Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз. Студен кладенец
Re: Тролинг на яз. Студен кладенец
имах честа да се запозная с Антон лично за което много се радвам.браво и за излета и снимките-ще се радва да направим един тролинг на яз. въча-и да няма удар гориво ще има 

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Здравейте , малко да раздживим темата , колеги , имате ли инфо за тролинг на този язовир.. всякаква информация ще ми е полезна ( мисля 21 -и да съм там)!
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
- stankof
- ще става разбирач
За сега все още е разрешен колегаtonaldo написа:Извинявам се за тъпия въпрос, но тролинга, влаченето или както се нарича разрешено ли е официално, когато не е в морето?

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Колеги здравейте , събота и неделя бях на язовира , 15 часа общо - тролинг капо! лодки има , много дребни и редки риби като цяло . И двата дена обаче по 1 товарен влак - събота на колеги пред мен скъса нещо голямо, днес на колеги след час борба скъсало отново , близо пак до мястото от събота! Според мен са огромни сомове , предвид че геги с по 100 200 акция извити на осмици

Лодки има , никой не споделя обаче тук , ако колегите четат написаното от мен ще се радвам да дадат малко повече информация за товарните вагони
а и изобщо за мястото - язовирът е уникален! Дайте малко да раздвижим темата , не вярвам никой да не влиза във форума от 20-тината лодки все ден там 
Поздрави !

Лодки има , никой не споделя обаче тук , ако колегите четат написаното от мен ще се радвам да дадат малко повече информация за товарните вагони

Поздрави !
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 

-
- научил се да хвърля
Някакво по-прясно инфо?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Инфо търсете където му е мястото!!!
Здравей Колега бях на язовира за първи път на 9 и на 15 август.Пуснах лодката от широко поле като на 9-ти доста риби се извадиха на тролинг включително и един колега хвана сом 70 кила. Аз хванах една бяла риба към 1.2 кг. и две малки сомчета, като и имах доста сериозен удар на дийп тел денсър 9 см. на който му изправи едната тройка тъй като не ги бях сменил.itodorov написа:Някакво по-прясно инфо?
нА 15-ти като бях рибата хич я нямаше, тоест виждаше се на сонара ама не вземаше и въпреки това ми удари една прилична щука към двете кила ...

не знаех,че има и щука там
- stankof
- ще става разбирач
Откъде ли е дошла.............kamson написа:не знаех,че има и щука там
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Живо здраво колеги, малко да раздвижим темата ....
В събота и неделя бях на язовира, водата е много спаднала, язовира го точат стабилно, рибари, лодки и биваци имаше осезаемо за сметка на рибата която се беше покрила, понеже нямах никаква информация за водоема тази година се наложи сам да откривам рибата. Към моста и около кораба нивото е ниско и почти не се мяркат риби, покрай тунелите общо взето тролинга е труден в момента...
В събота по едно време спрях да си почина към острова и така откарах до 16 часа и тъкмо тръгнах и пуснах въдиците и аванса на едната засвири на пресекулки....и хоп сомче...
И това беше риболова за двата дни в неделя на обяд си тръгнах от красивия яз.Студен кладенец.
В събота и неделя бях на язовира, водата е много спаднала, язовира го точат стабилно, рибари, лодки и биваци имаше осезаемо за сметка на рибата която се беше покрила, понеже нямах никаква информация за водоема тази година се наложи сам да откривам рибата. Към моста и около кораба нивото е ниско и почти не се мяркат риби, покрай тунелите общо взето тролинга е труден в момента...
В събота по едно време спрях да си почина към острова и така откарах до 16 часа и тъкмо тръгнах и пуснах въдиците и аванса на едната засвири на пресекулки....и хоп сомче...
И това беше риболова за двата дни в неделя на обяд си тръгнах от красивия яз.Студен кладенец.
- Прикачени файлове
-
- Снимка1158.jpg (1.08 MiB) Преглеждано 1102 пъти