Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Всички сте шампиони
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: Всички сте шампиони
monilom написа:ОООООО пишлеменце напукано.Когато ти почнеш да разбираш повече от Бутник тогава пускай такива теми.![]()
![]()
![]()
Къде си бе разбирача.Колко пъти си ставал световен шампион а.Вие с бутник май си делите първото и второто место.ХАХАХХАХА
Прав ти път,даже не го чети щом е замрел.Е.ати дупетата е.ати самочувствието

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- разбира нещата
Kak по точно да са разберат като мъже, като единият е все още момчеeminem94 написа:Супрете се и двамата бе .... Остай ги те с Адаша(Бутник) да си изгладят отнушенията ..... Дани не пускай теми .... Пишете си с Бутник на лични и се разберете като мъже ....

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тоя замрел форум е малко по оживен от вашия!dani_macha написа:Почти всички в тоя замрел форум са много знаещи и винаги знаят всичко.

Всичко ще е до някъде, не се бой!

Пич без обиди Форума е мой .... Не е негов ... Той е просто обикновен член както сме аз и ти в nariba.com
-
- ще става разбирач
Абе Фенче на риболова ,Нали нямаше да пишешdani_macha написа:Вие изкарахте БУТНИК най големия разбирач на планетата бе.Представям си някои от вас кви са аматьори

-
- научил се да хвърля
Мислиш ли...fugata написа:Абе Фенче на риболова ,Нали нямаше да пишешdani_macha написа:Вие изкарахте БУТНИК най големия разбирач на планетата бе.Представям си някои от вас кви са аматьори

-
- фен клуб-скобар
Що не съм модератор 

-
- разбира нещата
viewtopic.php?f=47&t=21714

Вие изкарахте БУТНИК най големия разбирач на планетата бе.Представям си някои от вас кви са аматьори
Прояви малко уважение към по-възрастните колеги
,кои колко разбира-не си ти човека които решава
Ппс:Мен ако питаш ти трябва поне едномесечна "почивка",ама там БАРУТА му разбира

Вие изкарахте БУТНИК най големия разбирач на планетата бе.Представям си някои от вас кви са аматьори

Прояви малко уважение към по-възрастните колеги

Ппс:Мен ако питаш ти трябва поне едномесечна "почивка",ама там БАРУТА му разбира

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Нищо лично бате!eminem94 написа:Пич без обиди Форума е мой .... Не е негов ... Той е просто обикновен член както сме аз и ти в nariba.com

Данка, ти като знаеш толку що не земеш да обясниш нещо?!?Щото като ти гледам мненията не си баш от разбирачите!

-
- научил се да хвърля
Келеш да се наричам първа радост е за мен
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Прочете ли си ЛС ?dani_macha написа:Келеш да се наричам първа радост е за мен
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
dani_macha написа:Почти всички в тоя замрел форум са много знаещи и винаги знаят всичко.Повече няма да се карам с никой и няма да пиша дори,само ще чета.Някои хора да се замислят все пак дали са такива разбирачи.Май във форума има хора които не ходят на риба защото обичат а за да пуснат поредната тема и да се радват.Извинявам се ако съм обидил някой освен вутник.И да ме баннете пак ще си направя регистрация с друго IP.Пожелавам ви успехи за на пред.
Приятел, когато започнеш да пишеш без грешки ще започнем да ти вярваме

-
- ще става разбирач
Най после да напишеш нещо верноdani_macha написа:Келеш да се наричам първа радост е за мен

-
- научил се да хвърля
А бе вие не сте добре големи сте мишки кво му се мазните на тоя бутник толкова ли е великMapuaH написа:dani_macha написа:Почти всички в тоя замрел форум са много знаещи и винаги знаят всичко.Повече няма да се карам с никой и няма да пиша дори,само ще чета.Някои хора да се замислят все пак дали са такива разбирачи.Май във форума има хора които не ходят на риба защото обичат а за да пуснат поредната тема и да се радват.Извинявам се ако съм обидил някой освен вутник.И да ме баннете пак ще си направя регистрация с друго IP.Пожелавам ви успехи за на пред.
Приятел, когато започнеш да пишеш без грешки ще започнем да ти вярвамеА за риболова и особенно за Бутника не искам нищо да казвам, защото ще станеш смешен !!!