Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

6ти и 9ти километър на Марица (Пловдив)
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: 6ти и 9ти километър на Марица (Пловдив)
Утре ще ти кажа колега.joro_8411 написа:нещо ново по 6-ти и 9-ти километър?
Инфото което имам е, че реката се е поизбистрила, има рибари на спининг и тестват блесни и воблери, но дали има улов не знам.
-
- вече хвърля и на тежко
чакаме да кажеш какво си направилPin2 написа:Утре ще ти кажа колега.joro_8411 написа:нещо ново по 6-ти и 9-ти километър?
Инфото което имам е, че реката се е поизбистрила, има рибари на спининг и тестват блесни и воблери, но дали има улов не знам.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Утре-утре ... то минаха неколко дена 
Все пак реката е пълноводна и значително бистра.
На воблери нямах пипане няколко часа.
Това е в миналата неделя.

Все пак реката е пълноводна и значително бистра.
На воблери нямах пипане няколко часа.
Това е в миналата неделя.
-
- новобранец
другата седмица смятам да пробвам за шаран на 6-ия или на стрелци на платеното било 6лв и рибата не се плаштала по последни данни ама незнам дали е вярно. Някой да има прясно инфо ?
Завчера не барна нито на мен нито на баща ми. Хубави места, примамливо, но .... такова нещо не очаквах. На бял и червен.
-
- вече хвърля и на тежко
няма да се плашиш скоро ще тръгнеMalyo написа:Завчера не барна нито на мен нито на баща ми. Хубави места, примамливо, но .... такова нещо не очаквах. На бял и червен.
каде е тоз язовир на стрелци ?
Давайте инфо,колеги - съсредоточете се върху заглавието на темата 

Мистър Воблер--разрешава проблеми всякакви!
-
- научил се да хвърля
Последните 3 дена бях на 9 км., та положението е около 2 кг. мрена на ден, ако седиш от 05.30 ч. до 18.30 ч. отгоре на баража "на мене не ми издържат нервите". Лови се основно на ручейник, мармарец и бял. Едни ловят на помпане (придърпване, влачене, изтичане абе с плувка, но оловоте се влажи по дъното 5 м и пак придърпват), а други на куршум. Кефал почти не се обажа "пробвах го на жабка, рибка, черница (бяла, черна), "царевица (поне 3 аромата)" и торен. За трите излета имаше общо около 7-8 парашутиста, ама хорицата метат пет пъти и си ходат.
Требе да си харесам някое място за утре, "от риба се връщам, на риба ме се ходи"
Требе да си харесам някое място за утре, "от риба се връщам, на риба ме се ходи"
От риба се връщам на риба ми се ходи.
-
- научил се да хвърля
Сега се връщам от 9 км.. От 05.30 до 16.30 мятах на "косъм" и спирала за шарко ма него го нямаше "жалко само за 6 кг. царевица дето изхвърлих" , нито едно почукваме. После на дъно за сом с жаба ма и той, като шарана. Имаше около 10 чиляка които гонеха мерната, ма слаба работа в сравнение с вчера. Реката продължава да пада. И пак шибаните парашутисити 4-ма будали, които оставиха поне 5 парашута във водата. На тръгване рекох да се обадя на ИРА- Пловдив и ми вдигна любезна дама която каза че ще пратят кола веднага, изчаках 20 мин. и си тръгнах. По пътя се разминах с бялата лада Нива на Практикер, която се надявам да е отишла там.
От риба се връщам на риба ми се ходи.
Реката пада? Защото вчера за отрицателно време се качи драстично.
Та докат се усетиме,стойките ни вече бяха във водата при първоначално забиване на сушата. 

TICA FAN
Шарана май пак ще кълве след 19.00 часа - както миналото лято
Трябва да го пробваме с бай Емо(emiliano2009),ама нещо го мързи в тая жега
Нали бре,майсторе

Трябва да го пробваме с бай Емо(emiliano2009),ама нещо го мързи в тая жега

Нали бре,майсторе

Комшо,нищо,че е мътна - вторник и сряда направих успешни разходки - кечнах и рилийзнах няколко мрени,като за откриване на сезона,а имах и добър удар на дъно-пръта се изви като дъга докато се бях заблял ,но уви нищо не се закачи(я някоя стара мряна,я някой кефал с много голяма устаSONY написа:Инфо - реката е мътна.

-
- ще става разбирач
в събота бях точно там , но аз пробвах на дъно за шаран, иначе нямаше много хора и като цяло никой нищо не вадеше - реката беше много мътна от дъждовете и рибата я нямаше.Pin2 написа:аз да попитам по-редовните колеги в тоз район.
След бента точно, Марица се разлива доста добре и преди време съм виждал да се лови на блесна/воблер клен и щука. Дали някой е запознат кое време е подходящо за спининг там ? Става дума за след бента на Оризаре.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама