Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Как е възможно сутринта (t*-малко под нулата) и единия(?)
Модератор: dantho.mihov
Re: Как е възможно сутринта (t*-малко под нулата) и единия(?)
Продават маншоните отделно но като си тръгнал да сменяш по добре го смени цялото Пунто за неква истинска кола.maycal написа:А ако е скъсан, продават ли отделно маншони за амортисьори?
Впрочем, благодаря на всички за съдействието!

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
колега не се занимавай с глупости да смениаваш прахоуловителя.Той не предпазва да не влезне вода в амортесьора. Сменяй комплект не му мисли не е сън да ти се размине
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Колега не обръщай внимание на такива глупости .Фиата е сериозен и верен автомобил,макар и пунтото да е от по-нисък клас.Аз имам пунто и браво , немат проблем
едната я карам 4 години доста интензивно а другата я кара жената и и удържа 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
- maycal
- ще става разбирач
И аз размислих, че дори и да е била замръзнала вода в този прахоуолвител, възстановяването на функцията на амортисьора изцяло стана постепенно-в рамките общо на почти половин час...Ако беше блокиран от замръзнала вода (в прахоуловителя), предполагам, че щеше да се оправи опвече "отведнъж"!?emobob написа:колега не се занимавай с глупости да смениаваш прахоуловителя.Той не предпазва да не влезне вода в амортесьора. Сменяй комплект не му мисли не е сън да ти се размине

Фиат "Пунто" си е добра кола!

- borislav58
- сериозен играч
Колеги прахо уловителят е с цел да не се събира прах по пръта на амортесиора. Неможе да влезе вода защото в началото има семеринг ако се скъса този семеринг от там ще излиза масло а излиза ли масло то това нее амортесиор.Това го знам от личен опит . Щом си ги купил то ги сменяи и не му мисли .Колата ако ти е рибарка догодина даваи с начале.Наслука!!!!!!!!!!!!!!!
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- вече хвърля и на тежко
колега, не се притеснявай нямаш вода просто е от самото масло,то става по твърдо и не може да се движи по този начин по който трябва.Аз преди 2 години по този начин се излъгах и свалих на моята кола задните амортисъопри и влезнах вътршно с 330 лева.Ако не вярваш че,е от маслото напълни една ботюлка с масло и е остави в колата да видиш какво става с него.
Трети фиат карам. Като го стоплиш се оправя.Нищо не се сменя.
- lina
- ще става разбирач
Не знам за амортисьорите и прахоуловитея, но за да не пускам нова тема искам да питам колегите привърженици на фиат и по-конкретно пунто - как е възможно предния ми прозорец да е винаги запотен??? Парното е включено на 6 и от Казанлък до Стара Загора / 30км / не мърда стои си потно. Някой има ли решение на проблема-освен бърсане с парцал 

А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
- 100yan
- вече хвърля и на тежко
И аз имах същият проблем на моето Пунто, оказасе че ми е спукан радиатора на парното. Предполагам, че и при теб е същото, в магазините за авточасти продават стружки за запушване на течове, цената им е окола 10 лв, следвай инстстукциите за ползване и няма да имаш повече проблеми.Не знам за амортисьорите и прахоуловитея, но за да не пускам нова тема искам да питам колегите привърженици на фиат и по-конкретно пунто - как е възможно предния ми прозорец да е винаги запотен??? Парното е включено на 6 и от Казанлък до Стара Загора / 30км / не мърда стои си потно. Някой има ли решение на проблема-освен бърсане с парцал
Успех

- drat
- разбира нещата
Първо провери дали се губи охладителна течност ако е така колегата може да е прав. В ОМВ продават спрей против изпотяване аз го ползвам за стъклото на каската за мотора и върши работа.lina написа:Не знам за амортисьорите и прахоуловитея, но за да не пускам нова тема искам да питам колегите привърженици на фиат и по-конкретно пунто - как е възможно предния ми прозорец да е винаги запотен??? Парното е включено на 6 и от Казанлък до Стара Загора / 30км / не мърда стои си потно. Някой има ли решение на проблема-освен бърсане с парцал

- maycal
- ще става разбирач
Според мен трябва да е отворен леко прозореца за да излиза парата!?...Ако има много влага, топлината я превръща в пара, която на стъклото, което въпреки парното не може да се стопли много, се втечнява!...При мен често се получава също нещо подобно..., един път, през есента, имаше много дъжд и влага и всичките стъкла бяха много запотени, въпреки че вентилатора и парното бяха на максимум! Когато отворих прозорците всичко се нормализира почти за секунди!lina написа:Не знам за амортисьорите и прахоуловитея, но за да не пускам нова тема искам да питам колегите привърженици на фиат и по-конкретно пунто - как е възможно предния ми прозорец да е винаги запотен??? Парното е включено на 6 и от Казанлък до Стара Загора / 30км / не мърда стои си потно. Някой има ли решение на проблема-освен бърсане с парцал
- maycal
- ще става разбирач

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
за потенето на предния прозорец смени филтъра на купето за да има по голям дебит на въздух и проблема ще ти се реши
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- maycal
- ще става разбирач
Къде се намира този филтър и как се сменя?...Аз знам само централния въздушен филтър!.....emobob написа:за потенето на предния прозорец смени филтъра на купето за да има по голям дебит на въздух и проблема ще ти се реши

- zarganski
- ще става разбирач
Даваш грешни съвети! Заради тези боклуци и идиотите които ги ползват (визирам предишния собственик на моето МПС, не теб100yan написа:И аз имах същият проблем на моето Пунто, оказасе че ми е спукан радиатора на парното. Предполагам, че и при теб е същото, в магазините за авточасти продават стружки за запушване на течове, цената им е окола 10 лв, следвай инстстукциите за ползване и няма да имаш повече проблеми.Не знам за амортисьорите и прахоуловитея, но за да не пускам нова тема искам да питам колегите привърженици на фиат и по-конкретно пунто - как е възможно предния ми прозорец да е винаги запотен??? Парното е включено на 6 и от Казанлък до Стара Загора / 30км / не мърда стои си потно. Някой има ли решение на проблема-освен бърсане с парцал
Успех![]()
![]()

if there is no fishing in paradise, i am not going!!