Тролинг-сезон 2009г!

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
undergrounder
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Тролинг-сезон 2009г!

Мнение от undergrounder »

Браво Troli,но сподели водоема ако може.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Много добро начало. Браво.
Аватар
flyester
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от flyester »

:smt023 :smt023 :smt023
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Добър улов :shock: :shock: :drinkers: :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

Troli Rapala написа:На кво ловиш,бе братче? :shock: Аз съм фен на Рапала,та за това питам! :D
:D И аз ползвам Рапала, но не само :wink: Според мен не само Рапала са най - удачните воблери, лично аз имам воблери на други фирми, които са по-успешни /на Копринка и Жребчево/, но всичко е въпрос на предпочитание и шанс. :lol:
Аватар
sapiora
новобранец
новобранец

Мнение от sapiora »

:prayer: :prayer: :supz:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Отчетът е следният!В събота кило,две и половина и девет сулки-пуснати и снимани за спомен!Смачкан съм от фактът,че льольовци със скъпи лодки прибират сулки по 300-400грама! :cry: Нема наяждане! :cry: Събота снимах четири сулчета до обяд и не издържах на "Трагедията на сулките" и бегах далече,далече от резила на хамалюлювците! :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
nikolco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikolco »

Браво за успешния риболов и хубавите риби :smt023 :smt023
Болки в ръката ми от хвърляне ...

Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Смисълът да се пускат сулките е голям!Защо,ли?Защото сулката до 45см. не се размножава,нема хайвер или сперма и,като я приберем губим шансът да даде поколение,от там идва и намаляването на популацията!Така всеки язовир дава бели и сулки,яко веднъж на всеки три-четири години,а не всяка година! :idea: Хващам бас,че на Ивайловград тази година ще е слабо и тегаво за повечето ловили успешно миналата година!Мога да хвана 30бр.сулки на ден на тролинг без да ги пускам,но знам кво ше последва! :idea:Липса на бели риби в следващите 2-3 години не само за мен,но и за всички останали! :wink: Пускайте ги и другата година ще са по кило!И ще има и за всички! :wink:Съветът ми е,като видите колега да ги прибира му направете забележка без да го псувате да загрее,че всичко е в негов интерес!Да дадеш 20-30000 лева за лодка и такъми и да прибираш сулки по 600-700гр.на стойност 2-3лв. е жалко ,тъпо и лишено от логика! :idea:
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Troli Rapala написа:Смисълът да се пускат сулките е голям!Защо,ли?Защото сулката до 45см. не се размножава,нема хайвер или сперма и,като я приберем губим шансът да даде поколение,от там идва и намаляването на популацията!Така всеки язовир дава бели и сулки,яко веднъж на всеки три-четири години,а не всяка година! :idea: Хващам бас,че на Ивайловград тази година ще е слабо и тегаво за повечето ловили успешно миналата година!Мога да хвана 30бр.сулки на ден на тролинг без да ги пускам,но знам кво ше последва! :idea:Липса на бели риби в следващите 2-3 години не само за мен,но и за всички останали! :wink: Пускайте ги и другата година ще са по кило!И ще има и за всички! :wink:Съветът ми е,като видите колега да ги прибира му направете забележка без да го псувате да загрее,че всичко е в негов интерес!Да дадеш 20-30000 лева за лодка и такъми и да прибираш сулки по 600-700гр.на стойност 2-3лв. е жалко ,тъпо и лишено от логика! :idea:

Подкрепям напълно!
Сомът обича смелите!
stoev
новобранец
новобранец

Мнение от stoev »

Troli Rapala написа:Смисълът да се пускат сулките е голям!Защо,ли?Защото сулката до 45см. не се размножава,нема хайвер или сперма и,като я приберем губим шансът да даде поколение,от там идва и намаляването на популацията!
Затова смисълът да се пущат и мерни бели риби, които са в полова зрялост е още по голям. Така че колеги понякога е по-добре да си задържите 2-3 маломерни а да пуснете голяма женска пълна с хайвер, макар да не е законно и в никакъв случай не апелирам за това. Просто ако решите да задържате риба правете го умно :) .

Поздрави
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

:idea: .... има резон в думите на "stoev" , макар и аз да бих се полакомил за един трофей от три кила , примерно :lol:. Просто отдавна не съм хващал такива сулчаци ..... :smt022
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
petukingdom
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от petukingdom »

На магазина има пържоли,така че пускайте рибоците да растът :!: По-горе е показано нагледно,че никак не е трудно :!: :!: НАСЛУКА НА ВСИЧКИ С ПОДОБНИ НАМЕРЕНИЯ :drinkers: Между другото колеги тези http://www.hydrostart.com/106/ вършат ли работа :?:
http://m.youtube.com/user/petukingdom" onclick="window.open(this.href);return false;
kvt
новобранец
новобранец

Мнение от kvt »

Някаква хава за Ивйловград пишете ако не ви мързи :D :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”