Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Продължение на "среща- Домлян" ....
Re: Продължение на "среща- Домлян" ....
Бравос!!!
А аз за такива риби яко път трябва да бия!

А аз за такива риби яко път трябва да бия!

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Абе разбирате си му на тоя язовир и това е !
И групата ви на ниво,продължавайте в същия дух.
И групата ви на ниво,продължавайте в същия дух.
Верния път е най-къс!
Къртач си Бакьо
Разбираш им 

-
- учете се от него
Вчера язовира беше силно посещаем, но не знам какви са резултатите, освен тези на Ян Ван Шентов, ама те неговите фидерни подвизи винаги са ясни. Дано днеска си оправи компа и да пусне "много бабушки, на едно място". Следобяд вятъра поутихна, но заваля и валя кротко и напоително чак до вечерта:

Независимо от това, кълването продължи с неотслабващо темпо и нямаше ситни костурчета и кефлета по 10 санта както друг път, а надвечер едрите бабушки се завъртяха и на директните като успяхме да се вредим с по 5-6 бройки преди тръгване и то най-вече Игор и без това им беше хванал "калъпа" с фидера, та си ги довърши с директния:

Кефалите също бяха на опашка за шарен бял и захранка; захранките бяха 4 различни вида, но във всичките присъстваше млян суров коноп и шарен бял (по новите цени) . Явно новите цени на "белия" получиха висока оценка:

Независимо от това, кълването продължи с неотслабващо темпо и нямаше ситни костурчета и кефлета по 10 санта както друг път, а надвечер едрите бабушки се завъртяха и на директните като успяхме да се вредим с по 5-6 бройки преди тръгване и то най-вече Игор и без това им беше хванал "калъпа" с фидера, та си ги довърши с директния:
Кефалите също бяха на опашка за шарен бял и захранка; захранките бяха 4 различни вида, но във всичките присъстваше млян суров коноп и шарен бял (по новите цени) . Явно новите цени на "белия" получиха висока оценка:

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Моите поздравления
Хубави риби в добро количество 

нямам живарник
Браво! Страхотни кефали.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- carpsliven2
- сериозен играч
Ей бачо Илия .. пак си ги наскубал. 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Бачо какви са новите цени и от къде го взимаш.Аз занесох офертата на Емо(пича беше пуснал тема за белият) в магазина над детската градина,но не знам дали са я приели.В неделя взех от там 100гр. шарен за 1,20лв.,но не помня колко беше преди 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- учете се от него
От там го вземам. Всичко (бял, шарен, пинки ) е на 1.20; преди беше на 1.80лв.dekata написа:Бачо какви са новите цени и от къде го взимаш.Аз занесох офертата на Емо(пича беше пуснал тема за белият) в магазина над детската градина,но не знам дали са я приели.В неделя взех от там 100гр. шарен за 1,20лв.,но не помня колко беше преди
Добра е цената
Не е като едно време в Скаларията 20 червея за 0.40ст. 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Абе ти нещо мнооо назад се върна, и ти тогава беше по младdekata написа:Добра е ценатаНе е като едно време в Скаларията 20 червея за 0.40ст.

За един ден на риба , Господ два дена дава !
Още ме е яд