Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг-сезон 2009г!
Модератор: bobopeli
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Re: Тролинг-сезон 2009г!
Браво Troli,но сподели водоема ако може.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Много добро начало. Браво.
- горан
- ще става разбирач
Troli Rapala написа:На кво ловиш,бе братче?Аз съм фен на Рапала,та за това питам!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Отчетът е следният!В събота кило,две и половина и девет сулки-пуснати и снимани за спомен!Смачкан съм от фактът,че льольовци със скъпи лодки прибират сулки по 300-400грама!
Нема наяждане!
Събота снимах четири сулчета до обяд и не издържах на "Трагедията на сулките" и бегах далече,далече от резила на хамалюлювците! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Браво за успешния риболов и хубавите риби

Болки в ръката ми от хвърляне ...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Смисълът да се пускат сулките е голям!Защо,ли?Защото сулката до 45см. не се размножава,нема хайвер или сперма и,като я приберем губим шансът да даде поколение,от там идва и намаляването на популацията!Така всеки язовир дава бели и сулки,яко веднъж на всеки три-четири години,а не всяка година!
Хващам бас,че на Ивайловград тази година ще е слабо и тегаво за повечето ловили успешно миналата година!Мога да хвана 30бр.сулки на ден на тролинг без да ги пускам,но знам кво ше последва!
Липса на бели риби в следващите 2-3 години не само за мен,но и за всички останали!
Пускайте ги и другата година ще са по кило!И ще има и за всички!
Съветът ми е,като видите колега да ги прибира му направете забележка без да го псувате да загрее,че всичко е в негов интерес!Да дадеш 20-30000 лева за лодка и такъми и да прибираш сулки по 600-700гр.на стойност 2-3лв. е жалко ,тъпо и лишено от логика! 

Troli Rapala написа:Смисълът да се пускат сулките е голям!Защо,ли?Защото сулката до 45см. не се размножава,нема хайвер или сперма и,като я приберем губим шансът да даде поколение,от там идва и намаляването на популацията!Така всеки язовир дава бели и сулки,яко веднъж на всеки три-четири години,а не всяка година!Хващам бас,че на Ивайловград тази година ще е слабо и тегаво за повечето ловили успешно миналата година!Мога да хвана 30бр.сулки на ден на тролинг без да ги пускам,но знам кво ше последва!
Липса на бели риби в следващите 2-3 години не само за мен,но и за всички останали!
Пускайте ги и другата година ще са по кило!И ще има и за всички!
Съветът ми е,като видите колега да ги прибира му направете забележка без да го псувате да загрее,че всичко е в негов интерес!Да дадеш 20-30000 лева за лодка и такъми и да прибираш сулки по 600-700гр.на стойност 2-3лв. е жалко ,тъпо и лишено от логика!
Подкрепям напълно!
Сомът обича смелите!
-
- новобранец
Затова смисълът да се пущат и мерни бели риби, които са в полова зрялост е още по голям. Така че колеги понякога е по-добре да си задържите 2-3 маломерни а да пуснете голяма женска пълна с хайвер, макар да не е законно и в никакъв случай не апелирам за това. Просто ако решите да задържате риба правете го умноTroli Rapala написа:Смисълът да се пускат сулките е голям!Защо,ли?Защото сулката до 45см. не се размножава,нема хайвер или сперма и,като я приберем губим шансът да даде поколение,от там идва и намаляването на популацията!

Поздрави

-
- вече хвърля и на тежко
На магазина има пържоли,така че пускайте рибоците да растът
По-горе е показано нагледно,че никак не е трудно
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ С ПОДОБНИ НАМЕРЕНИЯ
Между другото колеги тези http://www.hydrostart.com/106/ вършат ли работа 

http://m.youtube.com/user/petukingdom" onclick="window.open(this.href);return false;
Някаква хава за Ивйловград пишете ако не ви мързи