Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз. Искър - Щъркелово гнездо - 15.02.2009
- stoj40doc
- разбира нещата
Re: Яз. Искър - Щъркелово гнездо - 15.02.2009
Браво,на фона на минусовите температури добре сте се представили.
По-голям успех за напред!

По-голям успех за напред!

LONG LIVE ROCK AND ROLL
Добър излет браво
Аз и ашами бяхме също там
от 5:40 и беше бая студено и въобще некълвече нито на плувка нитпо на дъно и после чак към 6:40-7:00 като стана светло започна да кълве.От 7 до 12 часа 24 костура и 1 каракуда немного големи ама това имаше
Като за пърчи пут там беше добър улова макара че са ми казвали че се е хващало 2пъти повече постудувахме си ама поне се подгрявахме с червено винце
даже 3-4 пъти като вадяхме пръчките се бяха вхащали по 2 и един път се бяха вханали 3 костура от 4 възможни кукички :Д

Като за пърчи пут там беше добър улова макара че са ми казвали че се е хващало 2пъти повече постудувахме си ама поне се подгрявахме с червено винце

даже 3-4 пъти като вадяхме пръчките се бяха вхащали по 2 и един път се бяха вханали 3 костура от 4 възможни кукички :Д
Ле -ле взимам "комбайните " и на понтоня ................па ако ще и 3 дни да не удари
п.п.Евала за излета и риболова

п.п.Евала за излета и риболова

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...

Риболовци.
малеееееееее.колегата от Македония пише на по правилен Български.Моля ви колеги не ни мъчете.Страшно е само да си помисли човек за какво става дума.ебати ти упадъка ебати живота.съжалявам,че не се стърпях,но това вече е страшно.БЪЛГАРИЯ загива!!!o[size=85][/size]psu написа:Аз и ашами бяхме също тамот 5:40 и беше бая студено и въобще некълвече нито на плувка нитпо на дъно и после чак към 6:40-7:00 като стана светло започна да кълве.От 7 до 12 часа 24 костура и 1 каракуда немного големи ама това имаше
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ