som

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
kalinborisov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kalinborisov »

Ето още една стръв която съм пропуснал.Тя става за сом и мряна, а именно РАЧАТА опашка или направо по-малки раци. Според някой колеги трябва да се реже опашката на рака и да се извади месото. Аз лично не съм съгласен с тях. В естествени условия кои бели на сома опашката или му я реже. Той просто си налапва целия рак и отнася с него. Стръвта си заслужава. А когато идете сутрин на Дунава, там където рибарите вядят мрежите можете да вземете от тях раци. Винаги има по някои.
Истината винаги те стига! Вимавайте с размера на обявената от вас риба.
Аватар
kalinborisov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kalinborisov »

Ето още една стръв която съм пропуснал.Тя става за сом и мряна, а именно РАЧАТА опашка или направо по-малки раци. Според някой колеги трябва да се реже опашката на рака и да се извади месото. Аз лично не съм съгласен с тях. В естествени условия кои бели на сома опашката или му я реже. Той просто си налапва целия рак и отнася с него. Стръвта си заслужава. А когато идете сутрин на Дунава, там където рибарите вядят мрежите можете да вземете от тях раци. Винаги има по някои.
Истината винаги те стига! Вимавайте с размера на обявената от вас риба.
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

аз бих препоръчал пилешки черен дроб - омотан щедро с конец около куката е много трайна ,евтина и лесно за намиране стръв
удари ли ти на пръчката с черен дроб знаеш че е само сом
на свински или телешки не съм имал успех пък било то и вмирисан :?
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”