Доставка от САЩ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Aleksandar79
новобранец
новобранец

Re: Доставка от САЩ

Мнение от Aleksandar79 »

Проверете този сайд http://lombard.bg/.Аз не съм поръчвал, но брат ми си поръча бебешка количка, която му излезе 380$ с доставката.По нашите магазини цената се въртеше около 1100лв.
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

Ivak написа:Един въпрос и аз да задам.

Ако си поръчам извънбордов мотор. Около 40 кг и цена около 1500 долара.
Колко ще е митото, ДДС и доставката орентировачно някой да знае :roll:
има едно магазинче на бул.Славейков в посока Пирогов, точно до кръстовището с ул.Прага - доставят всякакви консумативи за USA автомобили и други екстри отвън има реклами на ebay, amazonm- ако минаваш от там ги попитай.Може и да прескочиш митото понеже има разни номерца с пращането на пратките.Ако доставят USA коли с контейнери - може да го доставят и по този начин.А и виж ето тоя сайтhttp://www.tarikatbg.com/bul_order.html, пиши на скайпа на младежа и го питай как стоят нещата ако може да ти помогне и да ти каже колко ще ти струва и дали ще има мито!

P.S:колегата в горния пост ти е писал точно за този магазин на бул.Славейков:)
Изображение
megy1993
новобранец
новобранец

Мнение от megy1993 »

Бий искара да попитам някой който знае как бих могла да си поръчам IPOD от САЩ и да ми го доставят до БГ от кой сайт и как по-точно става защото въобще не съм запозната с тези неща мерси предварително
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

svetlio86 написа:...но при всички случаи срока за доставка е минимум 15 максимум 40 дни от датата на поръчка!!!!Цената за доставка е между 15 и 26$
Да бе ! Получавал съм оттам неща и за четири дни а допреди две години се чакаше средно по три месеца та ....... А цената на доставка е според зависи с какво искаш да ти доставят стоката :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
ribarsym
новобранец
новобранец

Мнение от ribarsym »

Здравейте,

Често поръчвам стоки от американски сайтове и забелязвам, че много от тях предлагат услугите си само на граждани на САЩ или пък таксите за използване на чуждестранни карти са прекалено високи.

За да преодолея това неудобство, регистрирах виртуален адрес в http://www.viaddress.com.

Регистрацията, както и част от услугите са безплатни, а таксите за съхранение и изпращане на покупките са значително по-ниски от останалите сайтове, предлагащи подобни услуги.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”