Новоселци

Модератор: Кърцата

Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Re: Новоселци

Мнение от Local »

Benicio написа:НАли Средецка била мн мътна или колегите от Бургас ни метнаха??? Ние точно по тая причина ще ходим на Новоселци , иначе по план беше Средецка ама след информацията от вас бургазлии сменихме дестинацията ;)
Първо се убеди, че наистина е така полсе говори кой те е "метнал", аз щях поне да благодаря, защото едно такова инфо може доста главоболия да ти спести!
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

rumci написа:
Benicio написа:НАли Средецка била мн мътна или колегите от Бургас ни метнаха???
Няма как да не се почувствам засегнат от това мнение, при положение, че вчера съм ти дал инфо на лични :| . Твърде прибързано и необмислено си вадиш изводи за нас. Едва ли някой от колегите е имал за цел да те "метне", аз лично съм ти споделил информация, която съм преценил, че е правилна! Успех с риболова, където и да е.

Подкрепяп Румци и Локал,аз също съм давал инфо и съм го правил с добри чувства,но това мнение също ме засяга :!:И според мен е по-важно да има информация отколкото въобще да липсва :idea:
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Алооо...в бургаските среди не искам интрига...явно има някакво неразбирателство...И Живко...не се заяждам бате,познаваме се,ама по-добре никаква информация отколкото лажлива.... :lol: ...Петко се разкарва така един път до замръзнал язовир... :)Айде всички на сбирката и там ше се разбереме,я с бой я с водки:)
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Инфото съвсем не беше лъжливо, напротив от сигурни източници р. Средецка не става за риболов в момента! Относно Новоселци, очакваме включване от Ямболските колеги :D
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

glarusa написа:...явно има някакво неразбирателство...
Лъжлива информация не съм давал, ако бръкна в личните ще покажа че даже и карти на местноста и особеностите съм пращал, ма то така излиза че тука толкова риба има че заблуждаваме колегите да не могат да я хванат :lol: :lol: .Сам знаеш колко километра сме минали и пак :? ама айде здраве да е.Очакваме инфо от колегите от Ямбол :!:
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
damqn
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от damqn »

вчера спретнахме добар риболов с колегата benicio на новоселци.бяхме там 6 30 парви на канала което мн ме учуди :shock: застанахме вав трастиките (вторите големи )и започнахме риболова.много вятар мн нещо ама кам 1 на обяд поутихна и стана добре за риболов.захранаката си каза думата обадиха се едни таранки и червеноперки и по някои друг костур.калвеше мн плахо на бял и на едар торен червеи.колеги застанали на по чисти места нямаха и сефте.много корморани и рибата е набита яко в трастиката и мн трудно я подлагахме да се покаже на ван по дупките,но хванахме доволно и стана добар излед :D :drinkers:
Ако си в дупка, престани да копаеш.
Аватар
koitikaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koitikaza »

Средецка река наистина има доста вода онзи ден даже е преляла кам казарма.Лъжливо инфо никой не е давал аз сам от средец и давам гаранция за това. Изображение Изображение снимките са правени на 20/02/2009г. Обикновенно реката нея виждам от терасата.Водата беше на метър , метър и половина от дигата.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”