Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

национална среща 5
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: национална среща 5
От 1-6 май предлагаш, ама:
1. По време на забраната е;
2. Гласуването за водоем ще се сведе до Езерово, заради т.1;
3. Много ще кажат, че ще дойдат, а после ще има "ами, сори, че не дойдох, ама жената ме замъкна при тъщата да колим агне" и т.н., и т.н.
4. Много е вероятно през този период времето да не е най-доброто...май месец винаги си вали.
Юни месец е ок. Нито е жега, нито студ. Няма забрана. Времето може да става дори за слънчеви бани и плуване.
Всеки би могъл да си освободи петъка и така да се заформят 3 дни някъде.
Хайде, Ивака да пуска анкетите за гласуване за дати и водоем.
1. По време на забраната е;
2. Гласуването за водоем ще се сведе до Езерово, заради т.1;
3. Много ще кажат, че ще дойдат, а после ще има "ами, сори, че не дойдох, ама жената ме замъкна при тъщата да колим агне" и т.н., и т.н.

4. Много е вероятно през този период времето да не е най-доброто...май месец винаги си вали.
Юни месец е ок. Нито е жега, нито студ. Няма забрана. Времето може да става дори за слънчеви бани и плуване.
Всеки би могъл да си освободи петъка и така да се заформят 3 дни някъде.

Хайде, Ивака да пуска анкетите за гласуване за дати и водоем.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пускайте водоемите сабирам от сега чииза
и тубите с домашно червено... абе не казвам кво бат неделчо ще се сети... 

Без риболов няма любов !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много сган сме за леда и може от количеството алкохол и количеството "вторичен" алкохол които ще исхвърлим да се пропука или разтопи ледаchapara написа:Не сте ли се прибързали в тая кишаТо кат гледам ,май на дупка може да се сбереме
![]()

Без риболов няма любов !
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хубаво е тук да обсъдим примерни места и дати, за да знае Ивака какво да пише в анкетите. Аз няма да давам предложения където и когато и да е там съм. Темата се пуска съвсем на време, ще минат поне 20 дена докато дискутираме предложения за места и дати, още толкова докато ги гласуваме и се разделим на групички да се караме, като всеки ще си дърпа за своя водоем и дата. А все пак които реши да доиде ще трябва и да планира почивката. Така,че даваите да деистваме. Не мисля, че е редно докато Любо не се изкаже да се предлага Езерово.
Между другото днеска се чух с Любо беше го затрупал снега на Езерово. Дано да се е измъкнал вече.
Между другото днеска се чух с Любо беше го затрупал снега на Езерово. Дано да се е измъкнал вече.
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Предлагайте ..... гласувайте ..... само накрая някой да ми драсне едно ЛС и да каже къде и кога ще е , да не стане така , че не съм разбрал и не дай боже да пропусна ! Мен си ме знаете , където и да е , там съм !
-
- ще става разбирач
Нов съм,та ша ма извинявати ако са обаждам неподготвен-чорбата от мене,с Дунавска риба..........,ама да е по наблизо,че съм хром.
- krokibg
- учете се от него
Наско,тук съм още и няма изгледи за измъкване.Пияния педераски кмет се напива още от сутринта в кръчмата и е направо за трепане.Теглих му пак майните и кога ли ще го нокаутирам тоя тъпанар неден.Егати и пладнешките разбойници дето са тия кметове,направо са за убиване.
А сега по темата.Аз съм човек, който си държи на думата.Нямам нищо против да ми гостувате и ще направя всичко възможно да Ви е приятно и да си прекарате както трябва.При мен сте добре дошли винаги когато пожелаете.единствените които не са добре дошли,са скритите мръсници,дето правят простотий и пишат глупости.Изобщо не искам да имам такива познати.Всички други,които обичат риболова,държат на майтап и си търсят приятели а не врагова,са добре дошли.Това обаче,както знаете изобщо не зависи от мен.Решението си е Ваше и само Ваше.аз съм казал пред всички нееднократно че докато аз съм на този водоем и земята около него почти е моя,винаги ще има къде да се съберем и да се повеселим без задръжки,забрани и т.н.
ВИНАГИ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ

А сега по темата.Аз съм човек, който си държи на думата.Нямам нищо против да ми гостувате и ще направя всичко възможно да Ви е приятно и да си прекарате както трябва.При мен сте добре дошли винаги когато пожелаете.единствените които не са добре дошли,са скритите мръсници,дето правят простотий и пишат глупости.Изобщо не искам да имам такива познати.Всички други,които обичат риболова,държат на майтап и си търсят приятели а не врагова,са добре дошли.Това обаче,както знаете изобщо не зависи от мен.Решението си е Ваше и само Ваше.аз съм казал пред всички нееднократно че докато аз съм на този водоем и земята около него почти е моя,винаги ще има къде да се съберем и да се повеселим без задръжки,забрани и т.н.
ВИНАГИ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Темата , май ми се види решена - Езерово кво ли да спамим повече

- krokibg
- учете се от него
Ивайло,остави хората да си вземат единодушно решение.Недей да пребързваш,защото може да има и по-добри решения от моя язовир.Моляте,недей да взимаш отношение че пак ще се появят недоброжелатели,които да плюят.Сега ще изпълзят няколко изневиделица

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз съм твърдо за Езерово,стига нашия домакин Любо да няма нищо против.Всички помним невероятните моменти,които изкарахме там на предишната среща.Красив,голям и с много удобни за риболов и веселие места. 

TICA FAN
И аз съм за Езерово...може би, щото не съм ходил до сега на този язовир, тъ...
забавно ли е на тези НСрещи?алкохол пие ли се?с въдици въобще ходи ли се?

забавно ли е на тези НСрещи?алкохол пие ли се?с въдици въобще ходи ли се?

Последно промяна от Jechev на Съб Фев 21, 2009 6:53 am, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
Езерово е див и красив водоем,въпреки мненията за платените язовири.Малко е гадно да се натрапваме всяка година,но щом Любака на кани аз съм за.Имам едно предложение,но ще го споделя чак когато решим,че там ще бъде срещата. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Езерово е перфектния вариант
Ама да послушаме Киро, стига вече мокри и студени. Не съм успял да си покажа фанелката "На Риба"
Какво ще кажете за последните седмици от забраната?

Ама да послушаме Киро, стига вече мокри и студени. Не съм успял да си покажа фанелката "На Риба"

Какво ще кажете за последните седмици от забраната?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Направо музика за ушите ми са тези дати. Досега не съм идвал на някоя среща, но този път и по 01.05 и на 15.06 (за откриването де), съм си в България. С Любо се запознах тази зима и нямам търпение да седнем на софра
.
Относно срещата- що не при Любо в началото на май, а на който не му е стигнало пиенето- на откриването- на някой друг язовир.
НАЗДРАВЕ
опс- исках да кажа- НАСЛУКА

Относно срещата- що не при Любо в началото на май, а на който не му е стигнало пиенето- на откриването- на някой друг язовир.
НАЗДРАВЕ
опс- исках да кажа- НАСЛУКА

- GODzillata
SONY, риболовец, Местоположение: PlovdivSONY написа:Аз съм твърдо за Езерово

Вижте сега, България е достатъчно малка, че всеки да може 1-2 пъти годишно да попътува малко повече от 50км.

Аз ще направя номинация за Дунава, като доводите ми са следните:
Много съфорумници са виждали досега реката само по новините. Дунава е тръпка, която остава спомени за цял живот!
Като изобилие от всякакви видове риби бие всички язовири.

Тече....има живот! А язовира си е като блато.

Конкретното ми предложение е за Дунава край с. Арчар.
Километрична поляна точно до водата, след това има гора с нон-стоп сянка. На около 300 м. от брега има остров, а от ляво има буна.
Риби всякакви - шаран, амур, толстолоб, щука, бяла, сом, распер и др. Покрай острова е идеално за тролинг и кльонкане.
Емо Василев добре знае това място, ето ви малко снимки:

Според мен реката си заслужава една НС! Нека сменим малко обстановката, нека идеята на НС-тата е хем ние да се опознаем, хем да се опознават различни водоеми всяка година.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!