Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Новоселци
Модератор: Кърцата
- Local
- учете се от него
Re: Новоселци
Първо се убеди, че наистина е така полсе говори кой те е "метнал", аз щях поне да благодаря, защото едно такова инфо може доста главоболия да ти спести!Benicio написа:НАли Средецка била мн мътна или колегите от Бургас ни метнаха??? Ние точно по тая причина ще ходим на Новоселци , иначе по план беше Средецка ама след информацията от вас бургазлии сменихме дестинацията
Клавиатура риба не лови!!!
- Живко Василев
- разбира нещата
rumci написа:Няма как да не се почувствам засегнат от това мнение, при положение, че вчера съм ти дал инфо на личниBenicio написа:НАли Средецка била мн мътна или колегите от Бургас ни метнаха???. Твърде прибързано и необмислено си вадиш изводи за нас. Едва ли някой от колегите е имал за цел да те "метне", аз лично съм ти споделил информация, която съм преценил, че е правилна! Успех с риболова, където и да е.
Подкрепяп Румци и Локал,аз също съм давал инфо и съм го правил с добри чувства,но това мнение също ме засяга

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- glarusa
- кандидат преподавател
Алооо...в бургаските среди не искам интрига...явно има някакво неразбирателство...И Живко...не се заяждам бате,познаваме се,ама по-добре никаква информация отколкото лажлива....
...Петко се разкарва така един път до замръзнал язовир...
Айде всички на сбирката и там ше се разбереме,я с бой я с водки:)

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Инфото съвсем не беше лъжливо, напротив от сигурни източници р. Средецка не става за риболов в момента! Относно Новоселци, очакваме включване от Ямболските колеги 

- Живко Василев
- разбира нещата
Лъжлива информация не съм давал, ако бръкна в личните ще покажа че даже и карти на местноста и особеностите съм пращал, ма то така излиза че тука толкова риба има че заблуждаваме колегите да не могат да я хванатglarusa написа:...явно има някакво неразбирателство...

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- вече хвърля и на тежко
вчера спретнахме добар риболов с колегата benicio на новоселци.бяхме там 6 30 парви на канала което мн ме учуди
застанахме вав трастиките (вторите големи )и започнахме риболова.много вятар мн нещо ама кам 1 на обяд поутихна и стана добре за риболов.захранаката си каза думата обадиха се едни таранки и червеноперки и по някои друг костур.калвеше мн плахо на бял и на едар торен червеи.колеги застанали на по чисти места нямаха и сефте.много корморани и рибата е набита яко в трастиката и мн трудно я подлагахме да се покаже на ван по дупките,но хванахме доволно и стана добар излед

Ако си в дупка, престани да копаеш.
- koitikaza
- научил се да хвърля
Средецка река наистина има доста вода онзи ден даже е преляла кам казарма.Лъжливо инфо никой не е давал аз сам от средец и давам гаранция за това.
снимките са правени на 20/02/2009г. Обикновенно реката нея виждам от терасата.Водата беше на метър , метър и половина от дигата.