Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Нямам думи
Модератор: bobopeli
- vynsente
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Нямам думи
малко им е на тия долнопробни мизерници и на такива като тях които са навсякъде по света...bruxelman написа:За сега 6 месеца на топло а като излязат депорт.

<<< RESPECT ANIMAL KINGDOM NATURE >>>

Браво колега.Е това са закони,дали ще доживеем да стане и тук така?
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- ще става разбирач
ех защо сме такива магарета ти му подавш пръс то до лакътя да похабят толкоз хайванчета резил пък и теб са изложели правилно си постъпил браво на теб
Никой не може да ти отнеме мечтите
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ейййй, мамка му, пусти и диваци, почти винаги България се прославя с подобни дивашки изцепки... и после що на българите гледат намръщено... трепането им е малко на тия катили!!!!!!!! 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ей страхотни БОКЛУЦИ са тия бре !!!!
Понякога ме е срам ,че съм Българин

Не е важно дали говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!!!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Няма защо!siraka.bg написа:Ей страхотни БОКЛУЦИ са тия бре !!!!Понякога ме е срам ,че съм Българин
![]()

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Направил си най разумната постъпка която заслужават тия (хорица)

-
- учете се от него
Печална история
Голям мискенлик и простотия на човеченца, дето ако имат по една гънка на мозъка, сигурно е от дръжка на лопата. Лошото е, че белгийските затвори са с далеч по-добри условия от нашите сиропиталища, или домове за възрастни хора- там все едно ще са като в санаториум, че сигурно и по някой лев ще им дадът, че да се приспособят към европейското общество като излязат. По-добре да си ги прехвърлят тука, та като видят по 4 ташака зад тях, да не си мислят че са им пораснали по два хуя, ами да не шават много....

-
- новобранец
даи им ги да ги ядат сега. кютек за тея срам немат и кво ядат сега

-
- новобранец
chapara написа:Немам думи,от къде ги изкопа тия идиоти,та да се срамиш с тях Българино
Тия копелета разбрали от някаде че сам уредил много хора на работа и сами ме намериха.Да бяха казали щях да им наловя риба.Но те по големи майстори то големите риби не излизали с въдица.А аз колко фураж сам сипвал там та да има какво да ловя през уикенда.Тази зима сам газил до гарди във водата да чупя леда за да не умрат ноооо явно така е било писано.Нямаше по какъв друг начин да постъпя.
-
- учете се от него
Сун Дзъ- "Изкуството на войната" (400-320г. пр. Н.Е.): ".... ако се наведеш и видиш зад краката си четири ташака- не си мисли че са ти пораснали два х..я, а не мърдай за да не правиш удоволствие на врага....... правенето на удоволствие на врага се счита за държавна измяна и се наказва със смърт"петко стоянов написа:Бачо,тука с шаването не съм съгласен с теб!Ако помислиш логично-колкото повече шават-по-бързо ще омекне 30 сантовия едноок нашественик
![]()
![]()
![]()
п.п. има някаква логика при тази "оферта"

п.п.п. Колега от Белгия, хич не се кахъри дали си постъпил правилно- те даже ще те споменават с добри думи за пансионата дето ще го изкарат там

-
- новобранец
IDA написа:Сун Дзъ- "Изкуството на войната" (400-320г. пр. Н.Е.): ".... ако се наведеш и видиш зад краката си четири ташака- не си мисли че са ти пораснали два х..я, а не мърдай за да не правиш удоволствие на врага....... правенето на удоволствие на врага се счита за държавна измяна и се наказва със смърт"петко стоянов написа:Бачо,тука с шаването не съм съгласен с теб!Ако помислиш логично-колкото повече шават-по-бързо ще омекне 30 сантовия едноок нашественик
![]()
![]()
![]()
п.п. има някаква логика при тази "оферта"![]()
п.п.п. Колега от Белгия, хич не се кахъри дали си постъпил правилно- те даже ще те споменават с добри думи за пансионата дето ще го изкарат тамКажи поне че си им теглил по един здрав пердах, та да сме по спокойни относно европейските нрави и обичаи
![]()
Е то първо аз ги поразпитах ама по нашенски.така

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мойте съболезнования както се казва. Настръхна ми косъма чесно 
Ето до къде ни доведе тази свободия тук
Тука цяло село щеше да се диви и легенди да разказва за ГОЛЕМИТЕ "рибари"....
За това като ме видят да върна риба и ... става война
Майната им ... без кръв няма да се оправят нещата тук явно ..че и на запад ги носим

Ето до къде ни доведе тази свободия тук

Тука цяло село щеше да се диви и легенди да разказва за ГОЛЕМИТЕ "рибари"....
За това като ме видят да върна риба и ... става война
Майната им ... без кръв няма да се оправят нещата тук явно ..че и на запад ги носим
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!