Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Искър 2009
-
- сериозен играч
Re: яз. Искър 2009
Добри платики,Браво 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво за хубавия излет колега, добре си се разписал, и за пускането браво 
Имам едно питане, ако може да ми кажеш това някъде около тесния ръкав от към Ново Село /Шипочане/ ли е ?
Просто ме интересува дали в този район се е активизирала рибата, имам там едно местенце дето си ходя на него лятото

Имам едно питане, ако може да ми кажеш това някъде около тесния ръкав от към Ново Село /Шипочане/ ли е ?
Просто ме интересува дали в този район се е активизирала рибата, имам там едно местенце дето си ходя на него лятото

Привет и благодаря на колегите, които написаха по нещо
Бях на залива където се влива р. Искър. Мисля, че на Шипоченския рибата тръгва малко по късно, защото там залива е по-дълбок. Така, че там след като мине забраната
Искам да ви кажа, че рибата е много наплашена от сериозното рибарско присъствие, а и се чу нещо за мрежи и акции за премахването им. Рибите се придържат около коритото на реката и рядко го напускат.

Бях на залива където се влива р. Искър. Мисля, че на Шипоченския рибата тръгва малко по късно, защото там залива е по-дълбок. Така, че там след като мине забраната

Искам да ви кажа, че рибата е много наплашена от сериозното рибарско присъствие, а и се чу нещо за мрежи и акции за премахването им. Рибите се придържат около коритото на реката и рядко го напускат.
- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
Мерси за инфото колега, явно след забраната ще се ходи, а там наистина е доста дълбоко..., а сигурно е и студено още.
Хубави риби Насо
! Адмирации за един истински риболовец 

-
- фен клуб-скобар
Днес бях на Филмовата къща.
Имаше трима щекари и четирима фидеристи
.
Общ улов за три часа 4 платики по около 300-600гр.
Аз лично нямах пипане,ни на плувка ни на фидер.
Имаше трима щекари и четирима фидеристи

Общ улов за три часа 4 платики по около 300-600гр.
Аз лично нямах пипане,ни на плувка ни на фидер.

Вчера с NIKI1968 решихме да направим един риболов на язовира, че нали от утре влиза забраната. Бяхме се запътили към вливането обаче там се оказа, че има сериозно струпване на риболовци, та по тая причина решихме да се поотдалечиме малко към Багера. Не че и там беше кой знае колко спокойно, но както и да е.
Рибите са се поуплашили още повече. Дръпнали са се на 60-70м дистанция и най-вкусните захранки на са в състояние да ги примамят по-близо до брега. Само през седмицата, ако е по-спокойно навлизат чак в самото устие.
По-тази причина ловихме с фидери и по-тежки хранилки.
Рибите които кълвяха бяха платики и каракуди натежали от хайвер.

Ники се представи много добре.

На връщане снимах малко красоти около р. Искър. На тези които обичат природата предлагам някои от тях

Това е. След забраната надявам се ни чакат нови срещи с рибите от язовир Искър

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много красиво, страхотно закриване

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- сериозен играч

-
- новобранец