Всички сте шампиони

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
dani_macha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Всички сте шампиони

Мнение от dani_macha »

monilom написа:ОООООО пишлеменце напукано.Когато ти почнеш да разбираш повече от Бутник тогава пускай такива теми. :axe: :axe: :ANAL: :ANAL:

Къде си бе разбирача.Колко пъти си ставал световен шампион а.Вие с бутник май си делите първото и второто место.ХАХАХХАХА
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Прав ти път,даже не го чети щом е замрел.Е.ати дупетата е.ати самочувствието :smt031 :smt063
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

eminem94 написа:Супрете се и двамата бе .... Остай ги те с Адаша(Бутник) да си изгладят отнушенията ..... Дани не пускай теми .... Пишете си с Бутник на лични и се разберете като мъже ....
Kak по точно да са разберат като мъже, като единият е все още момче :D :D :D :D :D :D . Дани, Еминемчо не са обиждайте ама просто трябва да научите още малко житейски уроци, не ви говоря за рибарски там всеки си е майстор по своему , но в "риболова " на живота има какво да понаучите............. Затова не пускайте (подкрепяйте) такива теми защото те само будят смях и съжаление.
Изображение Пазете природата чиста !!!!
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

dani_macha написа:Почти всички в тоя замрел форум са много знаещи и винаги знаят всичко.
Тоя замрел форум е малко по оживен от вашия! :wink: И всички се мислят за знаещи, защото знаят...е поне повечето знаят. :lol:

Всичко ще е до някъде, не се бой! :wink:[/quote]

Пич без обиди Форума е мой .... Не е негов ... Той е просто обикновен член както сме аз и ти в nariba.com
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

dani_macha написа:Вие изкарахте БУТНИК най големия разбирач на планетата бе.Представям си някои от вас кви са аматьори :mrgreen:
Абе Фенче на риболова ,Нали нямаше да пишеш :o
Изображение
dani_macha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dani_macha »

fugata написа:
dani_macha написа:Вие изкарахте БУТНИК най големия разбирач на планетата бе.Представям си някои от вас кви са аматьори :mrgreen:
Абе Фенче на риболова ,Нали нямаше да пишеш :o
Мислиш ли... :finga: :finga: :finga: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

Тоя пръст нали знаеш каде да си го завреш :ANAL:
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Що не съм модератор :twisted:
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

viewtopic.php?f=47&t=21714 :roll: :roll:

Вие изкарахте БУТНИК най големия разбирач на планетата бе.Представям си някои от вас кви са аматьори :mrgreen:
Прояви малко уважение към по-възрастните колеги :idea: :idea: :idea: :idea: ,кои колко разбира-не си ти човека които решава :idea: :idea:
Ппс:Мен ако питаш ти трябва поне едномесечна "почивка",ама там БАРУТА му разбира :wink:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

eminem94 написа:Пич без обиди Форума е мой .... Не е негов ... Той е просто обикновен член както сме аз и ти в nariba.com
Нищо лично бате! :wink: Беше в момент на ярост! :lol: Хубав си Ви е форума, ама тоя пичага ме подразни! :finga:
Данка, ти като знаеш толку що не земеш да обясниш нещо?!?Щото като ти гледам мненията не си баш от разбирачите! :wink:
dani_macha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dani_macha »

Келеш да се наричам първа радост е за мен
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

dani_macha написа:Келеш да се наричам първа радост е за мен
Прочете ли си ЛС ?
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

dani_macha написа:Почти всички в тоя замрел форум са много знаещи и винаги знаят всичко.Повече няма да се карам с никой и няма да пиша дори,само ще чета.Някои хора да се замислят все пак дали са такива разбирачи.Май във форума има хора които не ходят на риба защото обичат а за да пуснат поредната тема и да се радват.Извинявам се ако съм обидил някой освен вутник.И да ме баннете пак ще си направя регистрация с друго IP.Пожелавам ви успехи за на пред.

Приятел, когато започнеш да пишеш без грешки ще започнем да ти вярваме :) А за риболова и особенно за Бутника не искам нищо да казвам, защото ще станеш смешен !!!
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

dani_macha написа:Келеш да се наричам първа радост е за мен
Най после да напишеш нещо верно :evil:
Изображение
dani_macha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dani_macha »

MapuaH написа:
dani_macha написа:Почти всички в тоя замрел форум са много знаещи и винаги знаят всичко.Повече няма да се карам с никой и няма да пиша дори,само ще чета.Някои хора да се замислят все пак дали са такива разбирачи.Май във форума има хора които не ходят на риба защото обичат а за да пуснат поредната тема и да се радват.Извинявам се ако съм обидил някой освен вутник.И да ме баннете пак ще си направя регистрация с друго IP.Пожелавам ви успехи за на пред.

Приятел, когато започнеш да пишеш без грешки ще започнем да ти вярваме :) А за риболова и особенно за Бутника не искам нищо да казвам, защото ще станеш смешен !!!
А бе вие не сте добре големи сте мишки кво му се мазните на тоя бутник толкова ли е велик
Заключено

Обратно към “Разни”