СТАВА ИЛИ...................НЕ

Модератор: sapuna

Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Re: СТАВА ИЛИ...................НЕ

Мнение от carpsliven2 »

snegk написа:ИСКАМ ДА ВА ПОМОЛЯ ДА НЕ ВСЯВАТЕ ВРАЖДИ МЕЖДУ ФОРУМИТЕ :!: :!: :!:
:smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Hobby
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Hobby »

Колега и аз ти препоръчвам да се поразтърсиш из форумите и особено в шаранджииският. Някои хора ще трябва да преглътнат факта, че има и по-добри от най-добрите. Има много информация и е добре да се възползваш от това. Аз мога да ти кажа следното: Основното правило е монтажът да е ПРОСТ. Всички излишни неща, трябва да се махнат. Съвсем правилно ти препоръчват колегите да смениш вирбела. Не виждам смисъл и от тръбичката ти на повода. По-добре я използай като противооплитаща, но над вирбела. А ако пък искаш да "лежиш" на дъното използвай ледкор или съчма BB сложена на колкото прецениш от куката. Разстоянието ти между протеиновото топче и куката е повечко. Направи го най-много 4-5 мм. Тези 3-4мм дето са ти отгоре могат да ти изиграят лоша шега. Куката е в зависимост от рибата и от стръвта. За бойли с диаметър 14 мм няма да е малка, но ако използваш 18 или над него ще ти е малка. Така, че според водоема, стръвта и рибите. На тази кука, която си използвал, аз бих й сложил и извит термошлаух така, че да изравня дъгата на стъблото и върха на куката. За всичко това и много повече има достатъчно информация в нета. Не се притесявай да копираш монтажи вместо да изнамираш колелото. Всички сме минали от там. И не забравяй - всичко трябва да е простичко! Успех!
Ако пък и кълве... Още по-добре!
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

:lol: :lol: :lol:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Заключено

Обратно към “Монтажи за риболов”