му свурши работа.
ето го в работно положение:

А ей такива убавци не ми бутнаха стоиката цяла година

П.П Знам че има много по добри от тази, на за тия пари за начинаещ риболовец тази ще му свурши работа.
Събери още 40 лева и си пушка отвсекъде. И аз имах мерак така като тебе нямам търпение да си купувам стойка, но накрая си казах защо да си давам парите само за глупости, че и ако не ми ахреса да я продавам на половин цена и пак да съм вътре ...и така... за 110 лева всичко чакам утре или най-късно във вторник да пристигне моята стойчица за което благодаря на Генту.
Ето я и нея....

Ето я и нея....

- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Swordfish92 написа:Събери още 40 лева и си пушка отвсекъде. ...Ето я и нея....

YOU LL NEVER WALK ALONE
Ендуро ми е мечтата и любимата стойка, но явно никой вече не продава и скоро няма да се продава, което отново си променям мнението че мечтите не се сбъдват.сандански карп написа:Swordfish92 написа:Събери още 40 лева и си пушка отвсекъде. ...Ето я и нея....![]()
![]()
![]()
добър избор,да те пита човек,защо беше тоя зор за ендуро???много риби да ти донесе!!!!