Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

AC/DC
Модератор: dantho.mihov
Re: AC/DC
Браво , Зарганче, на 29.05. гледайте и гръцките новини, може пък и да ме видитеееееееееzarganski написа:Няма умната, на 27 - и, гледай сръбски новинипетко стоянов написа:Снимкиииии!И умната![]()

Та, за концерта на ДиСи и аз знам, че им е последен в кариерата - кой дошъл - дошъл, кой видял -видял, очаквам да е наистина грандиозно. Свали си от замундата концерта им във Виена от 2002г да позагрееш малко

- zarganski
- ще става разбирач
ОК Elfi! Сега загрявам с ДиСи и Ролинг стоунс в Канада - уникално е просто, даже ще се опитам да го кача в замунда диска . Приятно изкарване в Гръцко! Нямам търпение вече... 11 дниElfi написа:Та, за концерта на ДиСи и аз знам, че им е последен в кариерата - кой дошъл - дошъл, кой видял -видял, очаквам да е наистина грандиозно. Свали си от замундата концерта им във Виена от 2002г да позагрееш малко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

if there is no fishing in paradise, i am not going!!
-
- сериозен играч
А дали знаете в Атина на стадиона ще пускат ли с фотоапарати?Моя е голям кютук ДСЛР и нема как да го скрия?

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Наистина си заслужава де се види:GODzillata написа:Рокаджии, я вижте това .
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VAB-SS-KCQE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VAB-SS-KCQE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
по темата:
Няма да ги гледам!....
............................
Очаквам приятелските репортажи!
БЛАЗЕ ВИ!
HARD ROCK,HEAVY METAL & AC/DC FOREVER!
Последно промяна от sapuna на Съб Май 16, 2009 12:25 pm, променено общо 1 път.
Дано всички вие, които ще успеете да видите и чуете легендите наживо, да кофеете на максимум и да попиете колкото се може повече от атмосферата, за да я пренесете до нас, които по една или друга причина пропускаме..... Дано като се върнете да можете да кажете:
"WE've been... Thunderstruck!"
ПП
И не забравяйте да пиете бира - без бира няма rock'n'roll

"WE've been... Thunderstruck!"

ПП
И не забравяйте да пиете бира - без бира няма rock'n'roll

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Искам да попитам,ако някой ходи с кола до Атина за концерта и има 2 свободни места да свирка.Естествено си плащаме.Ако няма такива ще хващаме влака и пак ще ходим.Трябва да знам най-късно до сряда или четвърък защото ако нама да си направя резервация за влака.Ако има пътуващи с влак също може да се съберем и да пътуваме заедно ,а и може да си направим група за по евтино пътуване с БДЖ-то.Ето и най-евтините влакове които открих до Атина,кадето може да се направи група до 5човека.http://bdz-rila.com/index.php?m=941&lang=1

Продава се 1 билет за Атина, цена 150 лв

-
- сериозен играч
Така,намерихме си кола с която ще пътуваме до Атина и ако има желаещи има 2 свободни места.Най вероятно ще тръгваме вторник след работо към18:00-19:00 часа от София и се връщаме в петък по някое време.0896587007- Георги.

А някой да иска един билет?
Нещете ли да ходите на ДиСи бре?
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ще гледате репортажи само май, ма ДРУГО си е на ЖИВО
Обявата е валидна до петък

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ще гледате репортажи само май, ма ДРУГО си е на ЖИВО

Обявата е валидна до петък

Колега, май никой не ни обръща ФниманиеLynyrdSkynyrd написа:Така,намерихме си кола с която ще пътуваме до Атина и ако има желаещи има 2 свободни места.Най вероятно ще тръгваме вторник след работо към18:00-19:00 часа от София и се връщаме в петък по някое време.0896587007- Георги.

Направих първа стъпка в събирането на багажа - сложих скъпоценното билетче в чантата

Айде със здраве, отивам на лов за приключения

Лек път.И купона да е на Макс.Elfi написа:Колега, май никой не ни обръща ФниманиеLynyrdSkynyrd написа:Така,намерихме си кола с която ще пътуваме до Атина и ако има желаещи има 2 свободни места.Най вероятно ще тръгваме вторник след работо към18:00-19:00 часа от София и се връщаме в петък по някое време.0896587007- Георги.ни билет искат, ни от предложението ти се възползват, явно няма фенове тук
![]()
Направих първа стъпка в събирането на багажа - сложих скъпоценното билетче в чантатаТръгвам след няколко часа , решихме да си направим една обиколка на къмпингите покрай морето , всяка вечер ще сме на различен
, па дано за 5 дена успеем да се доберем до Атина
![]()
![]()
![]()
Айде със здраве, отивам на лов за приключения