Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дъбник
Re: Дъбник
NITro`bE написа:рибките си плуват на свободадоста колеги като ме видяха че ги пускам ме гледаха все едно съм убил човек

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
малее ще се прасни живарника по шевовете. Браво 

Нитраки,ти ги взриви бе пич!Не ги знм онея кви състезатели са,ама сигурно си ударил някой от тях 

еми поне 2-ма ги ударих и то яко мисля че збъркаха в захранката аз използвах моя си рецепта и постоянно хвърлях бели червей с прашката
РЕЛИЙЗ НЯМАШЕ И АЗ БЯХ ТАМ,РЕЛИЙЗ ВИЖТЕ ОТ МЕНЕ В ТЕМАТА РЕ ДЪБНИКded написа:Браво колега а релийз имаше ли малко.

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
- sandy
- ще става разбирач
Стефчо ние бяхме заедно........Нитрото ( автора на темата) не е бил покрай нас.......може и да е пускал, но като няма снимки, както е при Вас...нищо не може да се каже. Аз когато взема рибата си казвам.sarafov написа:РЕЛИЙЗ НЯМАШЕ И АЗ БЯХ ТАМ,РЕЛИЙЗ ВИЖТЕ ОТ МЕНЕ В ТЕМАТА РЕ ДЪБНИКded написа:Браво колега а релийз имаше ли малко.

п.п. сега като се загледах по снимките му, май си е бил точно покрай нас.

Ъ-ъ-ъ кой каза, че кълве?
-
- вече хвърля и на тежко
Дано така да е през целия ти сезон и даже по-добре!Хвала за дарения живот!
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
Мдаааsandy написа:Стефчо ние бяхме заедно........Нитрото ( автора на темата) не е бил покрай нас.......може и да е пускал, но като няма снимки, както е при Вас...нищо не може да се каже. Аз когато взема рибата си казвам.sarafov написа:РЕЛИЙЗ НЯМАШЕ И АЗ БЯХ ТАМ,РЕЛИЙЗ ВИЖТЕ ОТ МЕНЕ В ТЕМАТА РЕ ДЪБНИКded написа:Браво колега а релийз имаше ли малко.
п.п. сега като се загледах по снимките му, май си е бил точно покрай нас.

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
Днес пак бях на Дъбника и хванах 7 кг само каракуди отново ги пуснах риба не ям риболова беше тегав взимаше много плахо и отново беше пълно с народ във 06:15 бях там и неможах да си намеря място 

- BV
- вече хвърля и на тежко
Колега, къде точно е този язовир?NITro`bE написа:Днес пак бях на Дъбника и хванах 7 кг само каракуди отново ги пуснах риба не ям риболова беше тегав взимаше много плахо и отново беше пълно с народ във 06:15 бях там и неможах да си намеря място
Пусни някакво упътване как се стига до там, ако ти е удобно?

- toko7
- вече хвърля и на тежко
Браво за риболова.При вас било голяма блъсканица 

toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
колега кажи първо откаде си и ще ти кажа как да стигнеш до язовираBV написа:Колега, къде точно е този язовир?NITro`bE написа:Днес пак бях на Дъбника и хванах 7 кг само каракуди отново ги пуснах риба не ям риболова беше тегав взимаше много плахо и отново беше пълно с народ във 06:15 бях там и неможах да си намеря място
- BV
- вече хвърля и на тежко
Oт София съмNITro`bE написа:колега кажи първо откаде си и ще ти кажа как да стигнеш до язовираBV написа:Колега, къде точно е този язовир?NITro`bE написа:Днес пак бях на Дъбника и хванах 7 кг само каракуди отново ги пуснах риба не ям риболова беше тегав взимаше много плахо и отново беше пълно с народ във 06:15 бях там и неможах да си намеря място

значи тръгваш за Плевен и преди Горни Дъбник на около 0.500 метра ще видиш асвалтов път на ляво и ловиш по него и язовира се вижда ще видиш и "панаира" 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... d=11494362

http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... d=11494362