Малко риба по пресевните-Ст.Загора

Модератори: bobopeli, sapuna

grozev_sz
новобранец
новобранец

Re: Малко риба по пресевните-Ст.Загора

Мнение от grozev_sz »

Боката написа:Хайде,почнаха критиците..да знаете 50 процента не пишат за своя риболовен излет щото все ще се намерят доброжелатели дето ще "осерат" удоволствието от излета им.Не съм видял досега някои настървено да се е снимал ръфащ жива сурова риба...спрете се...има си норми и всеки който се уважава ги спазва..има си и закони :idea:

grozev_sz..браво,направил си страхотен излет :drinkers:
Благодаря за подкрепата колега.Явно има колеги,които бавно схващат и им трябва повече обяснение.Може би другия път трябва да ходя с камера и да снимам как,като изсипя живарника,рибите започват да подскачат и се разпръскват.Колеги-повече риби,по-малко приказки.Пак Ви казвам:некритикувайте,а хващайте!
Аватар
rosenm
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rosenm »

Има един друг форум, от който аз бях доволен, но вече не, тъй като почти никой не пише, точно поради същите причини и се ориентирах насам ...

Ясно е че всеки има лично мнение по въпроса, дали да взима рибата, дали да я пуска, дали да я снима в тревата или в банята и т.н.

Аз лично винаги я пускам, защото за мен съм преценил, че риба за ядене има в магазина от морето и рибарника и то излиза в пъти по-евтино, тази от водоемите и реките е по-добре да се пуска, защото кеф цена няма. Но това е лично мнение и усещане. НО, но това не ми дава право да развалям кефа на хората, които не споделят тези принципи, или пък дори и да ги споделят в текущият излет в текущият момент, кой знае какво се е наложило, за да снимат на земята, или в банята - това е личен техен избор. Не стига, че подават инфо за всички нас и ние трябва да сме благодарни на такива хора, все са намира някой да им развали кефа, да ги накара са спрат да пишат ... кой печели от това?!

Тук сме риболовци, не сме природозащитници, отгоре на това човека миналия път даде инфо, сега дава инфо и определено се е повлиял от не много приятните мнения, но въпреки това отново даде инфо ... тук не трябва саркастично да се обругава наново, а напротив.

БРАВО ПИЧ!

Дано продължиш да даваш ценно инфо! Аз лично не съм ходил по тези места и съм много доволен като се пише за там, защото събирам ценно инфо, за момента, в който ги посетя.
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

:smt039 ... и аз уважавам хората които сипят информация. Браво и за излета ! :smt041 Въпрос на самопреценка е какво ще правиш с уловената риба щом тя е в нормите.
IVKOPIVKO написа:А на кое казваш "гърба" ?
... на гърбавицата /ямболии/ - острак /по странджата/ - морунаш /наименованието от учебниците/ и Vimba vimba /латински/ :lol: :lol: :lol: Което си избереш... :partyman:
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
grozev_sz
новобранец
новобранец

Мнение от grozev_sz »

rosenm написа:Има един друг форум, от който аз бях доволен, но вече не, тъй като почти никой не пише, точно поради същите причини и се ориентирах насам ...

Ясно е че всеки има лично мнение по въпроса, дали да взима рибата, дали да я пуска, дали да я снима в тревата или в банята и т.н.

Аз лично винаги я пускам, защото за мен съм преценил, че риба за ядене има в магазина от морето и рибарника и то излиза в пъти по-евтино, тази от водоемите и реките е по-добре да се пуска, защото кеф цена няма. Но това е лично мнение и усещане. НО, но това не ми дава право да развалям кефа на хората, които не споделят тези принципи, или пък дори и да ги споделят в текущият излет в текущият момент, кой знае какво се е наложило, за да снимат на земята, или в банята - това е личен техен избор. Не стига, че подават инфо за всички нас и ние трябва да сме благодарни на такива хора, все са намира някой да им развали кефа, да ги накара са спрат да пишат ... кой печели от това?!

Тук сме риболовци, не сме природозащитници, отгоре на това човека миналия път даде инфо, сега дава инфо и определено се е повлиял от не много приятните мнения, но въпреки това отново даде инфо ... тук не трябва саркастично да се обругава наново, а напротив.

БРАВО ПИЧ!

Дано продължиш да даваш ценно инфо! Аз лично не съм ходил по тези места и съм много доволен като се пише за там, защото събирам ценно инфо, за момента, в който ги посетя.
Благодаря за подкрепата.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Aaaa.......защо не си пуснал рибите ти, а?! - В тигана! :wink: :mrgreen: :lol:

Поздрави за успешния излет! :smt023 На 04.04. ще разкажеш подробности на колегите от СЗ в кръчмата. :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
buffo
новобранец
новобранец

Мнение от buffo »

Росен Йорданов написа:grozev_sz - беше грозно , по цялата ливада се търкалят риби !
На снимката няма как да разбера дали са живи , това ти го казваш.
Колега вместо да се радваш,че някой е имал добър излет се излагаш с заядливи и неуместни коментари.ГОЛЯМА РАБОТА, че човека е изсипал рибата на тревата ,а ти и още няколко го изкарахте престъпник.След една седмица и аз съм там за риба и ще ти я снимам пак на тревата!!!А ти като си голям рибар къде са ти снимките,май стоиш в тоя сайт само да се заяждаш!!!

Браво ,много се радвам за успешния излет и ме е яд ,че съм в София ,а не в Ст.Загора сега :smt010 .Но остана още една седмица и съм там,направо броя дните вече!!!Ако ходиш пак задължително усведомявай. :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
MBP
новобранец
новобранец

Мнение от MBP »

Благодаря за инфото ейсига в сряда ще ходя с един мой пр точно на тези пресевни благодаря още единпът и Добър изглет ;) е бил
ribaro
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribaro »

:smt023 :smt023 :smt023
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

Мнооо убаво БРАВО :D
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
mishominchev
новобранец
новобранец

Мнение от mishominchev »

Добре си ги наскубал,аз на тия пресевни освен уклей нищо друго не съм хващал.Явно проблема е в мен :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”