Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Стамболийски??!!
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Стамболийски??!!
Здравейте колеги,в неделя бях на язовира исъм приятно изненадан от риболова който направих през този чудесен ден.Лових преди пилчарника във върбалака на 50см на торен червей.Кълвяха само едри каракуди. От 2 до 18.30ч.хванах над 10кг.Покрай мен буквално гъмжеше от риба която хвърляше хайвер.Молясе само управата на язовира да задържи нивото на язовира за да може този хайвер да се излюпи. Съжалявам ,че все още не располагам с цифроф фотоапарат за да заснема тези уникални моменти, но се надявам това скоро да се промени.

- muso
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
gatio gatev49 написа:Здравейте колеги,в неделя бях на язовира исъм приятно изненадан от риболова който направих през този чудесен ден.Лових преди пилчарника във върбалака на 50см на торен червей.Кълвяха само едри каракуди. От 2 до 18.30ч.хванах над 10кг.Покрай мен буквално гъмжеше от риба която хвърляше хайвер.Молясе само управата на язовира да задържи нивото на язовира за да може този хайвер да се излюпи. Съжалявам ,че все още не располагам с цифроф фотоапарат за да заснема тези уникални моменти, но се надявам това скоро да се промени.![]()

Чете ли се или да увелича малко ?
Колеги, моля за инфо! - залят ли е още крапешкия мост на Стамболийски??? 

Залят е и то стабилно(за сега), Ний от по-рано му викаме "тракащия мост", защото преди ремонта беше с едни релси и дъски хванати за тях и като минеш, се чуваше чак на Мъгъра!deadline написа:Колеги, моля за инфо! - залят ли е още крапешкия мост на Стамболийски???

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Благодаря!Май ще мисля за друга дестинация за събота.....