Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

някаде около Карлово на 30,40 км ???
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: някаде около Карлово на 30,40 км ???
Колега вчера 20.04 бях там ето и уловаburg написа:Вчера 16.04.09 отново бях на Срелци - рибата е започнала да се бие и е на аза, но уви не пипа ! За целият ден нямам щукарски удар .

Риболова е приличен дори бих казал добър.Таксата е 6 лева и няма ограничение на улова,затова го препоръчвам на всеки излиза и хишник .Има едра щука ,миналия септември хванах и сом имам го в галерията.Язовира си заслужава.Успех на всички.
-
- вече хвърля и на тежко
колега даи малко инфо за тоя язовир каде точно се намира как мога да стигна до там и има ли значение на кое место ще ловиш. Улова е много добар браво . 

nedved,браво за улова.Дай повече инфо ,на какво взима каракудата,къде са добрите места, на какъв монтаж ловя,хранеше ли?Благодаря
TICA FAN
-
- разбира нещата
Браво, колега ! Бях чул от собственика Слави, че някой е изкарал сом миналата година,но по принцип на арендатори не вярвам .Сега като видях галерията ти наистина повярвах!Поздрави
Би ли споделил повече подробности,ако можеш? Миналата година аз също имах доста успехи там -предимно щукарски ,но не съм си правил труда да търся сом.Ходя доста често там и може да се засечем някой път .Успех!

Първо за язовира страхотен е и държи добро количество риба ,все още щуката не се е активизирала но още малко като се стопли ще започне да гони здраво има зъбатки които са над 5 килограма и е голямо удоволствие на ти удари нещо такова на клатушката
.Тази година още не съм направил сефтето на щука но има време.А сега за риболова първо започнах с гол телескоп 7 метра,основно влакно Lazer Tornado 0.10 и повод shogun 0.08,но поради простата причина че има пред брега много водорасли и повода оставаше на тях сложих 0.10 пак торнадо.Перото колмик Жули 1,25 грама перфектнбо перо за гол телескоп и кука Kamasan B611 №16.За стръв използвах бял червей и торен.По обед задуха силен вятър и рибата спря да дава тогава реших да пробвам с болонезето навътре основното влакно с което бях е колмик фендрел 0.148 и повод торнадо 0.10.Смених и куката с камасан В560 18 номер ,а перото което използвах беше на Юлиян serie pro на които влакното минава през тялото за първи път изпробвах тези пера и със него направих сефтето за годината със шарана и няколко по едри каракуди,тези пера са страхотно.За мястото бях на стената но има и други добри места но бяха пълни а пък и аз си имам едно лябимо място на стената на което ходя почти всеки път като съм на този язовир беше свободно и отидох там.Язовирчето е страхотно и с удоволствие някой свободен ден ще направим съвместен излет там.Успех на всички

Колега Слав е много готин човек и не би излъгал никой да миналата година хванах сом там ,ще се радвам някой ден да се видим там и да направим съвместен излет с колеги от форумаburg написа: Бях чул от собственика Слави, че някой е изкарал сом миналата година,но по принцип на арендатори не вярвам
-
- вече хвърля и на тежко
nedved3 написа:Колега Слав е много готин човек и не би излъгал никой да миналата година хванах сом там ,ще се радвам някой ден да се видим там и да направим съвместен излет с колеги от форумаburg написа: Бях чул от собственика Слави, че някой е изкарал сом миналата година,но по принцип на арендатори не вярвам
колега иначе как може да се стигне до този язовир? от каде се минава лесно ли се намира

мерси предварително

-
- разбира нещата
Моето мнение за бат Слави е също като твоето-спор няма , готин пич е! Молбата ми бе да драснеш някой ред за сома , ако искаш на ЛС. А ,че можем да се засечем някой ден е сигурно , защото често ходя там и търся само хищника.Знаеш къде са щукарските места . Успех!!nedved3 написа:Колега Слав е много готин човек и не би излъгал никой да миналата година хванах сом там ,ще се радвам някой ден да се видим там и да направим съвместен излет с колеги от форумаburg написа: Бях чул от собственика Слави, че някой е изкарал сом миналата година,но по принцип на арендатори не вярвам

Пиши в търсачката Стрелци и в моя излет има тема ако не се лъжа от септември том ще прочетеш (стана малко случайно
)

Някой колега тези дни ходил ли е на Стрелци рибата активна ли е
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги някои скоро ходил ли е някаде пишете да обменим информация

Да на 04.05 бях там и риболова бе същия нещо не мога да кача снимките но пак едно шаранче и 20 тина каракуди.Този път помогнах и на колега до мен който също изкара шаран но нямаше кеп и за това отидох да му помогна
нали за това сме колегите.

Зависи от къде ще идваш от Карлово или от Пловдив но като стигнеш до центъра на селото хващаш посока за Дрангово ,ако идваш от Карлово продължаваш направо а от Пловдив завиваш на ляво ,излизаш от селото и на 300 метра от лявата ти страна ще видиш стената на язовира тя е непосредствено до пътя успех и наслука ,тази седмица няма да мога да отида защото след малко заминавам за Неделево по работа но след обед ще проверя някой тамошен язовир и в неделя ще пиша успех на всички.absent написа:
колега иначе как може да се стигне до този язовир? от каде се минава лесно ли се намира![]()
мерси предварително

Успях да кача снимките от 04 май ето ги и тях

-
- вече хвърля и на тежко
Браво отново си им скасал джуките
моето село е Церетелево и тамошните гиолове ги знам