Слаковци +Опицвет пълна 0

Модератори: bobopeli, sapuna

TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Слаковци +Опицвет пълна 0

Мнение от TRANSKI RIBAR »

drebens написа:Днес ходих на Слаковци,3 прилични пъстърви,и народ повече от на мач на цс*а. :wink:
Рибетата на бял на плувка,на немного на вътре.Обаче от многото шум се покри,а явно се е и поняла.
Браво :wink: Знаеш ли защо се е покрила рибата :lol: :arrow: защото въпреки че публиката на ЦСКА е малко винаги е по гръмогласна :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

drebens написа:Днес ходих на Слаковци,3 прилични пъстърви,и народ повече от на мач на цс*а. :wink:
Рибетата на бял на плувка,на немного на вътре.Обаче от многото шум се покри,а явно се е и поняла.
Каде беше?Аз бях под бунгалата....и направих първото за годината и единствено по рода си КАПО :shock: Каде е тая пастърва,каде са тея амури незнам?!?!?Не пипна цял ден,интересно че рибата не правеше кръгова при това хубаво време....Един колега до нас изкара едно сомче което беше като дрогирано... и още едно щях да хвана с кепа защото плуваше в плиткото като наркоман без да реагира на нищо...ама забелязах че е цялото в някви бели петна и реших да не го мъча допълнително....май ще излеза вярно това което ми каза едн колега-че пускали някакви ампули в водата да зашеметява рибата и да не кълве....
Ето Слаковци:
Изображение
Изображение
И после на Лобуш,където имах 2 леки удъра от дребосък.М/у другото Лобуш го изпускат....
Изображение
Изображение
Изображение
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Бях в плиткото,то само там кълвеше.Правят и нещо,отдавна се знае.
kateri4ok
новобранец
новобранец

Мнение от kateri4ok »

На 14.03 бяхме с един колега просто кеф на бучки. Отначало не искаше да пипне и в 9.20 закачих първата на болдо на рибе..........и като се почна гол след гол ама на плувка. Дълбочина около метър пак на рибка. Няма такъв кеф почти всички рибоци бяха по над 0.500 кг. Събрахме целия язовир при нас и всички си хванаха. Истината е да се събере пасажа пред тебе за 1 час и просто става мазало. След това поляхме обилния улов обилно в ресторанта. Наслука на всички, които са решили да си пробват късмета на най-якия язовир в пернишка област.
bulletsfbg
новобранец
новобранец

Мнение от bulletsfbg »

Другия път повече .
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

От вчера до днес бях там,за почти 24 часа хванах 3 риби,снощи към 12 ми клъвна едно шаранче около 1кг на болото,страшен кеф,и като ме запали ми изтекоха очите да гледам у тая плувка цяла нощ,та зорле в 4 още едно.Днес преди да си трагна хванах и една пъстърва,и по пътя на логиката тя се хвана на дъно на стереопорче.Явно пак се е посвършила рибата,поне до следващото пускане там няма да е весело.
П.С. Извинявам се че пак ползвам тая тема,ама не си струва да пускам нова.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”