някаде около Карлово на 30,40 км ???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Re: някаде около Карлово на 30,40 км ???

Мнение от nedved3 »

burg написа:Вчера 16.04.09 отново бях на Срелци - рибата е започнала да се бие и е на аза, но уви не пипа ! За целият ден нямам щукарски удар .
Колега вчера 20.04 бях там ето и улова
Изображение
Изображение
Риболова е приличен дори бих казал добър.Таксата е 6 лева и няма ограничение на улова,затова го препоръчвам на всеки излиза и хишник .Има едра щука ,миналия септември хванах и сом имам го в галерията.Язовира си заслужава.Успех на всички.
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от absent »

колега даи малко инфо за тоя язовир каде точно се намира как мога да стигна до там и има ли значение на кое место ще ловиш. Улова е много добар браво . :wink:
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

nedved,браво за улова.Дай повече инфо ,на какво взима каракудата,къде са добрите места, на какъв монтаж ловя,хранеше ли?Благодаря
TICA FAN
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Браво, колега ! Бях чул от собственика Слави, че някой е изкарал сом миналата година,но по принцип на арендатори не вярвам .Сега като видях галерията ти наистина повярвах!Поздрави :!: :!: :!: Би ли споделил повече подробности,ако можеш? Миналата година аз също имах доста успехи там -предимно щукарски ,но не съм си правил труда да търся сом.Ходя доста често там и може да се засечем някой път .Успех!
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Първо за язовира страхотен е и държи добро количество риба ,все още щуката не се е активизирала но още малко като се стопли ще започне да гони здраво има зъбатки които са над 5 килограма и е голямо удоволствие на ти удари нещо такова на клатушката :D :D :D .Тази година още не съм направил сефтето на щука но има време.А сега за риболова първо започнах с гол телескоп 7 метра,основно влакно Lazer Tornado 0.10 и повод shogun 0.08,но поради простата причина че има пред брега много водорасли и повода оставаше на тях сложих 0.10 пак торнадо.Перото колмик Жули 1,25 грама перфектнбо перо за гол телескоп и кука Kamasan B611 №16.За стръв използвах бял червей и торен.По обед задуха силен вятър и рибата спря да дава тогава реших да пробвам с болонезето навътре основното влакно с което бях е колмик фендрел 0.148 и повод торнадо 0.10.Смених и куката с камасан В560 18 номер ,а перото което използвах беше на Юлиян serie pro на които влакното минава през тялото за първи път изпробвах тези пера и със него направих сефтето за годината със шарана и няколко по едри каракуди,тези пера са страхотно.За мястото бях на стената но има и други добри места но бяха пълни а пък и аз си имам едно лябимо място на стената на което ходя почти всеки път като съм на този язовир беше свободно и отидох там.Язовирчето е страхотно и с удоволствие някой свободен ден ще направим съвместен излет там.Успех на всички :smt023 :smt023 :smt023
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

burg написа: Бях чул от собственика Слави, че някой е изкарал сом миналата година,но по принцип на арендатори не вярвам
Колега Слав е много готин човек и не би излъгал никой да миналата година хванах сом там ,ще се радвам някой ден да се видим там и да направим съвместен излет с колеги от форума
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от absent »

nedved3 написа:
burg написа: Бях чул от собственика Слави, че някой е изкарал сом миналата година,но по принцип на арендатори не вярвам
Колега Слав е много готин човек и не би излъгал никой да миналата година хванах сом там ,ще се радвам някой ден да се видим там и да направим съвместен излет с колеги от форума

колега иначе как може да се стигне до този язовир? от каде се минава лесно ли се намира :?:
мерси предварително :wink:
Изображение
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

nedved3 написа:
Моето мнение за бат Слави е също като твоето-спор няма , готин пич е! Молбата ми бе да драснеш някой ред за сома , ако искаш на ЛС. А ,че можем да се засечем някой ден е сигурно , защото често ходя там и търся само хищника.Знаеш къде са щукарските места . Успех!! :smt023 :smt023 :smt023
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Пиши в търсачката Стрелци и в моя излет има тема ако не се лъжа от септември том ще прочетеш (стана малко случайно :D :D :D )
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Някой колега тези дни ходил ли е на Стрелци рибата активна ли е
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от absent »

Колеги някои скоро ходил ли е някаде пишете да обменим информация :) :?:
Изображение
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Да на 04.05 бях там и риболова бе същия нещо не мога да кача снимките но пак едно шаранче и 20 тина каракуди.Този път помогнах и на колега до мен който също изкара шаран но нямаше кеп и за това отидох да му помогна :D нали за това сме колегите.
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

absent написа:

колега иначе как може да се стигне до този язовир? от каде се минава лесно ли се намира :?:
мерси предварително :wink:
Зависи от къде ще идваш от Карлово или от Пловдив но като стигнеш до центъра на селото хващаш посока за Дрангово ,ако идваш от Карлово продължаваш направо а от Пловдив завиваш на ляво ,излизаш от селото и на 300 метра от лявата ти страна ще видиш стената на язовира тя е непосредствено до пътя успех и наслука ,тази седмица няма да мога да отида защото след малко заминавам за Неделево по работа но след обед ще проверя някой тамошен язовир и в неделя ще пиша успех на всички. :smt023 :smt023 :smt023
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Успях да кача снимките от 04 май ето ги и тях
Изображение
Изображение
absent
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от absent »

Браво отново си им скасал джуките :) :smt023 :smt038 моето село е Церетелево и тамошните гиолове ги знам :)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”