Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

С локала по средецка
Re: С локала по средецка
Браво момчета, ама нещо не виждам муцунката на ПРОто
. Като гледам кофата и бабите нещо ми се губят, да не би вече да ги няма по реката?

- gorkata_petrov
- разбира нещата
- Local
- учете се от него
Силиконя беше някъде около 5 или 8 см Mister Twister Meeny luminiscent , мисля че така се казваше модела. Бабите са се издухали и аз незнам къде , видях по цялата река само една да се изкара. Рибата е много плаха и страшно наплашена, наложи се да мина на 0.5 гр плувка и 20ти номер кука, за да тръпна някоя друга. Определена вердеваса безкрайно подобри крайния резултат, от захранка няма смисъл поне засега. Отново риболувах със спидито и мога да кажа че е голям кеф, след щеката разбира се
Поздрави на всички.

Клавиатура риба не лови!!!
Браво 

Пирфектни както винаги.
Гордея се с вас момчета.
Бе да ви питам, какво стана с тия шарани дето уж всички щяхме да ги "бием" тоз уикенд? Като ви чета мненията пак всички карай Дебелт сте се въртели?

Гордея се с вас момчета.

Бе да ви питам, какво стана с тия шарани дето уж всички щяхме да ги "бием" тоз уикенд? Като ви чета мненията пак всички карай Дебелт сте се въртели?

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Браво супер сте
- toko7
- вече хвърля и на тежко
Браво бе това време не ви отказа
toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво момчета.Екстра изкарване 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- учете се от него
Ходихме, видяхме мястото много ще ви хареса, но май още не се е аклиматизиралаStront написа:Пирфектни както винаги.![]()
Гордея се с вас момчета.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.