Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

теца-Овчарица-топлото
Модератор: Кърцата
-
- разбира нещата
Re: теца-Овчарица-топлото
Б..си Майката,само аз ли съм на работаkaloyan-stz написа:А не знам защо ли имам някаква надеждичка,че там някога се навъртат и хубави шарковциДай боже-пожелавам ти да ти се сбъдне мечтата-жалко,че трябва да съм в София тогава-иначе щях да ти дойда на свиждане с някоя пържолка и моето любимо джи би с кило бадем
![]()

-
- разбира нещата
Ще се изям направоcarpsliven2 написа: За съжаление секреткарп е на работа и няма да може да участва.. пък той е монтажиста .. сега се налага аз да правя монтажите. Ще имаме и гостен от Испания да го учим как там да хваща големи амури и шарани![]()

Успех-Васко.Борка,Невене и Бодура който се връща от Испания!!!Духом ще съм там

А за монтажите Васко нали знаеш,че съм ти оставил моите-Късметлийски са

Ти си кадърно момче-все ще измислиш нещичко.За сега карай с тези-докато не се накъсат

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Зимай болничен !!! Не ги оставяй да се борят сами 

-
- разбира нещата
DrAkoN написа:Зимай болничен !!! Не ги оставяй да се борят сами

- carpsliven2
- сериозен играч
Доста дъжд го дават .. дали ще мога да вляза до селото с буса или ще трябва да отменим риболова с 3-4 дена докат изсъхне?

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- ще става разбирач
Пробваи Баце,Квото станеcarpsliven2 написа:Доста дъжд го дават .. дали ще мога да вляза до селото с буса или ще трябва да отменим риболова с 3-4 дена докат изсъхне?

- carpsliven2
- сериозен играч
Отлага се риболова до промяна на времето.. трябва ми поне един слънчев ден и атакувам .. иначе немоа влезна там с буса на нея кал 

-
- разбира нещата
monilom написа:Е кво да се прави по-добре изчакай ама направи нещо качествено.Но ти си знаеш кво съм ти казал.И тоя път верно без нещо 30+ не те искам оснави си на Теца докато не фанеш.![]()
![]()

-
- научил се да хвърля
Е чак пък 30+:)тя и там рибата тя си знае своето!Пък и знае ли се колко 30+ са останали там след зимното клане на мрежите!Абе не е важно колко,а как!Като ти е кеф да си за риба и капото ти доставя удоволствие!И аз се точа от бая време да ходя към теца,че даже и съм измислил начин и да разпъна,но кофтито е с влизането!Успех,Васко-пък дано успееш да завъртиш торпедата!
-
- разбира нещата
А наздраве за тези думи сега

- carpsliven2
- сериозен играч
Вярно е Калояне .. на мен самия риболов ми доставя удоволствие .. макар и да съм капо .. само тоз тец нещо неми харесва, ама нема де да се ходи зимата... Теца са бедни и нямат пари за да насипат 5 камиона с баластра че, да може да влизат хората в ръкава. От там си представете колко им пука за рибата и рибарите. Тва е наща родина момчета колкото е трагична да е тя .. ама те неса виновни тез дет ядът баницата ... ами тез дет им я дават. Тез горе заслужават преврат и растрел за да спрът да се подиграват с нас. За догодина трябва да мислим за риболови в Гърция може би.kaloyan-stz написа:Е чак пък 30+:)тя и там рибата тя си знае своето!Пък и знае ли се колко 30+ са останали там след зимното клане на мрежите!Абе не е важно колко,а как!Като ти е кеф да си за риба и капото ти доставя удоволствие!И аз се точа от бая време да ходя към теца,че даже и съм измислил начин и да разпъна,но кофтито е с влизането!Успех,Васко-пък дано успееш да завъртиш торпедата!

-
- научил се да хвърля
Ами то не е така само за през зимата!В нашия край,пък и не само е такова положението!Незнам само Жребеца,как остисква още да не са го взели някои измекяри и да го допрее..т!Язовира в Ковачево беше перфектен,ама и него му...миналата зима.А за въпроса с чакъла на теца-според мен ще им трябват доста повече от 5 камиона за да оправят пътя,макар че не смятам че ще е проблем да го измъкнат от рудниците(независимо по какъв начин)за без пари,ама пука му на някой за тия пари които могат да спечелят от риболовци!Там става реч за много по-големи пачки!
- carpsliven2
- сериозен играч
Решихме .. събота и неделя атакуваме теца .. 

- carpsliven2
- сериозен играч
Отивам утре за един ден на топлото до селото. Едвали ще хвана нещо ама ще опитам 

- carpsliven2
- сериозен играч
Смятам събота и неделя пак да съм на теца.. ще истормоза някое трофейче
Става въпрос за 4-5 април

Става въпрос за 4-5 април