Стамболийски??!!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

gatio gatev49
новобранец
новобранец

Re: Стамболийски??!!

Мнение от gatio gatev49 »

Здравейте колеги,в неделя бях на язовира исъм приятно изненадан от риболова който направих през този чудесен ден.Лових преди пилчарника във върбалака на 50см на торен червей.Кълвяха само едри каракуди. От 2 до 18.30ч.хванах над 10кг.Покрай мен буквално гъмжеше от риба която хвърляше хайвер.Молясе само управата на язовира да задържи нивото на язовира за да може този хайвер да се излюпи. Съжалявам ,че все още не располагам с цифроф фотоапарат за да заснема тези уникални моменти, но се надявам това скоро да се промени. :lol: :lol:
Аватар
muso
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от muso »

gatio gatev49 написа:Здравейте колеги,в неделя бях на язовира исъм приятно изненадан от риболова който направих през този чудесен ден.Лових преди пилчарника във върбалака на 50см на торен червей.Кълвяха само едри каракуди. От 2 до 18.30ч.хванах над 10кг.Покрай мен буквално гъмжеше от риба която хвърляше хайвер.Молясе само управата на язовира да задържи нивото на язовира за да може този хайвер да се излюпи. Съжалявам ,че все още не располагам с цифроф фотоапарат за да заснема тези уникални моменти, но се надявам това скоро да се промени. :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock: Ех , че ми се ходи, пък ми е далеч. :cry:
Чете ли се или да увелича малко ?
deadline
новобранец
новобранец

Мнение от deadline »

Колеги, моля за инфо! - залят ли е още крапешкия мост на Стамболийски??? :?:
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

deadline написа:Колеги, моля за инфо! - залят ли е още крапешкия мост на Стамболийски??? :?:
Залят е и то стабилно(за сега), Ний от по-рано му викаме "тракащия мост", защото преди ремонта беше с едни релси и дъски хванати за тях и като минеш, се чуваше чак на Мъгъра! :wink:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
deadline
новобранец
новобранец

Мнение от deadline »

Благодаря!Май ще мисля за друга дестинация за събота.....
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”